Batali Beocity, idi na Telekom. Kažem ti to jer je mnoštvo ljudi imalo problem sa Beocity-jem, smanjivanje protoka, pucanje veze... Imaš ovde temu o tome, imaš na bench-u, na sk-u...
@ Plamen Raspitaj se kod Bojana, drzi radnju kompjuterske opreme u Bircaninovoj `Pc Elite` Bezicni internet koji je extra kvaliteta po mizernoj ceni Svako ko ima je odusevljen, kako kvalitetom tako i cenom. To ti je moj predlog , a uskoro cu i ja najverovatnije da predjem na Wireless
:: Video sam na njihovom sajtu da po povoljnim cenama nude velike brzine, mada ovde su tako glupo formulisali cenovnik da je to bruka... :: :: http://adsl.beocity.com/#kontak :: :: :: Interesuje me ova prva opcija 6MB ili 16MB, stim da imam svoj ruter.. :: :: E sad, da li ovaj provajder pokriva Krusevac? Jel ih koristi neko i kakvi su po pitanju stabilnosti, kvaliteta veze i protoka?
Ukoliko ti ne treba torrent i slicno onda je ok. Burazer je nesto kupovao i posle par dana mu je stiglo upozorenje od `ne secam se koga` da nije legalno to sto radi.
Kako se zove provajder? Ja sam sad na ks-openu i sasvim je solidan net, jedino sto je za download spor (768kbps). Treba mi bar 2MB... Imam i mogucnost sbb interneta, posto vec placam kablovsku, mada sam vise za nesto bez ugovora posto jos koji mesec sam kuci, a mojima ne treba neka brzina kasnije...
:: @ Plame :: Raspitaj se kod Bojana, drzi radnju kompjuterske opreme u Bircaninovoj `Pc Elite :: Bezicni internet koji je extra kvaliteta po mizernoj cen :: Svako ko ima je odusevljen, kako kvalitetom tako i cenom :: To ti je moj predlog , a uskoro cu i ja najverovatnije da predjem na Wireles :: :: :: :: Video sam na njihovom sajtu da po povoljnim cenama nude velike brzine, mada ovde su tako glupo formulisali cenovnik da je to bruka... :: :: :: :: http://adsl.beocity.com/#kontak :: :: :: :: :: :: Interesuje me ova prva opcija 6MB ili 16MB, stim da imam svoj ruter.. :: :: :: :: E sad, da li ovaj provajder pokriva Krusevac? Jel ih koristi neko i kakvi su po pitanju stabilnosti, kvaliteta veze i protoka?
Nemam pojma kako se zove provajder. Najbolje da odes licno i da popricas sa covekom. Sto se tice SBB-a, radi odlicno, samo sto si u obavezi da potpises ugovor. Mada su se izbezobrazili malo pa svakog meseca poskupljuju za po 100 din, a ti pod ugovorom.
:: Kako se zove provajder? Ja sam sad na ks-openu i sasvim je solidan net, jedino sto je za download spor (768kbps). Treba mi bar 2MB... Imam i mogucnost sbb interneta, posto vec placam kablovsku, mada sam vise za nesto bez ugovora posto jos koji mesec sam kuci, a mojima ne treba neka brzina kasnije.. :: :: :: :: @ Plame :: :: Raspitaj se kod Bojana, drzi radnju kompjuterske opreme u Bircaninovoj `Pc Elite :: :: Bezicni internet koji je extra kvaliteta po mizernoj cen :: :: Svako ko ima je odusevljen, kako kvalitetom tako i cenom :: :: To ti je moj predlog , a uskoro cu i ja najverovatnije da predjem na Wireles :: :: :: :: :: :: :: Video sam na njihovom sajtu da po povoljnim cenama nude velike brzine, mada ovde su tako glupo formulisali cenovnik da je to bruka... :: :: :: :: :: :: http://adsl.beocity.com/#kontak :: :: :: :: :: :: :: :: :: Interesuje me ova prva opcija 6MB ili 16MB, stim da imam svoj ruter.. :: :: :: :: :: :: E sad, da li ovaj provajder pokriva Krusevac? Jel ih koristi neko i kakvi su po pitanju stabilnosti, kvaliteta veze i protoka?
Ja imam beotelov adsl i sasvim su mi ok. Uzeo sam onu akciju 4mb a svaki drugi mesec palacm po 2190din . Ne puca veza, ne smanjuju protok. Pre toga sam imao sbb i oni su ti ok ali sam uzeo adsl jer mi je jeftinije malo tipa 5000ustedim za godinu dana malo li je:)
Uzmi Telekomov ADSL !!! Od prvog juna pocinje akcija (50% se zove valjda) gde uz ugovornu obavezu od godinu dana dobija sve po upola manjoj ceni. Ja placam 4 mbit/s mesecno 1000 dinara!
Phenom X4 955 BE 3,2GHz asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
PA AKO NE KORISTIS TORENTE UZMI NEKU JEFTINU VARIJANTU JA IMAM BEOCITY 4MB/S I NE SLUZI MI NICEMU ZALI BOZE PARA KOJE SAM DAO UNAPRED TORENTI RADE TURBO 2KB/S UBICU SE KO IH PUSTI DA RADE BOLJE DA SAM USB/GPRS UZEO BOLJE BI RADILO
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647665. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.