Imao sam Ati Radeon 9800xt i N Vidia 7600gs koje su bile bruka a crkle su-kom je i dalje u ekstra stanju pa vas molim ko prodaje ili ima link ka ovim karticama novim ili polovnim ili nekom ekvivalentu istih, znači da su jače.
Najjače što bi mogao da staviš je svakako ATi 3850 ali ako ga nađeš. Ako ne onda sigurno možeš naći HD 4650. Pogledaj ovih par adresa i zovi da proveriš da li imaju ono što te interesuje.
druze imam ja da ti ponudim svoju 7600GT Agp WINFAST za 35e ja je jos uvek koristim ali planiram da rasprodam taj komp u delove.Graficka je odlicna,jos uvek moze da pusta sve nove igre ali na low,ako hoces da se igras predji na brzu platformu ili uzmi ps3,ako ne graficka je vrh.Ima odlicne klokove memorije i gpu-a,skoro kao pci-e.
:: Ne znam da li još ima da se nadje nova neka od karti iz ATI serije 4xxx za AGP slot.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
pozz druze! imam ja ako hoces...Sapphire ati radeon HD 3450 ddr2 512...imam je nesto vise od mesec dana.imam garanciju na nju jos 2 god. ako te interesuje kontakt. mariobelik@gmail.com
pozz druze! imam ja ako hoces...Sapphire ati radeon HD 3450 ddr2 512...imam je nesto vise od mesec dana.imam garanciju na nju jos 2 god. ako te interesuje kontakt. mariobelik@gmail.com
Izgleda da kompu od Atija jedino prija 9600 i 9800xt a najviše je leteo sa 7600 gs. Zaboravih da pomenem karticu 3560 koja je bila u ovom kompu i sve je kočilo ko bolesno zato što ne može da podrži tako `jaku` grafičku ili tako nešto pa je zamenjena za nvidiu 7600gs koja je bila odlična ali je prsla nedugo zatim. Koje su vaših ponuda i od dore spomenutih bliske po kvalitetu i koja je cena?
Kocilo je zato sto je 100% Via chipset u pitanju, a ne zato sto je karta pre jaka jer tako nesto ne postoji.I nije u pitanju DX10 vec unifed shader arhitektura, glupa VIA jednostavno zablentavi.
Lepo sam ti rekao da napises koje su komponente, ako ne znas i neces da skidas stranicu evo ti program pa nam reci sta veli:
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Izgleda da kompu od Atija jedino prija 9600 i 9800xt a najviše je leteo sa 7600 gs :: Zaboravih da pomenem karticu 3560 koja je bila u ovom kompu i sve je kočilo ko bolesno zato što ne može da podrži tako `jaku` grafičku ili tako nešto pa je zamenjena za nvidiu 7600gs koja je bila odlična ali je prsla nedugo zatim :: Koje su vaših ponuda i od dore spomenutih bliske po kvalitetu i koja je cena :: :: ::
E da si se javio par dana ranije, sad bi imao kod sebe XFX 7950GT AGP :). Po meni najisplativija agp kartica, brza, ne trazi jako napajanje (radila na Chieftecu 350W)....
:: Pozdrav svima :: :: Imao sam Ati Radeon 9800xt i N Vidia 7600gs koje su bile bruka a crkle su-kom je i dalje u ekstra stanju pa vas molim ko prodaje ili ima link ka ovim karticama novim ili polovnim ili nekom ekvivalentu istih, znači da su jače. :: :: Hvala najlepše :)
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: E da si se javio par dana ranije, sad bi imao kod sebe XFX 7950GT AGP :). Po meni najisplativija agp kartica, brza, ne trazi jako napajanje (radila na Chieftecu 350W)...
Komp mi je kod druga tako da ne mogu da vidim. Ono što znam da može lepo da radi to je radeon 9800xt(bez greške) i 7600gs i zato kažem ako znate neku sličnu bilo bi super jer kad smo stavili radeonovu 3450 ili 550(zaboravih tačno)trokiralo je sve-usporio je komp. Za komponente ću da pogledam ako smatraš da je važno zbog analize koja još grafa može..
(Druze ja imam XFX 7900gs 512MB AGP. Planiram da menjam komp, prodao bih je ali ne znam koja bi bila realna cena.)
@Ribolovac E to je ono što ja sad neznam da li je u rangu jačine sa gore navedenim tj. da li bi komp trokirao pošto je mator :/
N Vidia 6600 GT sa 256 mb
7300 GT isto 256
7950 GS
7600 GS
i Atijeve 9800 XT
(3105847 druze imam ja da ti ponudim svoju 7600GT Agp WINFAST za 35e ja je jos uvek koristim ali planiram da rasprodam taj komp u delove.Graficka je odlicna,jos uvek moze da pusta sve nove igre ali na low,ako hoces da se igras predji na brzu platformu ili uzmi ps3,ako ne graficka je vrh.Ima odlicne klokove memorije i gpu-a,skoro kao pci-e.)
Pa mogli bi da se dogovorimo samo neznam u čemu je razlika izmedju GS i GT?
XFX 7900gs 512MB AGP je nekih 30-tak procenata brza od 7600gt. Takodje se jako dobro klokuje uz dodatno hladjenje. Meni na Prescotu na 2.8Ghz perfektno radi.(To je zadnja generacija pentium cetvorke s478).
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.