Proveri da nezuji,krci,nicim izazvan trokira... :-)
kako te nemrzi da budes tako paranoican?
Odgovor:ti procesori su native quad core,sto znaci da im je naredjeno(software-ski)da dva jezgra nerade.Ti si sada samo skinuo djanu i nista vise,u prevodu osposobio komunikaciju istih sa druga dva preko L3 cache-a.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Proguglaj malo, postoji nekoliko serija u kojima se bukvalno svi otključavaju.
Ovaj sam kupio u VipHouse-u u Palmotićevoj, inače se stvarno ne sećam iz koje je serije, nego sam jutros video da ima novi BIOS za ovu ploču, pa skinuo da probam i za sada izgleda kao da će da radi sa 4 jezgra.
Nego, na MOSFET-e ploče, ako nemaš fabrički, obavezno stavi neki hladnjak, baš zrače koliko se greju pod opterećenjem, a piše i na kutiji ploče da se stavi neki ukoliko se otključavaju jezgra ili OC-uje, kao preporučljivo je.
Pa, guglao sam malo i video da je cena u vip-u jedna od najpovoljnijih, a valjda su kod njih procesori iz iste serije, pa ce onda i moj da se otkljuca :D. Hvala puno, i stavicu neke kulere na plocu. Pozdrav
Za sada 0 problema, bio je uključen juče čitavog dana, puštao sam oko pola sata OCCT, ali me smorilo da čekam pa sam ga ugasio, a i naponska sekcija se bila usijala kao ringla, pa dok ne nađem Thermaltake HR-09 neću puštati te testove. Kažu mi da do kraja nedelje treba da stigne u Atom, pa ću najverovatnije za vikend da se igram sa jezgrima i naponima.
Čuo sam da MOSFET-i podnose i 120°C, nego ne želim da mi kućište glumi grejno telo, kad već ne mora, a i pretpostavljam da će hladnjak prepoloviti temperaturu, bar je takva priča po selu.
Vidim da je bez problema prosao 3h+ LinX-a, znaci stabilan je, a i vise od toga, sto LinX ne obori, niko nece...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Biće da je to to. :: :: Pre ovoga je radio jednu turu od sat vremena, pa sam prekinuo da nešto isklikćem i pustio opet :: :: http://i35.tinypic.com/2hgh55k.jp ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647759. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.