! ! ! Gde da nadjem igru `Black Daliah` iz 1998 ? ? ?
STRANA 1 OD 1
Tjewap
! ! ! Gde da nadjem igru `Black Daliah` iz 1998 ? ? ?
14.02.2008. 21:00
T8177
status: user broj poruka: 129
Gde mogu da nabavim (skinem) ovu igru? Trebalo bi da je iz 1998-e, avantura i da je na 8 cd-a. Davne 98-e nije svako mogao da priusti sebi rezac kao danas a meni je 1 cd `puko` i nikako nisam mogao da ga nabavim a u medjuvremenu je nestalo i ovih 7 :) Ako neko ima pojma gde mogu da je skinem ili nabavim molim vas pomagajte ! ! ! Unapred Hvala!
....................................................................... Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
Probacu i ovaj torrent... valjda ce da skine za mesec dana :) U svakom slucaju hvala! Ako jos neko zna gde moze da se skine bilo bi dobro da se izjasni :) Eh... kad bi samo nasao negde Direct Download :)
Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
Nisam je igrao sto godina, skoro sam zaboravio sve osim sjajnog Denisa Hopera (Goli u sedlu). Sećam se još samo da je bila gadno zaguljena. Bacio sam se i ja na skidanje sa torenta. Ide jadno, ali nema žurbe. Taman ću je skinuti kad joj bude 20-godišnjica...
LONG LIVE SBB !!!! (sarkazam)
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Broj postavljenih tema: 27322. Broj poslatih odgovora: 230338. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.