Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Lopovi iz MTS-a!
STRANA 2 OD 3  
MaliAbner Re: Iskustva sa VIP om 03.02.2012. 06:08 #395767

status: user
broj poruka: 7761
Odgovor srbistanca...
Evo meni je ovde u Kuala Lumpur-u firma uzela postpaid kod Maxis-a.
Kad dobijes racun to je racun sa svim zabelezenim razgovorima (cak i oni kada si primao poziv), znaci poziv uspostavljen u to vreme, razgovor zavrsen u to vreme utroseno toliko i toliko minuta i sekundi, sve je na sekundu sem prvih 30s.
Svaka poruka je ubelezena i to tako da se vidi kad je poslata i na koji broj.
Svaki potroseni kb se vidi naravno datum i trajanje veze...
Dobijes racun na sedam strana i sve to za 15-tak Evra mesecno...

A sta dobijes u Srbistanu, djoku... a ne racun...

Tako da te molim da obratis paznju na ono sto je u mom postu ispisano velikim slovima i crvenom farbom...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Gresis srbistanac...citaju se ugovori i to obavezno. Zakljucak citanija je da provajder/firma lepo ogradi (ko se ogradjuje = stoka), poziva na VISU SILU itd. Prodaju ti teledon pod garancijom, ne daj Boze da se desi nesto u garanciji jer ces shvatiti da i u praksi mogu da svedu pricu na tvoje nesavesno rukovanje... eto najbolje je zastititi se kada svi srbistanci daju sve od sebe da uniste `poklonjeni`telefon `za dinar` kako bi okrivili bas one koji su nam ga prodali (i garantovali). U praksi, isto ti je da kupis kod gospode Roma ispred OTCa NBGD ili u ludiloo beloj&pedantnoj lopovskoj poslovnici VIPa,MTSa..(za Telenor neam info za razliku od Mobtela).Zahvaljujuci ustrojstvu drzave, ugovori i odnos prema korisnicima ce biti HOCES>NECES>NE MORAS..Pa kad vidis da`monopola nema`, a provajderi nude iste usluge uz potpis na tipskim ugovorima, za iste pare... Srbija
:: Imao sam slucaj sa VIPom 18 meseci troskovi u okviru pretplate, zatim dan pred presek stanja monilni je resio da me zavije u crno. Negde oko 5h(kad gazda spava) krenuo je valjda da bleji na porn sajtovima, da vuce neke torrente..jbm ga.Oko 13h stize poruka `Stopiramo saobracaj zbog prekomerne potrosnje`??? brze bolje zovi, umilno janje sa druge strane rece daj 7 soma da trtljas(dodjes nam 8)??ALO BRE? Kako, zasto? U 325 tarifi(325MB) stopovao sam ga na 320MB ( godinu i po), a sada je voshelibno za 2cuke konekcije nekakve od 5 do 7 h povukao 200MB preko i sad se to po ceni od 40din/MB...Ok rekoh dajte mi specifikacuju internet saobracaja ( ocu fiskalni racun zeeenoo), sa kojih IP adresa koliko MB itd..Ne, oni nemaju podatke( sad ni sam ne znam kako planiraju da mi naplate, na network monitoru HTCa i dalje stoji 320MB)..Posaljes zalbu > Canned response u obliku zahvalnice sto si izabrao bas njihov crnacki iz Alabame.. Riba tad radila u VIPu, sto je najgore i shweca. Devojka mi rece, nemaju odeljenje za zalbe jer su otpustili neku malu, nije opravdala ocekivanja :))) tako da se obracas serveru..a on bas voli da prica sa ljudima. Sutra stigoshe svezi minuti, nisam mogao da ih upotrebim dak ne platih 8 soma. Sledeci put posle pola godine, prestao sam net da koristim i muka me naterala... za 10 prozora u Operi sa sve zveranjem i racunanjem velicine strana(forumi) sa 10MB na 560MB za manje 2 sata na mrezi uz sve predostroznosti?? Network Monitor na KIS 2010 rece 70MB E tad sam prso i upalio digitron...Pitam lepo koja je brzina VIP3G mreze i potvrde mi da je 384kpbs, e tu mi izvuku osmeh. Rekoh sebi `koje budale, odracu ih na sudu`. Srocim zalbu sa proracunima da bih 550MB skinuo prosecnom i konstantnom brzinom 76 KBps, a ne na 384 kbps(48KBps) na mobilnoj 3G mrezi, odem da pravim pitchwise u nekoj poslovnici. Poslashe faksom u centralu ...i nista. Posle 2 nedelje stize neki odgovor tipa `potrosnja zabelezena, nema osnova za zalbu
:: , pomislih ovo je ludiloo da ovako kradu ne pokusavaju da pokriju uopste?? Uskoro sam shvatio i zasto - znaju da je nase sudstvo predusretljivo kada se radi o tuzbi podnetoj od strane `stranih ulagaca`, a kada sam pozvao advokata sa idejom da tuzim VIP, covek mi se vratio sa informaciom da je podneto hiljade tuzbi protiv VIPa i da se manem corava posla...Dva meseca placao pretplatu bez utrosenog minuta, na kraju sam platio i ovu kradju... Tako ce biti u Srbiji dok se sudovi ne ubrzaju, a pogotovu dok se izvrsna vlast, sprovodjenje sudskih odluka primenjuje selektivno i malko. Ovako nesto na Zapadu bi pokrenulo gradjansku parnicu, sa spremljenim dokazima, vestacenjem telefona, krvi bi im se napio. Zato kod nas moze sve sto i u svakoj korumpiranoj i sustinski birokratskoj zemlji cetvrtog sveta...Zato Scytere cuvaj zivce burazeru, to ti niko vratiti nece. Ako mozes plati, ako ne - ko im JM nek se zale :))
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Opet `ovaj` 03.02.2012. 08:30 #395772

status: user
broj poruka: 3737
iz kualalala pampura :). Posećuješ li one klubove sa mladim tajlanđankama (dobro, dobro znam da si u Maleziji :)?

Prvo, nije samo u srbiji tako...ne ložite se.
Budite sigurni da postoje u evropi mnogo gori uslovi pod kojima evropljani koriste mobilne uređaje i internet.

Mislite da je bus plus zlo? Odite malo do Londona pa probajte da uđete u prevoz bez karte.

Mislite da je 20€ mesečno za net puno? Idite malo do Belgije pa plaćajte mesečno 40€ za 100GB protoka.

Mislite da se ovakve prevare ne dešavaju i sa drugim (čitaj stranim) provajderima mobilne telefonije. Uhuhuhu koliko ste u zabludi. Budite sigurni da će pokušati na još ljigaviji način da vas ošišaju.

Dakle nama u suštini što se tih stvari nije toliko loše.

O mtsu sve najgore. Mogu samo da kažem da su od kada sam počeo da koristim njihove usluge (2002) pa do danas (2012 jelte) prešli put od korektnog provajdera do totalnih čmarova.

Tako to biva sa uspešnim firmama, sve lepo radi, a onda dođu stručnjaci ujkini, tečini itd i sve zaseru. Kakvih sve tamo ima čudo je da uopšte radi njiova mreža.

Od njih kao što sam ranije pričao ni toalet papir ne bih, niti ću uzeti.

Drugo, VIP, Telenor, MTS...uporedite njihove ponude, saberite oduzmite i šta? Doćete na isto. Isto sranje drugo pakovanje. Sad što su u VIPu i Telenoru malo ljubazniji to je druga stvar.




support normality

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela75 A telefoni? 03.02.2012. 08:35 #395773

status: user
broj poruka: 1588
Interesuje me koliko moze da ima veze `self-update` na telefonu sa povecanim koriscenjem internet saobracaja (obicno androidi i njihove aplikacije)?

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Re: A telefoni? 03.02.2012. 09:18 #395777

status: user
broj poruka: 3737
Razmisli kolike su aplikacije koje se instaliraju na telefon.

Dakle apdejti bi trebali da budu najviše iste veličine.

Pre će biti da je kolegi Scyteru ostalo nešto aktivirano i da je to lagano krckalo net tokom dana. U tom slučaju će morati da plati.

Meni su recimo računi sa prosečnih hiljadu dinara tada, skočili na 2500. Potom sam šokiran saznao da me uopšte nisu obavestili o tome da se moja tarifa promenila odnosno da mi više ne računaju po sekundama nego po minutama.
Pošto mi je ostalo tada par meseci do kraja ugovora, sačekao sam mirno da taj period prođe nazvao ih i pitao koja vam je tarifa sa merenjem u sekundama. Ta i ta. Koliko je mesečna pretplata? Sto dinara. Dajte mi tu. Fala doviđenja. Sada držim taj broj čisto sentimetalnosti radi.
support normality

:: Interesuje me koliko moze da ima veze `self-update` na telefonu sa povecanim koriscenjem internet saobracaja (obicno androidi i njihove aplikacije)
::
:: Pozdrav
::
:: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela75 Re: Re: A telefoni? 03.02.2012. 09:33 #395780

status: user
broj poruka: 1588
Mene upravo to interesuje. Koji telefoni sta rade - van znanja vlasnika, i na sta bi trebalo obratiti paznju prilikom kupovine recimo `androidskog`, ili nekog drugog - u odnosu na recimo symbian, koji trenutno imam (kad proveravam mail - skida MB. kad surfujem - skida MB, ali kad se iskljucim nista vise ne radi vezano za net,...).

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

:: Razmisli kolike su aplikacije koje se instaliraju na telefon
::
:: Dakle apdejti bi trebali da budu najviše iste veličine.
::
:: Pre će biti da je kolegi Scyteru ostalo nešto aktivirano i da je to lagano krckalo net tokom dana. U tom slučaju će morati da plati.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
endrem aman bre ljudi... 03.02.2012. 09:42 #395782

status: user
broj poruka: 224
Zasto jednonstavno ne instalirate softver za kontrolu mobilnog interneta?Skinite sa marketa 3GWatchdog koji meri tacno svaki kb potrosenog neta,posle toga instalirajte APN droid,koji u sklopu 3GWatchdoga u opcijama posle odredjenog limita(koji vi namestite),u potpunosti iskljuci net(mobilni)do isteka vaseg paketa.Sve moze da se podesi,samo proucite materiju malo.A sto se apdejta instaliranih aplikacija tice ,i to moze da se podesi,na dva nacina.Prva prilikom instalacije,uvek te pita da li da se automatski apdejtuje ili rucno,a druga solucija je da u podesavanjima android marketa ima jasno opcija da se update vrsi iskljucivo preko wirelessa.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 E jbg... 03.02.2012. 10:04 #395784

status: user
broj poruka: 17084
Ja garantujem da se fon updteovao bez znanja vlasnika...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22


:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ddim Vip iskustvo 03.02.2012. 11:40 #395794

status: user
broj poruka: 214
Evo mog iskustva sa Vip 325 paketom ( 325 minuta, 325 poruka, 325MB):
Imao sam HTC Tytn 2 (imam i dalje...) i Vip 325 paket mi je bio super, nikad nisam presao 150MB od mogucih 325...
A onda odem na voznju do Becha, Graca, Kopra, Trsta, Venecije i da ne bih slucajno dozvolio da se telefon sam nakaci na net ja ubacim neku medjunarodnu karticu i budem bezbrizan te 2-3 nedelje van zemlje... HTC telefon sam sve vreme koristio u kolima kao GPS a VIP kartica nije bila u telefonu od nashe granice pri izlasku do nashe granice pri povratku - znaci ni sekund u romingu nije bila upaljena! Vratim se nekog 27og u BGD u ranim jutarnjim satima, telefon iz kola stavim na punjac pored kreveta i legnem da spavam. Ujutru mi stize poruka: `zbog prekomerne potroshnje smo vam blokirali racun, nazovite....` - ona standardna poruka kad prefurate megabajte na veliko. Odmah sav srecan pomislim kako cu lepo de im objasnim da nisam ni bio u zemlji, da kartica nije bila upaljena ni 8 sati u Srbiji tog meseca i da to vreme koje je bila upaljena da sam spavao! Sav ubedjen da nije do mene pozovem ih a oni mi kazu da im dugujem nekih 5-6 hiljada i da su mi blokirali racun za moje dobro. BTW lepo je od njih shto to blokiraju jer retardi poput MTS-a bi dozvolili pravljenje ceha od 100.000 i vishe... Odem do VIP-a, daju mi listing i imam shta da vidim...
Stvarno mi nista nije obracunato za sve dane van zemlje ali chim sam ushao u zemlju i ubacio vip karticu krece sumanuta potrosnja interneta i to slanje (ako se dobro secam)!
Ispada da je za 2 sata voznje i jedno 8 sati spavanja poslao boga oca megabajta i ozbiljno prefurao limit od 325MB. Odmah sam mislio da je neka nameshtaljka i kada me je pitao zaposleni u VIP-u da li sam skoro instalirao neki novi program meni se upali lampica...
Pre puta, nekih nedelju dana sam instalirao program koji treba u slucaju kradje telefona da upali gps i da poshalje koordinate gde je telefon i kuda se krece... E taj program radi u pozadini, ne pojavljuje se na spisku aktivnih programa i cheka da se ubaci druga kartica i onda pali GPS i belezi sve lokacije gde je telefon i shalje na e-mail vlasniku. E mani je telefon zabelezio celu moju voznju, lepo je to sacuvao na kartici i sachekao da izadje na internet ( kad sam usao u zemlju) i krenuo lagano da shalje fajl od mnoogo megabajta. Poshto je sve vreme bio na punjacu i u kolima i kod kuce nishta ga nije sprecilo da slanje fajla od 700-800MB sprovede u delo... I tako, jbg, bio sam ubedjen da veliki zli operater mene malog ugrozenog krade ali se ispostavilo da je veliki operater bio dobar i za moje dobro mi blokirao racun a ja sam ispao pametnjakovic koji instalira shta stigne a ni ne zna koji program kako radi...


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
endrem i jos nesto...DROIDWALL!! 03.02.2012. 12:41 #395800

status: user
broj poruka: 224
da se nadovezem na moj prethodni post,imate cak i firewall za android,pa se moze podesiti sve u sitna crevca,onemoguciti pojedinim programima pristup 3g internetu.
https://market.android.com/details?id=com.googlecode.droidwall.free


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
goranvu ... 03.02.2012. 13:17 #395808

status: user
broj poruka: 195
MTS kao državna firma je ogledalo odnosa vlasti prema građanima. Meni nikada nije palo na pamet da postanem njihov korisnik, jer iste ove pričam slušam otkad postoje.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CrowBgd Od 1997 03.02.2012. 14:23 #395821

status: user
broj poruka: 1376
godine san vlasnik mobilnog telefona. Pronenio sam I Mobtel i MTS i sad sam na VIPu i mogu da kazem da sam sa 550min koje sad imam zadovoljan. Telenor me juri za nekih maglovitih 45000 ali to mogu da zaborave. Kako zvao sam 988 u Budimpesti?!!! Ma ajte molim vas kako da ne.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: A da su lopovi, jesu. 03.02.2012. 14:57 #395823

status: user
broj poruka: 6083
Izvini, ali ovde nema niceg cudnog. Skroz je razumljivo da dok ne izmiris obaveze da ne mozes da raskines ugovor, a to sto si ostao bez posla, kod njih nema razlike. Kad bi se to gledalo, trebalo bi vecini ljudi besplatno da daju da koriste telefon, a banke da oprastaju kredite. Evo covek iz kga se prekjuce ubio, kucu od 600KvM u centru mu procenila drzava na 50 000e (u kuriru pise 120 000). Nije vracao kredite. Jbg

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS
Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: Bio sam kod njih preko 2 godine na postpaidu, na žalost ostanem bez posla pri kraju ugovora od 2 godine ali reših da izdržim. Prođoše pune 2 godine, a kako nisam imao stalna primanja ostanem im dužan 2 meseca po isteku ugovora. Pokupim se lepo i odem u poslovnicu i lepo zamolim da mi smanje tarifu jerbo je prošla ugovorna obaveza jer ne radim pa da mogu da im otplatim sve i da nastavimo sradnju. Njihov odgovor je bio da to ne može jer im dugujem za 2 meseca pa tek kada isplatim mogu da mi smanje. Tu popizdim i izderem se na njih jer sam im lepo objasnio kao čovek da tim tempom ne mogu da im isplatim ali ostalo je na tome. Smirim se malo i zatražim raskid ugovora ali ne lezi vraže. Opet ista priča, ne može jer im dugujem za 2 meseca. E tu sam puko kao zvečka. Svašta sam rekao, izdrao se na sve zaposlene, napravio scenu.... I naravno već 3x mi prete popisivanjem imovine jer im dugujem oko 6.ooo dinara
:: Ali ima jedna fora, bar je tako kod mene u ugovoru, glasi da ako posle isključivanja, ili ti po njihovom prestanka pružanja usluga, ne platiš za 30 dana automatski se prekida ugovor sa njihove strane. E mislim da mi je neko objasnio kako tada ne mogu da ti naplate ostatak jer nisi ti nego oni raskinuli ugovor
:: I da ne zaboravim, po zakonu o Obligacionom pravu kamata se poništava kada prođe 1 godina od trenutka kada su ti je zaračunali
:: Toliko iz mog iskustva.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
juninho Otprilike ovako stoji situacija 03.02.2012. 15:20 #395827

status: user
broj poruka: 155
1. VIP - najbooji paketi za najmanje pare, odnos sa korisnicima - vrlo dobar, kvalitet signala - dno-dna! Putujem cesto van Beograda i cim se odaljim od prestonice izmedju naseljenih mesta ili uopste nemam signal ili sam u rumunskom romingu !!!!!!!
2. Telenor - mali paketi koji skupo kostaju, odnos sa korisnicima - vrlo dobar, kvalitet signala - ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim ali zivim u polusuterenu, komsinica pored ima 062 i ne moze da telefonira iz kuce , mora da izadje napolje (nema signala)
3. TELEKOM - ponuda tacno negde izmedju Telenora i VIP-a, odnos sa korisnicima - katastrofalan (da ne kazem neku tezu rec), kvalitet signala - predobar, ja koristim VIP, devojka MTS sedimo jedno pored drugog na gajbi ja ne mogu nikoga da okrenem a njoj signal puca od snage. Isto je i kad putujem sa kolegama koji imaju 064.




:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus Re: Re: A da su lopovi, jesu. 03.02.2012. 16:34 #395840

status: user
broj poruka: 4054

tuzno ali surovo .. ko mu je kriv kad je dizao hipotekarni kredit ! .. zar je mislio da ce banka da mu oprosti .. ili mozda drzava da ga zastiti ...



:: Izvini, ali ovde nema niceg cudnog. Skroz je razumljivo da dok ne izmiris obaveze da ne mozes da raskines ugovor, a to sto si ostao bez posla, kod njih nema razlike. Kad bi se to gledalo, trebalo bi vecini ljudi besplatno da daju da koriste telefon, a banke da oprastaju kredite. Evo covek iz kga se prekjuce ubio, kucu od 600KvM u centru mu procenila drzava na 50 000e (u kuriru pise 120 000). Nije vracao kredite. Jb
::
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK
:: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
::
:: :: Bio sam kod njih preko 2 godine na postpaidu, na žalost ostanem bez posla pri kraju ugovora od 2 godine ali reših da izdržim. Prođoše pune 2 godine, a kako nisam imao stalna primanja ostanem im dužan 2 meseca po isteku ugovora. Pokupim se lepo i odem u poslovnicu i lepo zamolim da mi smanje tarifu jerbo je prošla ugovorna obaveza jer ne radim pa da mogu da im otplatim sve i da nastavimo sradnju. Njihov odgovor je bio da to ne može jer im dugujem za 2 meseca pa tek kada isplatim mogu da mi smanje. Tu popizdim i izderem se na njih jer sam im lepo objasnio kao čovek da tim tempom ne mogu da im isplatim ali ostalo je na tome. Smirim se malo i zatražim raskid ugovora ali ne lezi vraže. Opet ista priča, ne može jer im dugujem za 2 meseca. E tu sam puko kao zvečka. Svašta sam rekao, izdrao se na sve zaposlene, napravio scenu.... I naravno već 3x mi prete popisivanjem imovine jer im dugujem oko 6.ooo dinara
:: :: Ali ima jedna fora, bar je tako kod mene u ugovoru, glasi da ako posle isključivanja, ili ti po njihovom prestanka pružanja usluga, ne platiš za 30 dana automatski se prekida ugovor sa njihove strane. E mislim da mi je neko objasnio kako tada ne mogu da ti naplate ostatak jer nisi ti nego oni raskinuli ugovor
:: :: I da ne zaboravim, po zakonu o Obligacionom pravu kamata se poništava kada prođe 1 godina od trenutka kada su ti je zaračunali
:: :: Toliko iz mog iskustva.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Re: Re: A da su lopovi, jesu. 03.02.2012. 16:41 #395843

status: user
broj poruka: 6083
Biznismen bio, i to bolji, nego kazu da uzimao kredit i nije hteo da vraca, znate kako je vladalo/vlada rasulo kod nas, pa mislio da ce da se provuce..

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS
Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

::
:: tuzno ali surovo .. ko mu je kriv kad je dizao hipotekarni kredit ! .. zar je mislio da ce banka da mu oprosti .. ili mozda drzava da ga zastiti ...
::
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nemanja21 Re: Re: Re: Re: A da su lopovi, jesu. 03.02.2012. 17:18 #395850

status: user
broj poruka: 1227
To vec ne ide jedno sa drugim, sa jedne strane dobar biznismen a sa druge pozajmljena sredstva koja su isparila... Makar da ih je ulozio u nepokretnosti on bi kredite lako vratio, pre bih rekao da je ulozio silne pare u nerentabilan posao koji je naposletku propao pa je mislio da ce se provuci.


:: Biznismen bio, i to bolji, nego kazu da uzimao kredit i nije hteo da vraca, znate kako je vladalo/vlada rasulo kod nas, pa mislio da ce da se provuce.
::
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK
:: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
::
:: ::
:: :: tuzno ali surovo .. ko mu je kriv kad je dizao hipotekarni kredit ! .. zar je mislio da ce banka da mu oprosti .. ili mozda drzava da ga zastiti ...
:: ::
:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Re: Re: Re: Re: A da su lopovi, jesu. 03.02.2012. 17:23 #395851

status: user
broj poruka: 6083
Ne razumes. Razvio dobar biznis od tih para, ali nije hteo da vraca pare jer mislio da moze da se provuce, stizala mu razna upozorenja koja je ignorisao, i onda na kraju mu stiglo da se iseli iz kuce. Znaci, dalje pojednostavim- imao je novac, nije hteo da vrati, al onda bilo kasno. Tako sam cuo.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS
Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: To vec ne ide jedno sa drugim, sa jedne strane dobar biznismen a sa druge pozajmljena sredstva koja su isparila... Makar da ih je ulozio u nepokretnosti on bi kredite lako vratio, pre bih rekao da je ulozio silne pare u nerentabilan posao koji je naposletku propao pa je mislio da ce se provuci
::
::
:: :: Biznismen bio, i to bolji, nego kazu da uzimao kredit i nije hteo da vraca, znate kako je vladalo/vlada rasulo kod nas, pa mislio da ce da se provuce.
:: ::
:: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK
:: :: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
:: ::
:: :: ::
:: :: :: tuzno ali surovo .. ko mu je kriv kad je dizao hipotekarni kredit ! .. zar je mislio da ce banka da mu oprosti .. ili mozda drzava da ga zastiti ...
:: :: ::
:: :: ::
:: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nemanja21 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A da su lopovi, jesu. 03.02.2012. 17:44 #395852

status: user
broj poruka: 1227
Ipak sam ja dobro razumeo, cak i pretpostavio:
`Osnovni sud u Kragujevcu je zbog brojnih propusta, odlučio da se Milanu oduzme imovina kako bi se naplatila dugovanja koja je stvorio poslovanjem u firmi `Freon eko`. Izvršenje te odluke je odlagano više puta, ali je došao trenutak za sudsku naplatu koji je, po epilogu, bio izuzetno težak za ovog poznatog kragujevačkog biznismena.``


:: Ne razumes. Razvio dobar biznis od tih para, ali nije hteo da vraca pare jer mislio da moze da se provuce, stizala mu razna upozorenja koja je ignorisao, i onda na kraju mu stiglo da se iseli iz kuce. Znaci, dalje pojednostavim- imao je novac, nije hteo da vrati, al onda bilo kasno. Tako sam cuo
::
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK
:: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
::
:: :: To vec ne ide jedno sa drugim, sa jedne strane dobar biznismen a sa druge pozajmljena sredstva koja su isparila... Makar da ih je ulozio u nepokretnosti on bi kredite lako vratio, pre bih rekao da je ulozio silne pare u nerentabilan posao koji je naposletku propao pa je mislio da ce se provuci
:: ::
:: ::
:: :: :: Biznismen bio, i to bolji, nego kazu da uzimao kredit i nije hteo da vraca, znate kako je vladalo/vlada rasulo kod nas, pa mislio da ce da se provuce.
:: :: ::
:: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: :: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK
:: :: :: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
:: :: ::
:: :: :: ::
:: :: :: :: tuzno ali surovo .. ko mu je kriv kad je dizao hipotekarni kredit ! .. zar je mislio da ce banka da mu oprosti .. ili mozda drzava da ga zastiti ...
:: :: :: ::
:: :: :: ::
:: :: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A da su lopovi, jesu. 03.02.2012. 18:02 #395861

status: user
broj poruka: 6083
Firma je bila prilicno uspesna, postoji od kada znam za sebe. Ja ti pricam sta kazu ljudi, a ne sta pise u novinama. Da nije imao 50000e da vrati ne verujem da bi gradio tolku kucerinui da bi firma postajala toliko dugo. U svakom slucaju, covek se ubio, a time nacinio jos vise stete svojoj porodici.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS
Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: Ipak sam ja dobro razumeo, cak i pretpostavio
:: `Osnovni sud u Kragujevcu je zbog brojnih propusta, odlučio da se Milanu oduzme imovina kako bi se naplatila dugovanja koja je stvorio poslovanjem u firmi `Freon eko`. Izvršenje te odluke je odlagano više puta, ali je došao trenutak za sudsku naplatu koji je, po epilogu, bio izuzetno težak za ovog poznatog kragujevačkog biznismena.`
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gray RE:RE: A su lopovi, jesu. 06.02.2012. 12:03 #396614

status: user
broj poruka: 170
Ne treba nikome da daju besplatno da telefonira, a ti bi trebalo lepo da pročitaš post.
Kao što rekoh, PRVO sam ih zamolio da mi smanje tarifu kako bih mogao da plaćam račune redovno i isplatim zaostale i da ostanem njihov korisnik do daljnjeg. A Bogami nije normalno da ne raskinemo ugovor. Istekla je ugovorna obaveza i sada, jer im dugujem, ne mogu da raskinem ugovor i otplatim to što je ostalo? Pa da li je tu nešto normalno? Sada neće da vide ni jedan jedini dinar od toga. Mogli smo da sarađujemo još dosta ili da im platim ovako neću. Još su mi posle toga poslali račune za 4 meseca i to je ukupno pola godine da im plaćam vazduh, e neće da može.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 E jbg... 06.02.2012. 12:09 #396616

status: user
broj poruka: 17084
Na obicnom telefonu dakle telefonu ne pokretnom mini kompu koji nema wifi, internet i slicne stvari nikada nije stizao nikakav cudan racun, svi ti telefoni ko zna sta sve updateuju u pozadini kada ne vidite, dunja moja muku muci gasi sve zivo kad se okaci na gratis vajerles...

I ja sam u MTS-u , kao i moji matorci, nikada nikome nije stigao nikakav ogroman racun, ali svi telefoni su od pre 100 godina, poruke i pozivi bez neta itd...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22


:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
miki069 Bolje nego u Kuala Lumpuru 07.02.2012. 00:00 #396828

status: user
broj poruka: 1234
Nije samo u KualaLupmuru.

U MTS-u firma uzela paket Biznet 300.
Kad dobijes racun to je racun sa svim zabelezenim razgovorima (cak i oni kada si primao poziv), znaci poziv uspostavljen u to vreme, razgovor zavrsen u to vreme utroseno toliko i toliko minuta i sekundi, sve je na sekundu, čak i prvih 30s.
Svaka poruka je ubelezena i to tako da se vidi kad je poslata i na koji broj.
Svaki potroseni kb se vidi naravno datum i trajanje veze...
Ne zaokružuje se na 100kb, već na 1kb.
Dobijes racun na sedam strana i sve to za džabe.
Plus extra popusti koji idu i do 30% mesečno.
Za 6 godina ni 0.01 dinar nisu zdipili.
Bolje nego u Kuala Lumpuru.
Nego da vas ne hebe Android OS?
Zašto koristite nešta što ne poznajete i posle kukate na MTS, VIP ili Telenor?


https://www.bambimobil.blogspot.com

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Ja sam na svakom telefonu isključivao net... 07.02.2012. 00:38 #396835

status: user
broj poruka: 3241
tačnije, nisam nikada ni postavljao parametre, za svaki slučaj sam proveravao i brisao ukoliko je na nekome i bilo podešavanja.Tako da meni nikako nisu mogli da naduvaju račune zbog neta, nego zbog njihove greške i bezobrazluka.Zato će sada da vide pare, al u qrtzu.Ponudio sam im u mejlovima i da mi obračunaju stvarnu cifru bez tih naduvanih računa, da bih im platio, ali oni k`o švaba tralala.Samo pošalju automatizovani odgovor.E sada će da dobiju automatizovanog đoku da izbiju oči.Ionako telekom mora da se proda uskoro, a pošto ne mogu da ga prodaju sa dugovim, moraće da ih otpišu.Koga zajebu tj. uplaše sa pretnjama sudom da im plati-taj će im platiti.Meni mogu da pljunu pod prozor.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 07.02.2012. 10:32 #396878

status: user
broj poruka: 8139
Ljudi, kao prvo nije Android OS u pitanju vec Windows Phone 7.5, telefon je HTC HD7.

Kao drugo, nema teorije da je telefon nesto radio u pozadini, upoznat sam dobro sa telefonima, ako nista drugo, znam da podesim da mi NET nista ne radi u pozadini. Jos od Septembra koristim njihov paket i telefon mi je podesen tako kako jeste, nikada mi nije skinuo ni jedan KB, a da je ne znam za to. Znam tacno sta update-uje, to sam sve ja rucno podesio, i to sto update-uje dnevno ne skine vise od 2-3 MB. Dakle, to je uglavnom Mail, vremenska prognoza i to bi bilo to.

Znaci, nema sanse da mi je za jedan dan skinuo 700 MB i da je usao u minus 11000 dinara!

Ili je greska neka, ili su lopovi. Verovatno je i jedno i drugo, vadice se na ovo prvo jer nemaju na sta drugo. Sve u svemu, ponavaljam, sta god bude, od mene dinara nece videti.

Cekam listing na kraju meseca da vidim sta i kako. Sad jos treba i ja da se zalim, jer sad ceo mesec nemam NET, zbog njihove greske je ceo potrosen.

Ne moze mene niko da prevari, a pogotovo ne MTS.

``They call me... Prophet``

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev Re: Bolje nego u Kuala Lumpuru 07.02.2012. 11:00 #396897

status: user
broj poruka: 1673
Isti slučaj, isto Biznet 300 i nikakvih problema, računi smešni bez obzira da li zovem umreženi broj, fiksni ili mobilni, naravno svaki program koji koristi net uredno podešen da pre konekcije pita da li mu je dozvoljeno da upotrebi tu i tu konekciju... Inače to što se meni nije desilo neznači da se ne dešava. Pa neće lopovi od svakoga da kradu, to bi bilo isuviše očigledno i otkrilo bi se brzo. Ovako oni nasumice ojade nekoga ko se oseća usamljen i bez ičije podrške a realno u ovoj buđavoj državi nemoj ni očekivati pomoć niotkoga. Ovde je bagra navikla da uživa na tuđoj nesreći. Potpisujem 100% a svako ko kaže da nije istina - nije u pravu u 99% slučajeva, fala Bogu pa postoji 1% ljudi koji znaju i hoće da pomognu drugima u nevolji.

WOT Nick: Vaske

:: Nije samo u KualaLupmuru
::
:: U MTS-u firma uzela paket Biznet 300
:: Kad dobijes racun to je racun sa svim zabelezenim razgovorima (cak i oni kada si primao poziv), znaci poziv uspostavljen u to vreme, razgovor zavrsen u to vreme utroseno toliko i toliko minuta i sekundi, sve je na sekundu, čak i prvih 30s
:: Svaka poruka je ubelezena i to tako da se vidi kad je poslata i na koji broj
:: Svaki potroseni kb se vidi naravno datum i trajanje veze..
:: Ne zaokružuje se na 100kb, već na 1kb
:: Dobijes racun na sedam strana i sve to za džabe
:: Plus extra popusti koji idu i do 30% mesečno
:: Za 6 godina ni 0.01 dinar nisu zdipili
:: Bolje nego u Kuala Lumpuru
:: Nego da vas ne hebe Android OS
:: Zašto koristite nešta što ne poznajete i posle kukate na MTS, VIP ili Telenor
::
::
:: https://www.bambimobil.blogspot.co
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs