Kako bre, Vladimire? Fajlovi su tu gde su i bili, samo sto neke, koje si prepisao ghost-om, neces moci izvuci.
Bilo koji tipa GetData Back ce ti izvuci fajlove....
Kucaj u gooogooolooo: Get data back portable 4shared ( ako imas acc na face, gmail... da mozes da ga skines ).. ili nadji na p2p Na prvom screen-u odaberi `systematic file system damage e.g. format or fdisk`, posle cekiraj particiju odakle zelis da izvuces podatke i sacekaj da preskenira, posle save a$ na drugi HDD...Mislim, valjda ne moram da ti napominjem da kad cupas fajlove, moras da ih snimas na drugi HDD/ particiju i naravno ne na onu sa koje ces posle da cupas...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nije tacno. Formatom ce izbrisati samo par MB, tj. HDD ce se voditi kao prazan i spreman za prepis svega sto ima u njemu. Fajlovi su netaknuti na isim lokacijama HDD-a i izvucice, kao sto sam rekao, sve osim fajlova koje je prepisao ghost.
P.S. I prestani da baksuziras :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.