Pa zbog tog updateovanja i ne radi, jer se updateuje na 1.0.0.118 A mislim da u ovom cracku ima starija verzija koja ce da zameni ovu noviju. Ovaj Black samo iskopiras tamo gde su ti saveovi (C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\*random characters*/4) i pokrenes BEpatcher.exe
Ok, hvala ti. Sutra popodne ću da se pozabavim ovim, a ako rešim ovaj problem, častim te pivom :)
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Pa zbog tog updateovanja i ne radi, jer se updateuje na 1.0.0.11 :: A mislim da u ovom cracku ima starija verzija koja ce da zameni ovu noviju :: Ovaj Black samo iskopiras tamo gde su ti saveovi (C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\*random characters*/4) i pokrenes BEpatcher.exe
Southwind, brate, do neba ti hvala! Igra radi sa ovim krekom koji si mi dao. VRH! Hvala ti puno, još jednom! Najjednostavnija i najbolja varijanta je sa ovim krekom.
Hahahaha... Jebavao sam se sa igrom 4 dana, i taman kad sam rešio problem, oni izbace Skidrow verziju. E jesam baksuz. Mada, boli me uvo, važno je da mi igra radi.
Ljudi crackovao sam sa ovim novim emulatorom ali imam problem ne znam koju verziju sam skinuo jer na ruskom mi je a u igri mogu da izaberem ruski ili italijanski da li neko zna da moze da se prepravi u ENGLISH
Ima ga na demonoidu, farmaceutska kompanija SKIDROW. Probao sam ga sinoc i shljaka, za sada. Samo da znate, sve sto ste presli sa emu-om, bice izbrisano. Nemam pojma zasto. Inace, iopste se ne pojavljuje login screen, nego ide direktno u igru.Tezak je 16.26 kilograma. Eto, sada eseses se nece muciti.
Edit: Znam zasto za stari savegame, ne citam uputstvo :)
:: Za ovo bi trebao da popiješ ban. Zabranjeno je postavljati linkove koje se tiče piraterije. Još si postavio novu temu, da si ovo postovao u nekoj temi, pa ajde, ali ovako se direktno vidi :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Ma kakvi sve je to ORIGINALE eto ja npr imam na kompu sve Licencirrano. Sve sam kupio preko neta :)))))))))
Iako sam rešio problem, stavio sam da se skida Skidrow verzija. Nisam prešao puno, pa mi nije žao da obrišem ovu verziju. Ipak sam sigurniji uz Reloaded, Razor 1911 i Skidrow. Što je sigurno, sigurno je.
Ne brisi tu verziju. Radi sa njom. Samo skini lekic.
:: Iako sam rešio problem, stavio sam da se skida Skidrow verzija. Nisam prešao puno, pa mi nije žao da obrišem ovu verziju. Ipak sam sigurniji uz Reloaded, Razor 1911 i Skidrow. Što je sigurno, sigurno je :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Radi, samo moras da kopiras savegameove iz C:\Program Files\ubisoft\ubisoft game launcher\storage\(neki karakteri) u C:\Program Files\ubisoft\ubisoft game launcher\storage\SKIDROW. Imaces neki folder u folderu (neki karakteri), meni je 4 npr, e pa taj folder bacis u skidrow.
:: :: Jel radi savegame sa emu verzije radi na skidrow verziji? Presao sam bas dosta, a skidrow verzija mi je nekako sigurnija od crashovanja.
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.