Kome treba ok memorija za male pare ima ovaj komplet na akciji. Radi na 2000MHz sa tajminzima 9-11-9-27, možda i manjim, treba probati kad bude bilo prilike.
Ja pre 2 nedelje uzeo Exceleram Black 2x2gb 1600mhz za 4300din i za sada sam zadovoljan.
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
Tnx raicu mada mene vise zanima obrnuto stanje :) ...koliko bi morao da olabavim latencije da spustim voltazu bar na 1.6 jer vidim da sandy moze imati problema ako je V velika
Ajd uzdravlje
:: Kome treba ok memorija za male pare ima ovaj komplet na akciji :: Radi na 2000MHz sa tajminzima 9-11-9-27, možda i manjim, treba probati kad bude bilo prilike :: :: http://www.emmi.rs/ram-memorije-memorija-dimm-ddr3-2x2gb-1600mhz-exceleram-rippler.11.html?productId=1507 :: :: Jes da smo već apsolvirali da se ne dobija ništa posebno klokovanjem memorije ali pošto je stvarno jeftina, zašto ne uzeti ovakvu :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake.
Aj probaću uveče. Ako bi joj spustio latencije na ove sa kojima radi na 2000MHz verovatno bi moglo i na 1600MHz sa 1.5V.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Tnx raicu mada mene vise zanima obrnuto stanje :) ...koliko bi morao da olabavim latencije da spustim voltazu bar na 1.6 jer vidim da sandy moze imati problema ako je V velik ::
:: Aj probaću uveče. Ako bi joj spustio latencije na ove sa kojima radi na 2000MHz verovatno bi moglo i na 1600MHz sa 1.5V :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Tnx raicu mada mene vise zanima obrnuto stanje :) ...koliko bi morao da olabavim latencije da spustim voltazu bar na 1.6 jer vidim da sandy moze imati problema ako je V velik :: :: ::
Default tajminzi memorije su inače 6-9-9-24, tako da nije baš `prava` cl6 memorija ko što je recimo mushkin redline sa 6-7-6-18 (kod nas doduše ima samo redline 6-8-6-24 i košta 100e).
Uglavnom, ovo što je tebe zanimalo je da li radi na 1.5V - na fabrički tajminzima ne radi , onih 6 je ipak previše nisko ali zato nema problema već na 8-8-8-24, ko zmaj. Eto, ispada skoro da ne mora ni da se olabavi, ove latencije su tu negde, jedna dignuta, dve spuštene.
edit: Evo malo sam se igrao i na 2000, najniže što oće da ide je 8-10-10-24, uopšte nije loše. Na onim tajminzima što sam na početku stavio verovatno bi htela na 2100, nažalost trebao bi mi i7 da probam tačno dokle oće da ide.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Bravo Raicu, probacu pa ce da vidim...odmah cu da probam na 1.5...da sam miran i da ne brinem za taj memory controler o kojem pricaju.
Ajd uzdravlje
:: Default tajminzi memorije su inače 6-9-9-24, tako da nije baš `prava` cl6 memorija ko što je recimo mushkin redline sa 6-7-6-18 (kod nas doduše ima samo redline 6-8-6-24 i košta 100e) :: :: Uglavnom, ovo što je tebe zanimalo je da li radi na 1.5V - na fabrički tajminzima ne radi , onih 6 je ipak previše nisko ali zato nema problema već na 8-8-8-24, ko zmaj :: Eto, ispada skoro da ne mora ni da se olabavi, ove latencije su tu negde, jedna dignuta, dve spuštene :: :: edit: Evo malo sam se igrao i na 2000, najniže što oće da ide je 8-10-10-24, uopšte nije loše. Na onim tajminzima što sam na početku stavio verovatno bi htela na 2100, nažalost trebao bi mi i7 da probam tačno dokle oće da ide :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
:: raicu brate jesi ti to testirao linxom sat dva?ili cime :: od kad ti imas exceleram? zar nisi imao kingstona na 2000 mhz sa visokim hladnjacima :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 1920mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.