Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Sony PS3 Slim 320 GB koliko vredi Informativno,nije mi zapelo da prodam
STRANA 1 OD 1
Gonzales Sony PS3 Slim 320 GB koliko vredi Informativno,nije mi zapelo da prodam 28.10.2020. 16:57 T67816

status: user
broj poruka: 53

Brzi Gonzales krece u akciju

Postovani korisnici PC Berze,imam Sony PS3 Slim 320 GB konzolu koja nije cipovana.Sistem mi prijavljuje da je harddisk velicine 298 GB i da ima slobodno 236 GB prostora.Softver je verzije 4.82 a model konzole je CECH-2504B.Ja sam slucajno drugi vlasnik jer mi sestra donela da se moj sestric igra pre 3 godine a sada mu je u Svajcarskoj kupila letos PS4 Pro za 434 CHF novu.Nemam AV kabal,koriscena je vrlo malo pomocu HDMI kabla jer sam terao sestrica da uci a ponekad je igrao igrice na PS3.Uz konzolu ide
3 Dual Shock 3 Wireless dzojstika model CECHZC2E,usb kabal za punjenje i igrice u originalnom pakovanju- diskovi tipa Far Cry, Battlefield,GTA i slicno ,sve za PS3 nekih 10 komada.Konzola mi skuplja prasinu vec 2 godine,jer ja nisam Gamer,pa me zanima kolko para da trazim za nju,prodacu je ako odlucim preko lokalne fejsbuk oglasne grupe,da bih izbegao zezanje sa kurirskom sluzbom itd.Nije mi zapelo,pitam STRUCNA lica sa foruma PCBerze koliko mogu da izvucem para za konzolu+sve igrice.Konzola malo koriscena i 100 posto ispravna.
Srdacno Vas pozdravljam,Gonzales
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646130.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs