Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
povezivanje
STRANA 1 OD 1
tomma povezivanje 08.08.2005. 22:24 T769

status: user
broj poruka: 172
Kako se povezuje PC i Home Theather sistem, preko SPDIF-a ili nekako drugačije naravno da zvuk koji izbacuje računar ide na svih šest kanala? Imam SB Audigy 2 ZS kartu a nameravam da pazarim PANASONIC Home Theather SC-HT680 sistem pa nameravam da ih povežem.

SNAGA BEZ KONTROLE JE NIŠTA

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dsipka Ne treba preko SPDIF-a za Audigy 09.08.2005. 23:12 #2026

status: user
broj poruka: 23

Dalibor Šipka
Beograd

Poshto posedujesh pomenutu karticu koja vec ima 5.1 izlaz, najbolje je da Home Theatar sistem (nebitno koji budesh kupio) povezesh na svih 6 izlaza. Ako bi koristio SPDIF izlaz, onda Home Theatar sistem mora da ima digitalni dekoder koji bi signal koji dolazi sa SPDIF izlaza dekodirao na svih 6 zvuchnika. Pazi, svi Home Theatar sistemi koji imaju dekodere su znatno skuplji od onih koji ih nemaju, reshenju sa SPDIF-om i dekoderom se pribegava ako nemash 5.1 karticu, shto kod tebe nije sluchaj. Znam neke likove koji su kupili Genius Home Theatar sistem koji nema dekoder, a zatim bili prinudjeni da dokupe Jazz dekoder i plate ga gotovo isto kao i kucni bioskop upravo zato shto nisu najpre proverili da li njihov DVD plejer ima 5.1 izlaz, pozdrav.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60282. Broj poslatih odgovora: 646160.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs