PC Berza Forum : Ver. 2.35
Skoves eeeee 17.01.2009. 12:30 #90029 status: user broj poruka: 237 zato nas Jat propada vidi ti kako narod leti dje smo mi dje je evropa i svijet :)Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :( :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MIGOSA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 17.01.2009. 13:38 #90034 status: user broj poruka: 280 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAdrenalin!!! ...Ne bih se smeo kladiti za ove likove, da su svi medju zivima i danas. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 17.01.2009. 13:47 #90036 status: user broj poruka: 1228 O_O !!!!!!!! Stvarno mooda! P.S. Stranica se raspala u FF posle komentara iznad =) :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm ... 17.01.2009. 15:35 #90061 status: user broj poruka: 1454 Ja bih doope dao za ovo, svaka im čast, uživaju ljudi. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Starcevac hehehe 18.01.2009. 00:11 #90217 status: user broj poruka: 318 Ja bih ovo voleo da probam, al sa neke male visine Stvarno treba imati m*da za ovo, al ipak je adrenalin - adrenalin. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60420 . Broj poslatih odgovora: 647654 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema