... možda se nada da će neko pomešati brojku sa Fermi karticama, i pazariti `nešto brže i od 480 = čak 486`... Ko zna šta je utripovao, da je to već postala značajna muzejska vrednost, šta li.
Ne znam kako, ali cenovna politika kada se uporedi sa Serbistanom, sasvim je luckasta. Mene lično, veoma intrigira da su KiKi bombone jeftinije u Serbistanu nego tamo gde se prave.... a i Vegeta (dobro, ta se štancuje ko zna gde).... tako da njihove cene jednostavno izuvaju. Njihovi forumi su opet, veoma dobri ako neko hoće da se poprilično objektivno informiše o tehnici razne vrste, kakvo je šta tj. šta i zašto ne valja. Generalno, iskompleksirani su i, kao i mi, robuju najskupljem, tako da kod nekih ekstremnih primeraka bilo čega treba isključiti realnost prikaza i iskustva jer to ide u neke druge psihološke vode, ali, za ostalo.... e, da, ne wole nas, to znamo, ali, što ne wole Slovence, čudo jedno. Gde god je moguće, napuše Gorenje i slično... hah... možda je i to sada istina... u svakom slučaju, mnogi će odavde sada ponuditi svoje antikvitete preko, a, možda se i nama sreća osmehne i Ljubiša premesti oglas tamo, jer ovde je totalno ubio bar dva administratora. Jedva se kad i jave...
Pisko, nije to bas tako. Kada nije bilo ovde u Srbiji kartica, snadbo sam se iz Osijeka u Hrvatskoj, jer su tamo bile jeftinije za 30% (ATI 5870 i 5970), a u Srbiji ih nije bilo uopste, tako da je sve relativno, ali da nas ne da nevole, vec nas mrze, znam sigurno, jer su mi unistili kucu u Kleku(vikendicu od matorog) i u Dubrovniku( kucu od dede). Nije puno bolje ni u Rijeci i Zadru, dok u Splitu su puno bolji prema nama Srbima, mada ne volim ovakva nacionalna poredjenja, ali je jedno realnost, a drugo sta bih ja i drugi hteli. Npr. jedan od boljih prijatelja mi je Hrvoje Horvat, a on inace, mrzi Srbe( kaze da sam ja izuzetak). Kaze da se vise ponasam ko Nemac nego ko Srbin( uporan dok ne resim problem, mada ja poznajem dosta moje rodbine koji su upravo takvi). A ni mi nismo nikad gotivili Slovence, tako da.... operator
:: Ne znam kako, ali cenovna politika kada se uporedi sa Serbistanom, sasvim je luckasta. Mene lično, veoma intrigira da su KiKi bombone jeftinije u Serbistanu nego tamo gde se prave.... a i Vegeta (dobro, ta se štancuje ko zna gde).... tako da njihove cene jednostavno izuvaju. Njihovi forumi su opet, veoma dobri ako neko hoće da se poprilično objektivno informiše o tehnici razne vrste, kakvo je šta tj. šta i zašto ne valja. Generalno, iskompleksirani su i, kao i mi, robuju najskupljem, tako da kod nekih ekstremnih primeraka bilo čega treba isključiti realnost prikaza i iskustva jer to ide u neke druge psihološke vode, ali, za ostalo.... e, da, ne wole nas, to znamo, ali, što ne wole Slovence, čudo jedno. Gde god je moguće, napuše Gorenje i slično... hah... možda je i to sada istina... u svakom slučaju, mnogi će odavde sada ponuditi svoje antikvitete preko, a, možda se i nama sreća osmehne i Ljubiša premesti oglas tamo, jer ovde je totalno ubio bar dva administratora. Jedva se kad i jave.. :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212 GAINWARD GTX 260 SP216 2x2GB KINGSTON TALL HS 1066 MHZ SAMSUNG 750GB 32MB OCZ STEALTH X STREAM 600W THERMALTAKE SOPRANO RS101 WINDOW LG GH22NS40 SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 G800 A4 X-755FS
:: Pisko, nije to bas tako :: Kada nije bilo ovde u Srbiji kartica, snadbo sam se iz Osijeka u Hrvatskoj, jer su tamo bile jeftinije za 30% (ATI 5870 i 5970), a u Srbiji ih nije bilo uopste, tako da je sve relativno, ali da nas ne da nevole, vec nas mrze, znam sigurno, jer su mi unistili kucu u Kleku(vikendicu od matorog) i u Dubrovniku( kucu od dede). Nije puno bolje ni u Rijeci i Zadru, dok u Splitu su puno bolji prema nama Srbima, mada ne volim ovakva nacionalna poredjenja, ali je jedno realnost, a drugo sta bih ja i drugi hteli. Npr. jedan od boljih prijatelja mi je Hrvoje Horvat, a on inace, mrzi Srbe( kaze da sam ja izuzetak). Kaze da se vise ponasam ko Nemac nego ko Srbin( uporan dok ne resim problem, mada ja poznajem dosta moje rodbine koji su upravo takvi) :: A ni mi nismo nikad gotivili Slovence, tako da... :: operator :: :: :: Ne znam kako, ali cenovna politika kada se uporedi sa Serbistanom, sasvim je luckasta. Mene lično, veoma intrigira da su KiKi bombone jeftinije u Serbistanu nego tamo gde se prave.... a i Vegeta (dobro, ta se štancuje ko zna gde).... tako da njihove cene jednostavno izuvaju. Njihovi forumi su opet, veoma dobri ako neko hoće da se poprilično objektivno informiše o tehnici razne vrste, kakvo je šta tj. šta i zašto ne valja. Generalno, iskompleksirani su i, kao i mi, robuju najskupljem, tako da kod nekih ekstremnih primeraka bilo čega treba isključiti realnost prikaza i iskustva jer to ide u neke druge psihološke vode, ali, za ostalo.... e, da, ne wole nas, to znamo, ali, što ne wole Slovence, čudo jedno. Gde god je moguće, napuše Gorenje i slično... hah... možda je i to sada istina... u svakom slučaju, mnogi će odavde sada ponuditi svoje antikvitete preko, a, možda se i nama sreća osmehne i Ljubiša premesti oglas tamo, jer ovde je totalno ubio bar dva administratora. Jedva se kad i jave.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.