Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Jel ima neko
STRANA 1 OD 2  
CyberConn Jel ima neko 20.06.2010. 00:51 T27598

status: user
broj poruka: 220
Nokia 1100 rh18 made in germany 2003 godine(fabrika Bochum).Ako ima i hoce da proda,moze da zaradi lepe pare...

MIND CONTROL
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 20.06.2010. 01:02 #223944

broj poruka: 12810
Imaš gore desno sekciju Oglasi...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

CyberConn Re: ... 20.06.2010. 01:20 #223950

a ti kontrasu jedan,ti da cutis kad te niko nista ne pita... Pazi da necu davati oglas u rubriku za oglase telefona koju cita 3 clana godisnje...uostalom,iz tvog posta se vidi koliko si glup,kad nisi ni skontao da ja NISAM TRAZIO DA KUPIM TELEFON(VEC IMAM 1100RH18) vec sam dao obavestenje drugim clanovima da mogu da zarade lepe pare ako ga zele prodati....

MIND CONTROL

:: Imaš gore desno sekciju Oglasi..
::
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
Daum Re: Re: ... 20.06.2010. 01:29 #223954

Ok, pošto si počeo sa uvredama, spustiću se privremeno na tvoj primitivni nivo...

Pošto si vidim, retardiran, objasniću ti definiciju tvog posta: pošto tražiš nekoga ko ima taj telefon da ga kupiš, to spada u oglase pod sekciju KUPUJEM...

A sad lagano u oglase, ako si nešto naučio...

Naći ćemo nekoga da ti preko Teamviewera klikne na sekciju, ako ti je to problem prevelik...

:: a ti kontrasu jedan,ti da cutis kad te niko nista ne pita... Pazi da necu davati oglas u rubriku za oglase telefona koju cita 3 clana godisnje...uostalom,iz tvog posta se vidi koliko si glup,kad nisi ni skontao da ja NISAM TRAZIO DA KUPIM TELEFON(VEC IMAM 1100RH18) vec sam dao obavestenje drugim clanovima da mogu da zarade lepe pare ako ga zele prodati...
:: MIND CONTROL
:: :: Imaš gore desno sekciju Oglasi..
:: ::
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
gile23 ... 20.06.2010. 01:32 #223956

broj poruka: 9121
Izuvanje starts :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CyberConn Re: Re: Re: ... 20.06.2010. 01:34 #223959

debilu,ja ti lepo objasnim da nisam trazio da kupim fon,da sam dao obavestenje drugima da ako imaju taj fon mogu da ga prodaju za lepe pare preko neta...Recimo za nekoliko hiljada eura...ali sto ja tebi objasnjavam,pa TI si retardiran cim i pored mog objasnjenja ti furas tvoju pricu

MIND CONTROL

:: Pošto si vidim, retardiran, objasniću ti definiciju tvog posta: pošto tražiš nekoga ko ima taj telefon da ga kupiš, to spada u oglase pod sekciju KUPUJEM..
:: A sad lagano u oglase, ako si nešto naučio..
:: Naći ćemo nekoga da ti preko Teamviewera klikne na sekciju, ako ti je to problem prevelik..
:: :: a ti kontrasu jedan,ti da cutis kad te niko nista ne pita... Pazi da necu davati oglas u rubriku za oglase telefona koju cita 3 clana godisnje...uostalom,iz tvog posta se vidi koliko si glup,kad nisi ni skontao da ja NISAM TRAZIO DA KUPIM TELEFON(VEC IMAM 1100RH18) vec sam dao obavestenje drugim clanovima da mogu da zarade lepe pare ako ga zele prodati...
:: :: MIND CONTROL
:: :: :: Imaš gore desno sekciju Oglasi..
:: :: ::
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
Daum Re: Re: Re: Re: ... 20.06.2010. 01:35 #223961

Daću ti jedan koristan link, pošto ti je vidim mentalni napor da vidiš koliko si glup ispao...

http://goo.gl/2BlA

Uzdržavaj se pravila foruma: http://goo.gl/Ilef

:: debilu,ja ti lepo objasnim da nisam trazio da kupim fon,da sam dao obavestenje drugima da ako imaju taj fon mogu da ga prodaju za lepe pare preko neta...Recimo za nekoliko hiljada eura...ali sto ja tebi objasnjavam,pa TI si retardiran cim i pored mog objasnjenja ti furas tvoju pric
gilopile @Daum 20.06.2010. 01:53 #223969

broj poruka: 9459
A bre,pusti bre coveka,pa ne moras bas na svaki post da baljezgas.Ima ovde hiljade registrovanih kororisnika, i secem ruku ako mu neko prigovori na ovaj relativno ok post,ipak je decko clan ovog foruma i koliko pratim,uvek je pomogao sa svojim znanjem i na svom polju(za razliku od tebe koji sve zivo zna,i na sve zivo ima nekakav nebitan komentar,odgovor,konstataciju...(bar sto se teme tice)).Ako mozes pomozi,odgovori...,a ako ne onda sutii!Naravno nekada se covek i nasali i lupi nesto na tu temu,ali sve ima granice.Kada dobijes status moderatora,onda intervenisi,brisi...Kada bi svi odgovarali na svaki post(kao u tvom slucaju),kako bi to islo,i na sta bi licio ovaj forum?Morali bi admini pre svega poboljsati forum, u smislu skipovanja strana 1,2,3,4,5...pored naziva teme

Pez ljutnje,ali smatram da je tako.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

Daum ... 20.06.2010. 02:39 #223981

Tema je za oglas, imam puno pravo na svoje mišljenje, koliko god to nekome smetalo. Lepo sam mu rekao, a on čovek šta drugo da radi kad nema pametan odgovor, je da psuje...

Ništa nisam `baljezgao`, ne lupaj, a pametno baš i nije imao on šta da kaže koliko se sećam, ali nebitno...

Svako na ovom forumu ima svoje mišljenje, tako da ne moraš da me savetuješ šta i gde da odgovaram...

A sad laku noć dečice...

gilopile Re: ... 20.06.2010. 03:21 #223989

broj poruka: 9459
Ne znam koliko imas godina,ali stariji od mene sigurno nisi.Zelim i ja tebi laku noc dete maleno,i lepo mi pajki Zzzzz,i nemoj da mi ce lutic,bucu,buci,buci,gili,gili...:)

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Tema je za oglas, imam puno pravo na svoje mišljenje, koliko god to nekome smetalo. Lepo sam mu rekao, a on čovek šta drugo da radi kad nema pametan odgovor, je da psuje..
:: Ništa nisam `baljezgao`, ne lupaj, a pametno baš i nije imao on šta da kaže koliko se sećam, ali nebitno..
:: Svako na ovom forumu ima svoje mišljenje, tako da ne moraš da me savetuješ šta i gde da odgovaram..
:: A sad laku noć dečice..
CyberConn Re: ... 20.06.2010. 03:40 #223990

daume,ti si jedan veoma `tezak i naporan` covek,tebi sve smeta,strasno si gundjalo,mrgud koji na zivot gleda sa najgore moguce strane...ti ces svakome uciniti zivot nemogucim,svakoga nerviras tvojim gundjanjem,jednostavno biti u bilo kakvom kontaktu sa tobom je tesko,da sam ja TI,sam sebi bi se smucio...jadan taj tvoj decko sta sve mora da trpi...

MIND CONTROL

:: Tema je za oglas, imam puno pravo na svoje mišljenje, koliko god to nekome smetalo. Lepo sam mu rekao, a on čovek šta drugo da radi kad nema pametan odgovor, je da psuje..
:: Ništa nisam `baljezgao`, ne lupaj, a pametno baš i nije imao on šta da kaže koliko se sećam, ali nebitno..
:: Svako na ovom forumu ima svoje mišljenje, tako da ne moraš da me savetuješ šta i gde da odgovaram..
:: A sad laku noć dečice..
neXus2000 @Daum 20.06.2010. 03:43 #223992

broj poruka: 3352
Ne citas dobro covece :)))

`Ako ima i hoce da proda,moze da zaradi lepe pare... `
BlueSkyNIS ... 20.06.2010. 04:12 #223997

broj poruka: 860
Ta priča o 32.000$ za ovaj telefon mi ne izgleda istinito.

Windows-free with Fedora 12

== http://www.diy-audio-engineering.org ==

DejaN89 Samo jedno pitanje 20.06.2010. 04:21 #223998

broj poruka: 575
Koja je fora u vezi ovog telefona?

tortojed Ama ljudi, nemojte da ste odmah na kraju nerava. Setite se da... 20.06.2010. 04:58 #223999

broj poruka: 11019
je ovo (Forum) pricaonica. Mesto gde se ljudi okupljaju da bi izneli svoje utiske, postavili pitanja, obavestili ostale... Covek je saznao da, navodno, neko nudi velike pare za neki stari mob telefon. Verovatno se radi o reklamnoj kampanji firme Nokia, tipa `skupljamo oldtajmere`... Nije nudio na prodaju i nije trazio da kupi od nekog... Istina, trebalo je da ostavi link prema izvoru informacije da bi zainteresovani saznali detalje: gde da se jave, kome, u kom roku...

DmasteRNo1 Čemu svađa 20.06.2010. 09:10 #224019

broj poruka: 6106
kad niko nije pomenuo Fermija?

Phenom II X3 720BE
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM Storm Sniper AMD Edition
Chieftec CFT-650-14CS

CyberConn Re: Samo jedno pitanje 20.06.2010. 10:44 #224026

fora je da samo ta verzija iz 2003 god sa oznakom rh 18 napravljena u Nemackoj u fabrici u Bohumu,ima odredjenu gresku u softveru,propust koji su hakeri nasli nacin da iskoriste za upad u online banking sisteme,presretanje sms poruka u kojima se korisnicima preko sms poruka salju osetljive informacije u vezi njihovih account-a... Dalje znate... I ovo PROVERENO radi,znaci nema sumnje u istinitost..

BlueSkyNIS-to su bile cene u pocetku cim je to otkriveno i malo se proculo,ali kasnije su cene oborili ljudi koj su te fonove imali negde bacene po fijokama,a bili u losoj materijalnoj situaciji,pa su ih davali budzasto,nemajuci strpljenja da cekaju par dana za najbolju ponudu,tako da sada moze da se zaradi desetak hiljada eura po komadu...Samo ko ima ovaj fon,i hoce da ga proda to moze uciniti samo po nekim underground forumima preko neta,uz dosta googlanja...

MIND CONTROL

:: Koja je fora u vezi ovog telefona
cele1988 Re: Re: Samo jedno pitanje 20.06.2010. 11:03 #224031

broj poruka: 1424
ja imam taj krsh negde u nekoj fioci provericu reviziu, evo tebi cu da ga prodam samo za 1500e pa ti zaradi ostalo ako je ta moze ?~

veceras cu da proverim i mozes da zaradis i ti dosta i ja da dodam da kupim neki autic malo bolji

:: fora je da samo ta verzija iz 2003 god sa oznakom rh 18 napravljena u Nemackoj u fabrici u Bohumu,ima odredjenu gresku u softveru,propust koji su hakeri nasli nacin da iskoriste za upad u online banking sisteme,presretanje sms poruka u kojima se korisnicima preko sms poruka salju osetljive informacije u vezi njihovih account-a... Dalje znate... I ovo PROVERENO radi,znaci nema sumnje u istinitost.
:: BlueSkyNIS-to su bile cene u pocetku cim je to otkriveno i malo se proculo,ali kasnije su cene oborili ljudi koj su te fonove imali negde bacene po fijokama,a bili u losoj materijalnoj situaciji,pa su ih davali budzasto,nemajuci strpljenja da cekaju par dana za najbolju ponudu,tako da sada moze da se zaradi desetak hiljada eura po komadu...Samo ko ima ovaj fon,i hoce da ga proda to moze uciniti samo po nekim underground forumima preko neta,uz dosta googlanja..
:: :: Koja je fora u vezi ovog telefona
Boemstari ... 20.06.2010. 11:14 #224032

broj poruka: 75
@ТЕМА
Ради се о томе да се појавила на нету (форумима) тврдња да одређене верзије
овог телефона, направљене у специфичној фабрици могу да се искористе
за крађу кодова за аутентификацију банковних трансакција појединих
банака. Неки кажу да може (фирме за обезбеђење које овим зарађују) неки кажу
да не може(нокиа и банке) а многи мисле да неко има гомилу ових телефона
и покушава да екстра заради .-)
Превара, нова урбана легенда или нешто треће није превише битно...
@RASPRAVA
Тема је на правом месту, и види се лепо да није оглас.
Дечко(daum) је тешко искомплексиран и не може да се насмеје и преброди кад
нешто погреши, то се видело и у многим претходним постовима. Најбоље је игнорисати га и желети му да се промени, мање због других више због њега самог.

Дане
Dragg re 20.06.2010. 11:37 #224038

broj poruka: 2270
To su besmislice, zar se serveri u bankama ništa ne pitaju? Dovoljno da telefon ima propust i obiješ banku. Zar ti hakeri ne bi mogli da nađu propust i iskopiraju ga u bios svakog uređaja koji postoji? Istina je: ako telefon ima bug, to ugrožava samo vlasnika telefona i eventualno njegov račun u nekoj banci. S druge strane ako neko može da zaradi pare na urbanoj legendi - samo napred.

despot83 samo polako 20.06.2010. 11:39 #224040

broj poruka: 711

Dont nabijati postove bre!

Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.

My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Re: ... 20.06.2010. 12:10 #224053

Cyberkonj, Samo se ti opusti, nemaš nikakvo moralno pravo da mi pričaš kako ja gledam na život...

Jbg, ako si primač ne znači da svi ostali imaju dečka, zamenio si me sa nekim iz svojih fantazija fegetu, ovo ti nije prvi put da iskaljuješ svoje gej aspiracije na forumu. Malo malo pa neka gej uvreda... c c c....

Uzmi pa se smuči sebi, ne bi moglo manje da me zanima...

:: daume,ti si jedan veoma `tezak i naporan` covek,tebi sve smeta,strasno si gundjalo,mrgud koji na zivot gleda sa najgore moguce strane...ti ces svakome uciniti zivot nemogucim,svakoga nerviras tvojim gundjanjem,jednostavno biti u bilo kakvom kontaktu sa tobom je tesko,da sam ja TI,sam sebi bi se smucio...jadan taj tvoj decko sta sve mora da trpi..
:: :: Tema je za oglas, imam puno pravo na svoje mišljenje, koliko god to nekome smetalo. Lepo sam mu rekao, a on čovek šta drugo da radi kad nema pametan odgovor, je da psuje..
:: :: Ništa nisam `baljezgao`, ne lupaj, a pametno baš i nije imao on šta da kaže koliko se sećam, ali nebitno..
:: :: Svako na ovom forumu ima svoje mišljenje, tako da ne moraš da me savetuješ šta i gde da odgovaram..
:: :: A sad laku noć dečice..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
Daum ... 20.06.2010. 12:24 #224059

Možeš ti da me povučeš za znaš već šta... takve imbecile kao ti samo gledam kao djubre na forumu, i mogu samo da te žalim... Vozi dalje bedo...

Te fore sa duplim nalozima su odavno smešne i jadne, ne znam šta će ti to?

Našao se neki novajlija na forumu da deli mudrost? strašno...

:: Дечко(daum) је тешко искомплексиран и не може да се насмеје и преброди ка
:: нешто погреши, то се видело и у многим претходним постовима. Најбоље је игнорисати га и желети му да се промени, мање због других више због њега само
:
:: Дане
CyberConn Re: Re: Re: ... 20.06.2010. 12:27 #224061

najvise na svetu se uvredi peder i to samo onda kad mu kazes da je peder!!!Na sve ostale postove si bio relativno u tvom stilu,a na ovaj si se upalio...Jel ti to govori nesto???Ne treba ja da tigovorim kakav si ti to se vidi iz svake tvoje poruke...mora da imas mnogo jadan i tuzan zivot bez srece u njemu cim si ovakav kakav si i to pokazujes i na forumu...

MIND CONTROL

:: Samo se ti opusti, nemaš nikakvo moralno pravo da mi pričaš kako ja gledam na život..
:: Jbg, ako si primač ne znači da svi ostali imaju dečka, zamenio si me sa nekim iz svojih fantazija fegetu, ovo ti nije prvi put da iskaljuješ svoje gej aspiracije na forumu. Malo malo pa neka gej uvreda... c c c...
:: Uzmi pa se smuči sebi, ne bi moglo manje da me zanima..
:: :: daume,ti si jedan veoma `tezak i naporan` covek,tebi sve smeta,strasno si gundjalo,mrgud koji na zivot gleda sa najgore moguce strane...ti ces svakome uciniti zivot nemogucim,svakoga nerviras tvojim gundjanjem,jednostavno biti u bilo kakvom kontaktu sa tobom je tesko,da sam ja TI,sam sebi bi se smucio...jadan taj tvoj decko sta sve mora da trpi..
:: :: MIND CONTROL
:: :: :: Tema je za oglas, imam puno pravo na svoje mišljenje, koliko god to nekome smetalo. Lepo sam mu rekao, a on čovek šta drugo da radi kad nema pametan odgovor, je da psuje..
:: :: :: Ništa nisam `baljezgao`, ne lupaj, a pametno baš i nije imao on šta da kaže koliko se sećam, ali nebitno..
:: :: :: Svako na ovom forumu ima svoje mišljenje, tako da ne moraš da me savetuješ šta i gde da odgovaram..
:: :: :: A sad laku noć dečice..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
Daum Re: Re: Re: Re: ... 20.06.2010. 12:42 #224066

Hahahhaha... vidim jako dobro poznaješ gej materiju kad držiš predavanje na forumu... nemoj molim te da me zračiš tim gej sranjima, tvoja stvar kome se guziš...

...možeš samo da mi pljucneš pod prozor, ko što do sad i radiš...

:: najvise na svetu se uvredi peder i to samo onda kad mu kazes da je peder!!!Na sve ostale postove si bio relativno u tvom stilu,a na ovaj si se upalio...Jel ti to govori nesto???Ne treba ja da tigovorim kakav si ti to se vidi iz svake tvoje poruke...mora da imas mnogo jadan i tuzan zivot bez srece u njemu cim si ovakav kakav si i to pokazujes i na forumu..
CyberConn Re: Re: Re: Re: Re: ... 20.06.2010. 12:50 #224068

Tuuuzan,tuuuuzan covek,sa jos tuznijim zivotom...E moj daume,ti si tipican primer iz svakog udzbenika psihologije...Nikad ti neces shvatiti kakav si...Jednostavno nisi sposoban da shvatis...

MIND CONTROL

:: Hahahhaha... vidim jako dobro poznaješ gej materiju kad držiš predavanje na forumu..
:: ...možeš samo da mi pljucneš pod prozor, ko što do sad i radiš..
:: :: najvise na svetu se uvredi peder i to samo onda kad mu kazes da je peder!!!Na sve ostale postove si bio relativno u tvom stilu,a na ovaj si se upalio...Jel ti to govori nesto???Ne treba ja da tigovorim kakav si ti to se vidi iz svake tvoje poruke...mora da imas mnogo jadan i tuzan zivot bez srece u njemu cim si ovakav kakav si i to pokazujes i na forumu..
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs