Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Revealing The Power of DirectX 11
STRANA 1 OD 1
dz0ni Revealing The Power of DirectX 11 31.01.2009. 17:51 T15077

status: user
broj poruka: 880
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3507

Core i7 ima da leti u igrama...
DX11 podrzava multithreading
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 01.02.2009. 01:15 #93788

status: user
broj poruka: 2236
Koji i7 ? Koje igre ? Koja graficka ? Koja rezolucija ? Koji detalji ?

Druze, je l` ti dobro ?

Ne razumem zasto se palis unapred.




iz Mrcajevaca
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed evo necega za splasnjavanje tvog 01.02.2009. 10:42 #93825

status: user
broj poruka: 10988
odusevljenja: igre koje budu koristile sve ono sto nudi dx11 tek su u petogodisnjem drzavnom planu (ni dan-danas nema ni jedne koja EKSPLICITNO zahteva 10-ku, da ne pominjem Micro$oft-AMD-ovu ujdurmu zvanu dx10.1)/// od hajpertredinga mnogo bi nam vaznije bilo da znamo kakva ce biti kompatibilnost dx-a 11 sa igrama pravljenim za dx9 i 10/// te igre tesko da ce nesto brze raditi na sistemu koji ima dx11 (to jest, njihov fps ce biti veci samo zbog novih, mocnijih grafickih karti koje ce podrzavati dx11)/// igre koje budu u potpunosti orijentisane na dx11 bice i mnogo zahtevnije od danasnjih...i ode brzina (sve `ima da leti` isto kao i sada, manje-vise).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sto se tice Core i7, Intel je vec najavio neke promene ali...ne na bolje: povratak na dvokanalnu RAM arhitekturu, novi (redukovani) socket - sve ovo, navodno, zbog skupoce pocetnoga resenja (koje jos nismo posteno ni videli u praksi). Prica se i to da se u nekim kombinacijama Core i7/3-kanalna DDR3 memorija u radu sistema javlja greska nalik onoj koja je zavila AMD u crno (izvesne serije Phenom-a). Da li je onda cudo to sto Intel iznenada odlucuje da nastavi proizvodnju Core2, pa cak izbacuje i nove modele u okviru ovog tipa?
Mnogo ce prosute nafte proteci plovnim rekama dok mi svojski ne pocnemo da se igramo dx-om 11.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Nicolas Re: evo necega za splasnjavanje tvog 01.02.2009. 14:00 #93849

status: user
broj poruka: 308
Shto JEST ... JEST!


:: odusevljenja: igre koje budu koristile sve ono sto nudi dx11 tek su u petogodisnjem drzavnom planu (ni dan-danas nema ni jedne koja EKSPLICITNO zahteva 10-ku, da ne pominjem Micro$oft-AMD-ovu ujdurmu zvanu dx10.1)/// od hajpertredinga mnogo bi nam vaznije bilo da znamo kakva ce biti kompatibilnost dx-a 11 sa igrama pravljenim za dx9 i 10/// te igre tesko da ce nesto brze raditi na sistemu koji ima dx11 (to jest, njihov fps ce biti veci samo zbog novih, mocnijih grafickih karti koje ce podrzavati dx11)/// igre koje budu u potpunosti orijentisane na dx11 bice i mnogo zahtevnije od danasnjih...i ode brzina (sve `ima da leti` isto kao i sada, manje-vise)
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Sto se tice Core i7, Intel je vec najavio neke promene ali...ne na bolje: povratak na dvokanalnu RAM arhitekturu, novi (redukovani) socket - sve ovo, navodno, zbog skupoce pocetnoga resenja (koje jos nismo posteno ni videli u praksi). Prica se i to da se u nekim kombinacijama Core i7/3-kanalna DDR3 memorija u radu sistema javlja greska nalik onoj koja je zavila AMD u crno (izvesne serije Phenom-a). Da li je onda cudo to sto Intel iznenada odlucuje da nastavi proizvodnju Core2, pa cak izbacuje i nove modele u okviru ovog tipa?
:: Mnogo ce prosute nafte proteci plovnim rekama dok mi svojski ne pocnemo da se igramo dx-om 11
::
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646130.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs