Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Da li se neko razume u PDA, iPOD-e, pocket PC, palm top ili kako se vec zove...
STRANA 1 OD 1
mdavidovic Da li se neko razume u PDA, iPOD-e, pocket PC, palm top ili kako se vec zove... 06.11.2006. 17:18 T2534

status: user
broj poruka: 31
Zeleo bih da kupim uredjaj iz naslova ali sam totalni pocetnik i bio bih zahvalan ukoliko bi mi neko objasnio razliku izmedju gore pomenutih uredjaja. Dakle, zeleo bih da kupim uredjaj koji bih koristio kao mobilni telefon, uredjaj za navigaciju, za internet, pocket PC itd. Gde da uopste nadjem i programe koje bih instalirao i kako?
Molio bih sve posetioce foruma za preporuku jednog kvalitetnog visenamenskog uredjaja.
Mile


Nije problem u odlivu mozgova vec u prilivu onih bez pameti.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
woof iPod je nesto sasvim drugo 07.11.2006. 10:41 #9454

status: user
broj poruka: 10
nabrojao sei brdo stvari koje generalno nemaju veze jedne sa drugim, sve jedno kapiram te otprilike sta trazis. PDA sa telefonom ili pametni telefon kako to zove Microsoft kad su promovisali windows mobile je jedno da ne kazem sta. imao sam priliku da koristim najbolji HP pda do skoro, prvo ima sve ali nista nije bas preterano korisno, kao telefon nije upotrebljiv jer je veliki pa ako ga koristis za poslovnu svrhu znaci jedno sat vremena razgovora dnevno otpasce ti ruka => kupujes bluetooth a nekima to smeta da koriste kao npr. meni za ostale stvari nije los ali je ipak skupa igracka za koju moze da se kupi polovan lap top mozda cak i nov, ne pratim cene, generalno bolja je stvar od ipod-a na koji se primaju kicosi sobzirom da je to obican player za fansy likove, programi za windows mobile se placaju tj. sve ono sto vredi sem ako hoces da jurcas sifre i s/n po netu eto to je od mene nadam se da ce te neko eventualno vise od mene ohrabriti za kupovinu :)


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Pare vrte gde burgija neće 07.11.2006. 20:38 #9472

status: user
broj poruka: 6643
Ne veruj svakom. Izaberi lepo uređaj najskuplji koji možeš da si priuštiš, da te ne bi pekla savest kako si kupio jeftin shit. Sledeći kriterijum neka ti bude utisak koji ostavlja na prodavca, mušterije koje se tu zadese i vide šta kupuješ, i naravno, na utisak koji pravi na tebe. Jednostavno: mora biti ludo lep i uzmi onaj na koji svima ostalima procure sline kad ga vide.
Ako dobiješ neko uputstvo, ili ti prodavac nešto objašnjava, odyebi ga odmah a uputstvo zaturi. Ostatak vremena provedi u razbijanju glave da provališ čemu šta služi i zašto ne radi, a to obavezno radi na javnim mestima: učionica, kafići, i slično. Najbolje sa "najboljim" i najglupljim ortacima koje možeš da nabaviš i daš im zadatak da razbijaju glavu sa uređajem i potiho pate što i oni nemaju tako skupe probleme.
Kad sve provališ kako radi, i ustanoviš da je sve to šarena laža, idimidođimi ali ne i to što bi trebalo, onda kupi novi i skuplji, ne brini, kasnićeš već tada jednu do dve generacije uređaja...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60281. Broj poslatih odgovora: 646188.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs