Kupio sam ASRock N68C-S UCC i nakacio Sempron 140 da probam da ga otkljucam...Jeste da sam se namucio,ali je vredelo :).Postupak: Usao u Bios,OS seting,ASRock UCC na Enable i to je to...Radi lepo za sad(10h).E sad,standardno kod otkljucavanja i meni ne pokazuje temp procesora sem kad gledam u biosu,ostalo je sve ok.Negde mi pise X2 440 a u my computer-properties X2 4400e.E sad..Sta da skinem,koji benchmark ili sl. da ga testiram da vidim dal je stabilan??
Odlican cpu za krs pare (ja mislim da sam ga platio novog 2500 lajde)! Samo sto nisam uspeo da ga otkljucam (star chipset), ali se i pored krs BIOS-a (podizanje voltaze 1, 2.5, 5 i 10%) uspeo lagano stabilno da ga OC-ujem na 3.6! :D SA 25 evra x2 sa garancijom 3 godine (na nekoj ozbiljnoj ploci sa lepim primerkom kad se utegne za svaki dan na 3.6 mislim da nije lose)! P.S. Od njega mi ostala samo kutija! xD
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.