Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ATI driveri tesko sr@nje!
STRANA 4 OD 5  
SkyFire Re: Re:eseses 01.07.2009. 15:26 #125315

status: user
broj poruka: 18472
Mail.Pozdrav.

I Want to believe - The truth is out there

:: @SkyFire
:: Znaci ovo sam znao da ce se desiti.Svadja,kao i uvek kad im spomenes neki problem sa ATI-jem.Ko da si ih u srce ubo...Ili namerno prouzrokuju svadju,samo da bi pobegli od istine
::
:: Slican slucaj je bio i sa mnom.Postavim temu i trazim pomoc kako da resim problem sa ATI-jem,a oni,ili ti kazu da nemas pojma da instaliras Win,drajvere,patcheve,crackove...ili ti ne veruju da imas takav problem,vec kao namerno postavljas takve gluposti samo da bi k*njao po ATI-ju.Cast izuzecima,koji stvarno imaju volje da ti pomognu.Za to im svaka cast
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos Re: @philaemos 01.07.2009. 17:52 #125366

broj poruka: 2743
Hahahaha
Jesi kralj...
Ti znas da ja gotivim samo ATI, i ne bih ga napadao tek tako. A mene ne mora niko da brani, ja odmah sasujem u lice sta mislim, kao onom liku Nikopol ili kako se vec zove. Nemam dlake na jeziku.
Ne, ozbiljno, oba puta sam sam posle instalacije drajvera koristio neki program za ciscenje registry-ja koji je zeznuo stvar.
Sada mi stvarno rade 9.6 bez problema.

:: Jesi se uplasio da to i tebe ne napadnu pa se sad vadis?Neboj se ,ja sam tu da te odbranim od zlih sila koje kruze vasionom i kroz ljude stropostavajuci se silovitom snagom ovde na berzi.
:: Malo sale..Break down dok ne pocnu ponovo provokacije i pljuvanje.
:: Drzim te za rec za ono.
:: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: @philaemos 01.07.2009. 18:04 #125368

Primetio sam ja da si ti skroz ok momak.Nisi ko ovi napaljeni pavijani sto mozak uopste i ne koriste a misle da sve znaju..Sto se tice direktnosti i postenja to skidam kapu.To respektujem.Tako i treba..
Ma nek te crvendac sluzi i da nemas problema sa njim.Sve ostalo je nebitno.
P.S.Jesi li voljan da odradimo test sa napajanjima.Treba nam bar jos tvoje da ubacimo jer je to bas kvalitetno napajanje..Radicemo ga ja i MACHINE i naravno da nam se pridruzis.Treba samo da mi javi oko instrumenata za testiranje i onda mozemo da to odradimo valjano.

P.S.Inace Nikopol je isto ok momak,vas dvojica se definitivno samo niste razumeli,nista vise veruj mi na rec..

:: Hahahah
:: Jesi kralj..
:: Ti znas da ja gotivim samo ATI, i ne bih ga napadao tek tako. A mene ne mora niko da brani, ja odmah sasujem u lice sta mislim, kao onom liku Nikopol ili kako se vec zove. Nemam dlake na jeziku
:: Ne, ozbiljno, oba puta sam sam posle instalacije drajvera koristio neki program za ciscenje registry-ja koji je zeznuo stvar
:: Sada mi stvarno rade 9.6 bez problema
:: ________________________________________________
:: Hope is the first step on the road to disappointment.
:: :: Jesi se uplasio da to i tebe ne napadnu pa se sad vadis?Neboj se ,ja sam tu da te odbranim od zlih sila koje kruze vasionom i kroz ljude stropostavajuci se silovitom snagom ovde na berzi.
:: :: Malo sale..Break down dok ne pocnu ponovo provokacije i pljuvanje.
:: :: Drzim te za rec za ono.
:: ::
:: :: I Want to believe - The truth is out there
philaemos ... 01.07.2009. 18:22 #125380

Hvala, hvala
Pa dobro mozda je on ok, ali jbg.
Sto se tice napajanja, nema problema, ako se nesto dogovorite, javi. Sto se tice instrumenata ja imam samo obican digitalni unimer, jbg

gile23 Re: Re: Re: @philaemos 01.07.2009. 18:30 #125385

broj poruka: 9121
Posto su Sky-u grafe u CF, bas me zanima da li bi nVidia ima isti problem da su grafe u SLI, to se niko ovde nije zapitao. A nVidia control panel, otisao sam kod druga, koji ima 9600GT, instalirani driveri koji su isli uz grafu, u nVidia control panelu nema cak ni ocitvanje temperature, a kamoli da se setuje brzina fan-a. Dok je ATI Catalyst uz ovu moju 4850, imao barem ocitivanje temperature i setovanje brzine fan-a, dok su graficke izasle u slicno vremenskom periodu. @Philaemos imam jednog od najjacih rouge-ova na Wow Crack realm-u na Scape-u :D.

Pozdrav!

:: Primetio sam ja da si ti skroz ok momak.Nisi ko ovi napaljeni pavijani sto mozak uopste i ne koriste a misle da sve znaju..Sto se tice direktnosti i postenja to skidam kapu.To respektujem.Tako i treba.
:: Ma nek te crvendac sluzi i da nemas problema sa njim.Sve ostalo je nebitno
:: P.S.Jesi li voljan da odradimo test sa napajanjima.Treba nam bar jos tvoje da ubacimo jer je to bas kvalitetno napajanje..Radicemo ga ja i MACHINE i naravno da nam se pridruzis.Treba samo da mi javi oko instrumenata za testiranje i onda mozemo da to odradimo valjano
:: P.S.Inace Nikopol je isto ok momak,vas dvojica se definitivno samo niste razumeli,nista vise veruj mi na rec.
:: :: Hahahah
:: :: Jesi kralj..
:: :: Ti znas da ja gotivim samo ATI, i ne bih ga napadao tek tako. A mene ne mora niko da brani, ja odmah sasujem u lice sta mislim, kao onom liku Nikopol ili kako se vec zove. Nemam dlake na jeziku
:: :: Ne, ozbiljno, oba puta sam sam posle instalacije drajvera koristio neki program za ciscenje registry-ja koji je zeznuo stvar
:: :: Sada mi stvarno rade 9.6 bez problema
:: :: ________________________________________________
:: :: Hope is the first step on the road to disappointment.
:: :: :: Jesi se uplasio da to i tebe ne napadnu pa se sad vadis?Neboj se ,ja sam tu da te odbranim od zlih sila koje kruze vasionom i kroz ljude stropostavajuci se silovitom snagom ovde na berzi.
:: :: :: Malo sale..Break down dok ne pocnu ponovo provokacije i pljuvanje.
:: :: :: Drzim te za rec za ono.
:: :: ::
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: ... 01.07.2009. 18:32 #125387

E al smo ti mi neki hardverasi.Ccccc..I ja imam samo digitalni unimer..Zato je Masina tu da obezbedi dalje sta treba..

:: Hvala, hvala
:: Pa dobro mozda je on ok, ali jbg
:: Sto se tice napajanja, nema problema, ako se nesto dogovorite, javi. Sto se tice instrumenata ja imam samo obican digitalni unimer, jb
philaemos Re: Re: ... 01.07.2009. 19:34 #125397

Ispravka: Imam 2 unimera! hehehe
Imam i lemilicu, ali valjda nece dotle da dodje
Ako nesto budete organizovali, dacu vam moje napajanje, nije problem (mada mislim da nije to neko Bog zna kakvo napajanje, mada mislim da ga shiju samo Corsair i Enermax)

P.S. Logy risiver je jos tu, ako ti treba zasta, mada je moj savet da kupis Razer

:: E al smo ti mi neki hardverasi.Ccccc..I ja imam samo digitalni unimer..Zato je Masina tu da obezbedi dalje sta treba.
:: :: Hvala, hvala
:: :: Pa dobro mozda je on ok, ali jbg
:: :: Sto se tice napajanja, nema problema, ako se nesto dogovorite, javi. Sto se tice instrumenata ja imam samo obican digitalni unimer, jb
philaemos re Gile 01.07.2009. 19:51 #125401

hehehe
Da si imao prilike da vidis mog full epic SW opremljenog feral druida dok je bio lv70...
Shio sam rougove kako hoces

Davno bese:

http://i361.photobucket.com/albums/oo57/philaemos/WoWScrnShot_111908_185738.jpg
http://i361.photobucket.com/albums/oo57/philaemos/WoWScrnShot_100708_123959.jpg

:: @Philaemos imam jednog od najjacih rouge-ova na Wow Crack realm-u na Scape-u :D

SkyFire Re: Re: Re: ... 01.07.2009. 20:11 #125402

Ma ok je to napajanje.Dobilo je dobre ocene..
STo se tice risivera treba mi jer hocu malo da koristim MX-a.Imam ja i G9,njega sad koristim ..Kad bih uzeo Razer imao bih tri misa.Sta dar adim sa tolikim misevima,da otvorim farmu?
Ma da mi je da osposobim Revolution,da mi se ruka malo odmori.
Cekam masinu da mi se javi za resto.Bices obavesten.

:: Ispravka: Imam 2 unimera! hehehe
:: Imam i lemilicu, ali valjda nece dotle da dodje
:: Ako nesto budete organizovali, dacu vam moje napajanje, nije problem (mada mislim da nije to neko Bog zna kakvo napajanje, mada mislim da ga shiju samo Corsair i Enermax
:: P.S. Logy risiver je jos tu, ako ti treba zasta, mada je moj savet da kupis Razer
:: :: E al smo ti mi neki hardverasi.Ccccc..I ja imam samo digitalni unimer..Zato je Masina tu da obezbedi dalje sta treba.
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: Hvala, hvala
:: :: :: Pa dobro mozda je on ok, ali jbg
:: :: :: Sto se tice napajanja, nema problema, ako se nesto dogovorite, javi. Sto se tice instrumenata ja imam samo obican digitalni unimer, jb
:: :: :: ________________________________________________
:: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment.
philaemos .... 01.07.2009. 20:18 #125403

Ok, javite. Mogli bi da probamo i moj DFI, da vidimo kakav je, ako imas neku brzu DDR2 memoriju, a da nije OCZ.
Sto se tice misa, treca sreca.
Nijedan Logy koji sam drzao nema takav klik kao moj Copperhead (verovatno subjektivno misljenje, ne znam)

:: Ma ok je to napajanje.Dobilo je dobre ocene.
:: STo se tice risivera treba mi jer hocu malo da koristim MX-a.Imam ja i G9,njega sad koristim ..Kad bih uzeo Razer imao bih tri misa.Sta dar adim sa tolikim misevima,da otvorim farmu?
:: Ma da mi je da osposobim Revolution,da mi se ruka malo odmori
:: Cekam masinu da mi se javi za resto.Bices obavesten
gile23 Re: re Gile 01.07.2009. 20:19 #125404

Heheh, bas si ih mlatio :), rouge nije nesto za duel, warior-u, pally-u, sad dk-u ako skine 20% hp-a dobro je, protiv ostalih ima sanse, ali recimo mage otkine rouge-a laganica. Vidim kod warr-a 33% crit sansa, a kod druida preko 50% dodge, ne moze ti niko nista :), samo ti nije onal Molten Fury nije prejak ja bih pre kod warr-a isao na Warglaive-ove, i vidim da nisi nista ovde enchantovao :), samo mi reci zasto igras u hordi, alliance-a je mnogo normalnija i lepsi i normalniji su im gradovi.

Pozdrav!

:: heheh
:: Da si imao prilike da vidis mog full epic SW opremljenog feral druida dok je bio lv70..
:: Shio sam rougove kako hoce
:: Davno bese
:: http://i361.photobucket.com/albums/oo57/philaemos/WoWScrnShot_111908_185738.jp
:: http://i361.photobucket.com/albums/oo57/philaemos/WoWScrnShot_100708_123959.jp
:: :: @Philaemos imam jednog od najjacih rouge-ova na Wow Crack realm-u na Scape-u :D
SkyFire Re: .... 01.07.2009. 21:40 #125433

Nema frke.Pitanje je samo organizacije..
Sto se tice DFI-a rado cu poneti moj CPU da ga testiram na tvojoj ploci ali sto se tice memorije imam samo OCZ Flexx 1200 Mhz..Drugu nemam.Nego sta mislis o ovoj ploci :

http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?itemId=561&downloadFlag=false&action=e&windowstate=normal&mode=view

Treba da testiram i7 940 ,Kingston 1800 Mhz sve na toj ploci..

:: Ok, javite. Mogli bi da probamo i moj DFI, da vidimo kakav je, ako imas neku brzu DDR2 memoriju, a da nije OCZ
:: Sto se tice misa, treca sreca.
:: Nijedan Logy koji sam drzao nema takav klik kao moj Copperhead (verovatno subjektivno misljenje, ne znam
:: :: Ma ok je to napajanje.Dobilo je dobre ocene.
:: :: STo se tice risivera treba mi jer hocu malo da koristim MX-a.Imam ja i G9,njega sad koristim ..Kad bih uzeo Razer imao bih tri misa.Sta dar adim sa tolikim misevima,da otvorim farmu?
:: :: Ma da mi je da osposobim Revolution,da mi se ruka malo odmori
:: :: Cekam masinu da mi se javi za resto.Bices obavesten
skid ATI driver-i 01.07.2009. 22:21 #125448

broj poruka: 179
Pazi ovako
Dva dana čitam ovu temu i ne mogu da verujem da si toliko samozadovoljan. Nije mi jasno zašto si i postavio temu kad si unapred bio ubeđen da si u pravu. Ako si siguran da je ATI sranje i imaš argumente, onda je tvoj cilj za postavljanje ove teme čista provokacija. Da se razumemo, ja sam uvek furao NVIDIA kartice, počev od Vante, osim jednog perioda od šest meseci kada sam imao 3850 (s kojom sam izgubio živce) a i sad vozim 9800 GTX. Ali mi to ne daje za pravo da pljujem po ATI-ju koji za date pare nudi najviše, bez obzira što baguje. I NVIDIA zna da štucne tamo gde se najmanje nadaš, ali kod ATI-ja bar znaš šta da očekuješ pa to ispraviš na vreme. Ti u stvari nisi imao živaca i volje da provališ šta je problem sa pomenutom karticom, nego si krenuo pretpostavkama da znaš u čemu je problem i pokušao da ga rešiš, a to si uradio površno. E sad pomislićeš da to pišem zato što smatram da si neiskusan i neznalica, ali varaš se. Iz mog iskustva to se dešava najboljim majstorima i poznavaocima IT ( što kaže naš narod `u majstora kuća bez vrata`. Zato primeni tu logiku za koju kažeš da je koristiš i razmisli šta nije u redu sa tom grafom. Mislim da ti je neko lepo rekao da je nosiš u servis.
Pozdrav
Skid

MilosNBG ... 01.07.2009. 22:35 #125456

broj poruka: 1586
On da nosi u servis? Vise mi lici da ce da ufleshuje ponovo BIOS i da je utopi za masne pare dok karta jos drzi vodu uz pricu da je malo radila... A i to testiranje napajanja, pre ce biti da ce on, tj Machine da testira, a ne oni. Sky ce mu biti potrcko i da vodi beleske.

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

SkyFire @skid 01.07.2009. 22:35 #125457

Lepo si tio napisao i bio si kulturan pa cu ti odgovoriti.Ako si do kraja procitao temu mogao si da primetis da sam objasnio da su graficke,ne jedna nego dve obe ispravne 200%.Nisam ja nista primetio,to je jednostavno rutinska procedura ufleshovati noviju verziju biosa.Znaci ja sam izbacio stari zabagovani bios i ubacio nov.Sa tim karticama i novim biosom,opet kazem P R O V E R N O dobar i stabilan sam odigrao par igrica i sve je ok bilo..Cak sam i odradio neki bench..To sve na driver-u 9.5..Od kako sam ubacio 9.6 stvari su pocele da se menjaju i to je pocelo opasno da me nervira znajuci unapred sta je u pitanju.Jednostavno sam lik koji voli sigurnost i preciznost.Mora da bude sve fest.Ako ja moram da menjam driver zbog jedne igre pa sledeci da vracam zbog druge onda z@jebi ti radnju.Poentu shvatas..Mnogo vise ja o tim karticama znam nego li sto ovi ostali koji su nasli da mi filozofiraju i mene da uce misle..Jednostavno od drivera do drivera se ne zna dal ce da valja ili ne.Ovo nije moje iskustvo vec iskustvo mnogih ali samo ovde na berzi niko nema problema jer su driveri savrseni,sami sebe lazu..Na nekim forumima ima tacno lista drivera koji su dobri,stabilni a koji su losi..Sta to govori.Da je sve bacanje graski hoce li valjati ili ne.Meni ne treba crashovanje sistema zbog pisljivog drivera.Ja hocu stabilan hw sa dobrim osobinama bio on crven,zelen,zut..ljubicast nije bitno..Mislim da bi trebao da me shvatis.I jos jednom da napomenem,ponele su te budalastine koje su neki pisali pa cu ponoviti.Graficke su ISPRAVNE i RADE KAKO TREBA.Eto pozdrav.

gile23 Re: @skid 01.07.2009. 22:39 #125458

Dao si mi super ideju ofarbati ATI-ja u zelenu boju, mozda radi bolje .

Pozdrav!

:: Lepo si tio napisao i bio si kulturan pa cu ti odgovoriti.Ako si do kraja procitao temu mogao si da primetis da sam objasnio da su graficke,ne jedna nego dve obe ispravne 200%.Nisam ja nista primetio,to je jednostavno rutinska procedura ufleshovati noviju verziju biosa.Znaci ja sam izbacio stari zabagovani bios i ubacio nov.Sa tim karticama i novim biosom,opet kazem P R O V E R N O dobar i stabilan sam odigrao par igrica i sve je ok bilo..Cak sam i odradio neki bench..To sve na driver-u 9.5..Od kako sam ubacio 9.6 stvari su pocele da se menjaju i to je pocelo opasno da me nervira znajuci unapred sta je u pitanju.Jednostavno sam lik koji voli sigurnost i preciznost.Mora da bude sve fest.Ako ja moram da menjam driver zbog jedne igre pa sledeci da vracam zbog druge onda z@jebi ti radnju.Poentu shvatas..Mnogo vise ja o tim karticama znam nego li sto ovi ostali koji su nasli da mi filozofiraju i mene da uce misle..Jednostavno od drivera do drivera se ne zna dal ce da valja ili ne.Ovo nije moje iskustvo vec iskustvo mnogih ali samo ovde na berzi niko nema problema jer su driveri savrseni,sami sebe lazu..Na nekim forumima ima tacno lista drivera koji su dobri,stabilni a koji su losi..Sta to govori.Da je sve bacanje graski hoce li valjati ili ne.Meni ne treba crashovanje sistema zbog pisljivog drivera.Ja hocu stabilan hw sa dobrim osobinama bio on crven,zelen,zut..ljubicast nije bitno..Mislim da bi trebao da me shvatis.I jos jednom da napomenem,ponele su te budalastine koje su neki pisali pa cu ponoviti.Graficke su ISPRAVNE i RADE KAKO TREBA.Eto pozdrav
SkyFire Re: ... 01.07.2009. 22:41 #125459

Sta li tebi sad bi?Kakve li tebe crne misli muce?Nisam ja preprodavac,to Slavuj lupeta.Karte su licno moje.A ko ce da testira to nije ni bitno.Machine je zaduzen za celokupan proces tu nema sta da se krije,covek razbija elektrotehniku ja tu nisam toliko upucen.Ako se to zove potrcko onda jesam i ne stidim se toga.

:: On da nosi u servis? Vise mi lici da ce da ufleshuje ponovo BIOS i da je utopi za masne pare dok karta jos drzi vodu uz pricu da je malo radila... A i to testiranje napajanja, pre ce biti da ce on, tj Machine da testira, a ne oni. Sky ce mu biti potrcko i da vodi beleske.
:: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
markopvict ko nema u glavi, ima u nogama .) 01.07.2009. 22:43 #125461

broj poruka: 4515
Vidi ga filozof sto pise romane....
Ta cela tvoja baljezgarija (prazna prica) moze da stane u 2 recenice...
gile23 Re: ko nema u glavi, ima u nogama .) 01.07.2009. 22:45 #125464

Gde ti je dole u potpisu najniza ponuda :).

Pozdrav!

:: Vidi ga filozof sto pise romane....
:: Ta cela tvoja baljezgarija (prazna prica) moze da stane u 2 recenice...
Slavuj ... 01.07.2009. 23:22 #125474

broj poruka: 2236
Stvarno čudno, evo baš i mene sad počeli da zajebavaju 9.6 drajveri u Call Of Juarez na ATI-ju, neće igra da se pokrene:

http://www.dodaj.rs/f/t/Dz/2RCNs7Xg/1.jpg

http://www.dodaj.rs/f/Y/O8/3QVs3Yo8/2.jpg

http://www.dodaj.rs/f/3p/IL/20qrppQq/3.jpg

Moša :)

EKSTRA
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic Re: ... 02.07.2009. 00:05 #125479

broj poruka: 2856
aahhahahahahhahahhahaha BRA`O!

Imas pivce od mene!!! mislim ako pijes :D

Da mi testiramo jelenizaciju jebes hardware vishe...

Al si me nasmejao bravo :D

:: Stvarno čudno, evo baš i mene sad počeli da zajebavaju 9.6 drajveri u Call Of Juarez na ATI-ju, neće igra da se pokrene
:: http://www.dodaj.rs/f/t/Dz/2RCNs7Xg/1.jp
:: http://www.dodaj.rs/f/Y/O8/3QVs3Yo8/2.jp
:: http://www.dodaj.rs/f/3p/IL/20qrppQq/3.jp
:: Moša :
:: EKSTRA
MACHINE Pa dobro de 02.07.2009. 00:45 #125486

broj poruka: 5715
SF, je malo isfrustriran losom podrskom za ATI, ja ponekad slicno reagujem, kada me nesto tako iznervira, bilo to ATI drajveri (ipak se kunem u NV iako na obe masine imam ATI), bilo da je ocajno glupi FireFox, Gigabyte...recimo on voli Samsung a ja ne podnosim SumungSmung (zapravo nista sto napravi, od stampaca, usisivaca, diskova... do monitora), pa svako na svoj nacin iskaze nezadovoljstvo, bilo ono opravdano, neopravdano ili delimicno i jedno i drugo. Sukob misljenja uvek postoji, tome i sluzi demokratija, sve dok ne izlazi i opsega izlupetavanja sto se desava samo arhiduducima. Ja se recimo redovno zakacim sa DSS za GA, ja sam Asusovac sa razlogom, isto kao sto je on Gigabyteovac bez razloga :)) (tj u zabludi :) )...nema razloga da se iko ophodi zajedljivo ni za jednu stvar, ni zato sto je napljuvan jedan ili drugi tabor, ni sto sto neko OCuje ili menja hardver ko carape, ako voli i to moze da prisuti sto da ne, meni ne bi bilo zao da dam 10K jevreja za komp (iako ni prmil ne mogu upotrebiti) da sada u rukama imam 100K jevreja. Ako neko zajedljivo gleda jer nema tako sto onda bih se i ja morao osecati lose sto sam danas pojeo celu celcatu Milku od 100g dok neka deca u Africi gladuju, iako je to zrno prasine u pescanoj oluji i ima mnogo vecih tajkuna koji bi mogli mnogo vise uciniti...uh, gde ja ode...

P.S. E, da, nikada sebe ne bih nazvao guruuom elektronike, ni blizu, hvala za kvalifikaciju, ali bidnimo realni, znam mnogo, iz vecine oblasti sam zaboravio onoliko koliko neko nikada nece nauciti (cak iako smo kolege), ali to je isto samo zrnce necijeg znanja, koji je expert ili genije u nekoj oblasti...sebe ne smatram ni jednim ni drugim, ali profesinalnoscu uvek stremim, ma koja oblast da je u pitanju...

P.S.S. Trebalo bi cesce da pratite CubaseSX-ovu emisju na Radio Indexu: `Stressbuster`, kazu da pomaze :-)

philaemos Re: Re: re Gile 02.07.2009. 15:59 #125592

Molten oruzija nisu nesto, ali izgledaju jebacki, a znas i sam koliko ih je tesko dobiti... drop rate je bio manji nego Glaive od Ilidana, 3% ili tako nesto. Igrao sam Hyal Summit mesecima samo da bi dobio main i off hand, inace za pvp sam koristio maceve koji padaju od Mother Shahraz (Black Temple, off hand) i od Anetherona (Hyal Summit, main hand)
Inace sve je bilo encentovano, macevi i Molten sa +20 agility (i to sam sam nakrkao Violet Eye reputaciju na exalted da bi dobio formulu... koliko sam samo igrao Karazhan instancu zbog te reputacije... lele) Slike koje sam ti postavio su dok sam bio lv70, pre WOTLK-a, tada je to bilo ekstra.
For the Horde! Igrao sam iskljucivo Hordu

:: Heheh, bas si ih mlatio :), rouge nije nesto za duel, warior-u, pally-u, sad dk-u ako skine 20% hp-a dobro je, protiv ostalih ima sanse, ali recimo mage otkine rouge-a laganica. Vidim kod warr-a 33% crit sansa, a kod druida preko 50% dodge, ne moze ti niko nista :), samo ti nije onal Molten Fury nije prejak ja bih pre kod warr-a isao na Warglaive-ove, i vidim da nisi nista ovde enchantovao :), samo mi reci zasto igras u hordi, alliance-a je mnogo normalnija i lepsi i normalniji su im gradovi
:: Pozdrav
:: :: heheh
:: :: Da si imao prilike da vidis mog full epic SW opremljenog feral druida dok je bio lv70..
:: :: Shio sam rougove kako hoce
:: :: Davno bese
:: :: http://i361.photobucket.com/albums/oo57/philaemos/WoWScrnShot_111908_185738.jp
:: :: http://i361.photobucket.com/albums/oo57/philaemos/WoWScrnShot_100708_123959.jp
:: :: :: @Philaemos imam jednog od najjacih rouge-ova na Wow Crack realm-u na Scape-u :D
philaemos Re: ... 02.07.2009. 16:11 #125594

Da li ce Sky da donosi pivo i cigarete ne znam...
Ali nisam ni ja za bacanje, o elektrotehnici znam dosta, obzirom da mi je to svakodnevni posao i struka, a to sto nemam Tektronix digitalni osciloskop, Agilent signal generator i izvor stabilnog napona, Weller ultrasonicnu lemilicu, Fluke unimer,... me ne cini nesposobnim za testiranje napajanja.
O elektronici bar znam vise od 90% ljudi sa foruma, racunajuci i tebe.

:: On da nosi u servis? Vise mi lici da ce da ufleshuje ponovo BIOS i da je utopi za masne pare dok karta jos drzi vodu uz pricu da je malo radila... A i to testiranje napajanja, pre ce biti da ce on, tj Machine da testira, a ne oni. Sky ce mu biti potrcko i da vodi beleske.
:: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
MaliBaneBG Call of Juarez. 02.07.2009. 16:12 #125595

broj poruka: 487
Jel vredna igranja? :)
Necu davati svoj komentar na raspravu...mislim da bih ovakve stvari resio time sto bih ogromnu kolicinu ove sabanije sto provocira i svadja isprebijao...ali necu zato ulazim u rasprave ovog tipa.
PoZ

==========
Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE!

BLEJA:)))

STRANA 4 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs