Ma ko je govorio ovde o nekoj odbrani i nekoj sili,,,,,, majstore, ajd ukljuci u funkciju vise tu pamet koju stalno zagovaras, valjda postoje i neki drugi mehanizmi odbrane, recimo psiholoski, mentalni i mozda cak i verski, itd. I opet prozivanje ljudi i etiketiranje kad nema argumenata...tjaaa.
Sto se mene tice - ne znam da li nas zaprasuju, ali znam da u mojoj okolini masa ljudi ima problem sa plucima, zdravljem generalno, itd. Da li je to posledica zaprasivanja, ili bombi koje su padale na razdaljini 200-300m od nas ili ne - ko ce ga znati. Ali da su nam to doneli nato prijatelji sa zapada, sigurno jesu. Sad jos da im popu*imo kad prolaze srbijicom, i sve ce nam biti potaman. (kako rece ona na videu - `hvala ne pusim - zagusuje me`)
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Re: Nisam neveran, a nisam ni Toma. Ovde se radi o prstima coveka koji je...
19.02.2016. 12:34
status: user broj poruka: 1083
He,he nisi pogodio,al si me nasmejao.Covek radi,nije radio nedelju dana,Za nedelju dana mu se sva koza na rukama promenila(izrasla nova)a iz noktiju izlazile dlake u raznim bojama.Nema veze sa normalnim stvarima. Radilo se o nano celijama.
:: nekada sanjao da postane Jimi Hendrix. Kasnije je malo mesao malter, malo lepio plocice i ubrzo otisao u invalidsku penziju.. :: :: ::
Pre svega, ovakav način trovanja je neefikasan. Ako ste ikada prskali neko bilje znaćete i zašto. Chemtrails ili hemijski tragovi su jedna obična glupost koju su dokone budale izmislile.
Avioni lete na visini od 10 od 11 kilometara. Uglavnom mislim na komercijalne avione. Kada bi taj isti avion ispustio tu navodnu otrovnu čorbu, samo mali dašak vetra bi taj ceo oblak mogao da odnese kilometrima daleko, ponekad čak i u drugu državu.
Ovim vidom `zaprašivanja` nastaje mnogo kolateralne štete i nije precizan. Ako neko hoće da zatruje teritoriju na ovaj način, najbolji način je što niže letenje kako čestice ne bi odlutale daleko.
Ako bi neko hteo da zatruje našu terotoriju, taj će to uraditi na mnogo sofisticiraniji način. Trovanje izvora vode ili prosto biološko oružije je mnogo efektivnije.
Šta mislite zašto avioni za zaprašivanje lete veoma nisko.
Ako mi ne verujete probajte jedan eksperiment. Popnite se na krov vaše zgrade i onda uzmite neku bocu sa pumpicom (kao one na sredstvima za čišćenje) i prsnite malo vode iz nje, pratite onda gde će čestice vode odleteti.
Sada zamislite šta bi se desilo kada bi neko to uradio na deset kilometara od zemlje.
Ali, `zaprasivanje` sa kemtrejlsima se upravo i vrsi tako, kada je skroz vedro i suncano i bez vetra., i radi se narocito nocu, a u jos jednom slucaju se ne radi, kada je oblacno i jos kada je kisovito. Zasto je najveca koncetracija hemijskih tragova na nebu bas u ovim slucajevima, evo, pogledaj jod jednom snimke koji sam napravio: https://www.youtube.com/watch?v=R7v1iduEqEs https://www.youtube.com/watch?v=snspOVY5N3w I, jos, vidi se na snimku, avion koji ima normalan gasni trag na nebu, koji kratko traje( minut-dva) i ne ostavlja duge tragove, i pored njega tragovi kemtrejlsa, dugacki i gusti i ostaju na nebu i vise od pola sata. I, jos, kada avion ostavi hemijski trag na nebu, posle 10-15m., trag se razlaze i siri se po debljini i razgradjuje, i dobije se kao neka paucina, koja polako pocne da se spusta i da pada ne zamlju.....bas kao i kod tog klasicnog zaprasivanja......samo da znas, bila je prosle godine neka konferencija u OUN gde je i zvnicno priznato postojenje kemtrejlersa......sigurno nije fatarmogana.....imam jos par nekih interesantnih zapazanja u vezi ovih stvari, ali nekom drugom prilikom...
Broj postavljenih tema: 60349. Broj poslatih odgovora: 646946. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.