Ko hoće može da se prijavi da radi kao volonter an Olimpijadi 2012.
Možete da se prijavite iako niste građanin Britanije. Planira se ukidanje viza za Britaniju 2011.
Ukoliko vas prime i prevoz vam je besplatan. Dakle...VELIKA stavka je da imate kod koga da budete 6...12 ili 18dana...
Generalno imamo znatno veće šanse da nas prime jer pričamo relativno egzotičan jezik ovde u Londonu.
Za 18dana ukoliko imate smeštaj za klopu vam je dovoljno 200funti. Kartu možete kupiti povratnu aviJonsku za 60€ (wizz air). U to uračunajte još 50€ ukoliko nosite putnu torbu (30€) i povratna karta (20€) od Lutona (aerodrom nekih čuku vremena od Londona) koja ide `dole`, a ne sa vama u aviJon.
Generalno gledano...uz određene uslove imate šanse da se za 350€ transportujete do Londona malo radite i super zezate...
pa dobro ukusi su različiti...mogu i zaposleni (mlađi)...odmor i tome slično...prijaviš se...pa ako prođeš prođeš...ko zna šta će biti za dve godine...ti recimo koliko mi se čini bi mogao da radiš posao online...
support normality
:: Pod uslovom da ste u srednjoj školi/fakultetu, ili da ste besposleni trol koji visi po ceo dan na forumu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Cemu tolika ogorcenost i hejtovanje skoro svake teme? Covek postavio, pa kome se svidi, svidi. I ima dosta njih koji su u sr skoli/fakultetu/besposleni (jbg, nemaju svi tu srecu da rade). Mislim da nema potrebe za takvim komentarima.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Pod uslovom da ste u srednjoj školi/fakultetu, ili da ste besposleni trol koji visi po ceo dan na forumu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Opušteno, Daum je to. Pogledaj mu potpis, osećam da bi na svojoj `sarani (daleko bilo) ustao iz groba i rekao `šta je, šta plačete za lešinom`!
Elem...svaka informacija je korisna što se ovoga tiče. Ja sam iskopao kako se može do Londona za male pare.
Grad vredi videti iz svih uglova...evo sedim sada pored prozora gledam dabldeker kako prolazi, kuckam na berzi i pijuckam pivo (Stella...i ko mi kaže da Britanci imaju dobro pivo glavu ću dam u razbijem :P).
support normality
:: Cemu tolika ogorcenost i hejtovanje skoro svake teme? Covek postavio, pa kome se svidi, svidi. I ima dosta njih koji su u sr skoli/fakultetu/besposleni (jbg, nemaju svi tu srecu da rade). Mislim da nema potrebe za takvim komentarima. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: Pod uslovom da ste u srednjoj školi/fakultetu, ili da ste besposleni trol koji visi po ceo dan na forumu.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
E jesi sisa. Sad mi udari ceznju do jaja. Ja bih bas bas voleo da vidim London, jos i studiram engleski pa me i zato jos vise vuce. A kad bih otisao kao volonter, znam kod koga bih ostao :))) E da, ja krenuo da ubacujem podatke i on mi za adresu trazi samo UK postal code :(
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Pošto znaš kod koga bi, pitaj istog tog za postal kod. Požuri samo sa tim pošto sutra ističe rok za prijave. Jbg hteo sam da okačim ranije ali ne stižem :D.
Sisam sam al` u Londonu :D
support normality
:: E jesi sisa. Sad mi udari ceznju do jaja. Ja bih bas bas voleo da vidim London, jos i studiram engleski pa me i zato jos vise vuce. A kad bih otisao kao volonter, znam kod koga bih ostao :)) :: E da, ja krenuo da ubacujem podatke i on mi za adresu trazi samo UK postal code : :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Stavljaš podatke gde ćeš da odsedneš...šta njih briga što ti živiš u Sremčici ili nekom drugom mestu u kome seksualno opštiš sa vukom (aka vukoje*ina).
support normality
:: Pa cekaj, zar ne treba da stavim svoje prave podatke? :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
e bre...saznaj lepo nemoj da se glupiraš...ako im dostaviš lažnu informaciju biće samo ajd ćao...po tome su strogi prilično...
al reci pitanje u fomrularu...da li ste istog pola kog ste bili kada ste se rodili...ahahahhah...
support normality
:: Ahaaaa! ako imas neki broj koji mogu da upisem, ti daj : :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
:: :: Grad vredi videti iz svih uglova...evo sedim sada pored prozora gledam dabldeker kako prolazi, kuckam na berzi i pijuckam pivo (Stella...i ko mi kaže da Britanci imaju dobro pivo glavu ću dam u razbijem :P) ::
Ima...ali brate...sve što sam probao kao da su pravili da ti zgade pivo. Još su mi servirali neka od njih mlaka auuuu...
support normality
:: Pa de to ima da sediš u londonskom pabu i pijuckaš belgijsko pivo, ima li nešto lokalnije? :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Grad vredi videti iz svih uglova...evo sedim sada pored prozora gledam dabldeker kako prolazi, kuckam na berzi i pijuckam pivo (Stella...i ko mi kaže da Britanci imaju dobro pivo glavu ću dam u razbijem :P) :: :: ::
Trebao si ti lepo da poneses odavde neki jelen, salu na stranu pivo uopste nije lose.Ne znam da li je jos aktuelan zlatorog u limenci, kod mene u zaseoku ga nema nesto?
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ima...ali brate...sve što sam probao kao da su pravili da ti zgade pivo. Još su mi servirali neka od njih mlaka auuuu.. :: :: support normalit :: :: :: Pa de to ima da sediš u londonskom pabu i pijuckaš belgijsko pivo, ima li nešto lokalnije? :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: :: :: :: Grad vredi videti iz svih uglova...evo sedim sada pored prozora gledam dabldeker kako prolazi, kuckam na berzi i pijuckam pivo (Stella...i ko mi kaže da Britanci imaju dobro pivo glavu ću dam u razbijem :P) :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.