Ploča Asus M4N78 PRO ima D-SUB, DVI i HDMI out, a ako tebi treba matori composite izlaz (koji evidentno odavno već ide u penziju naročito kod integrisanih rešenja), onda moraš traži drugo rešenje.
ASUS M2NPV-VM sa nFroce 430/6100 čipom je zadnji koji je nudio tako nešto a tebi to ne odgovara jer je ona završila karijeru sa Athlon X2 5050e (DO),1MB,rev.G2,45W,ADH5050IAA5DO,SocketAM2 i 6400+.
U principu ako ti treba novija ploča kao ona gore za Pheonome i ostala čuda, moraćeš lemilicu u ruke da od Dsub konektora muškog, koji ima da se kupi napraviš Composite ili S-out, ili u krajnjem slučaju da kupiš najjeftiniju moguću PCIe karticu sa S-video out konektorom.
:: :: Ploča Asus M4N78 PRO ima D-SUB, DVI i HDMI out, a ako tebi treba matori composite izlaz (koji evidentno odavno već ide u penziju naročito kod integrisanih rešenja), onda moraš traži drugo rešenje :: :: ASUS M2NPV-VM sa nFroce 430/6100 čipom je zadnji koji je nudio tako nešto a tebi to ne odgovara jer je ona završila karijeru sa Athlon X2 5050e (DO),1MB,rev.G2,45W,ADH5050IAA5DO,SocketAM2 i 6400+ :: :: Ona je imala ovako nešt :: http://www.asus.com.tw/999/images/products/1138/m2npv-vm_hdtv.jp :: :: U principu ako ti treba novija ploča kao ona gore za Pheonome i ostala čuda, moraćeš lemilicu u ruke da od Dsub konektora muškog, koji ima da se kupi napraviš Composite ili S-out, ili u krajnjem slučaju da kupiš najjeftiniju moguću PCIe karticu sa S-video out konektorom :: :: http://myhometheater.homestead.com/files/vga-component.jp :: http://myhometheater.homestead.com/vgacable.htm :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
P.S. Nikako d svratim do tebe da ispeglamo one dve mrte grafe.....može tomorrow recimo oko podne ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Dobro de pa ostavi nešto i drugima da dodaju.. :: :: State of euphoria ::
:: :: A pa, ja se izvinjavam... :: :: P.S. Nikako d svratim do tebe da ispeglamo one dve mrte grafe.....može tomorrow recimo oko podne :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Dobro de pa ostavi nešto i drugima da dodaju.. :: :: :: :: State of euphoria :: :: ::
Znači da ponesem neki ašov, testeru, grabulje..hahahahahaha.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Kad god hoćeš, pustio sam korenje ovde u servis :: :: State of euphoria :: :: :: :: :: A pa, ja se izvinjavam... :: :: :: :: P.S. Nikako d svratim do tebe da ispeglamo one dve mrte grafe.....može tomorrow recimo oko podne :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Dobro de pa ostavi nešto i drugima da dodaju.. :: :: :: :: :: :: State of euphoria :: :: :: :: ::
Kamo sreće da to reši problem. Mora da se radi, svi traže a ja samo plaćam.
State of euphoria
:: :: Znači da ponesem neki ašov, testeru, grabulje..hahahahahaha... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Kad god hoćeš, pustio sam korenje ovde u servis :: :: :: :: State of euphoria :: :: :: :: :: :: :: :: A pa, ja se izvinjavam... :: :: :: :: :: :: P.S. Nikako d svratim do tebe da ispeglamo one dve mrte grafe.....može tomorrow recimo oko podne :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Dobro de pa ostavi nešto i drugima da dodaju.. :: :: :: :: :: :: :: :: State of euphoria :: :: :: :: :: :: ::
I to je varijanta, ali AMD 690, znači neki X2 5xxx+ i do viđenja. Ne verujem da bi neko kupovao to sada.....čim dečko pominje AM2+ to su novji procesroi... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Hvala na predlozima, a narocito na onome `decko`...Ipak ...
15.06.2009. 10:05
status: user broj poruka: 1187
Postoji li kakav adapter koji bi u ovom slucaju bio svrsishodan, i jos jedno pitanje, koliko bi lemilica mogla da pomogne, imajuci u vidu raznorazna podesavanja samog izlaza, dobijene slike na tv-u ...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.