Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
`Bila je to letelica koja nije sa ovoga sveta` - Agent CIA na 65-togodišnjicu Rozvela
STRANA 2 OD 9  
alrad 10.07.2012. 01:27 #430193

status: user
broj poruka: 4739

Nije isto verovanje u tamnu materiju i u duhove.
Prvo se zasniva na dokazima koji predvidjaju druge dokaze, a ovo drugo je ono sto rekosmo gore...

I vec je taj gravitacijski uticaj dokaz.

Ali mislim da to Drag moze mnogo bolje da objasni.

A radio sam na ovdasnjim, ali kad ovde moze ono sto su radili, mogu da zamislim sta tek rade te televizije koje pominjes. Pa vidis da CNN kreira svetsku politiku.

Televizija je kao svaka druga firma, jedini cilj je ostvarenje profita.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Re: Re: ... 10.07.2012. 01:37 #430194

status: user
broj poruka: 4866
Ocigledno je dovoljno polizao cim se ovako istripovao lik.
Elem, ja sam gledao snimke iz Brazila, negde oko 1960 godine se desilo to, u nekom malom selu blizu obale u Brazilu, iskreno se ne secam imena, uglavnom...mestani su javljali da vidjaju cudna svetla nocu kako se krecu po nebu, neki su cak svedocili o tome, a oni koji nisu,, pa ti su umrli od neobjasnjive bolesti, vecina mestana, a svi su imali iste simptome, svetlost, rana od uboda i kasnije, vecina njih, je obolela.
Posto je ipak neko levo selo u pitanju, trazili su neku doktorku koja je neki specijalista za te neke bolesti itd, ta ista je svedocila da nikada takvo oboljenje nije videla, sve sto je probala od terapija, lekova, nije uspevalo i trazila je da se dovede jos strucnih lekara ili da se mestani prebace u neku specijalizovanu ustanovu, medjutim, vojska je umesala prste, napravljen je bukvalno karantin i zvanicni izvestaj je bio, da su vrsili testove leta na novim avionima, to je objasnjavalo svetla nocu ali ne i ubode i smrti, to je bilo zataskano.
Pre par godina, taj isti general ili sta je vec, koji je bio zaduzen za celu operaciju je posvedocio i rekao da to nikako nisu bili njihovi avioni niti bilo sta slicno, jednostavno cela operacija je bila posmatranje i skupljanje informacija o doticnim svetlima, postoje i neke slike, kao i skice koje je on nacrtao kako bi pokazao sta je video.
Posle nekoliko dana od zvanicne izjave za novine sta se desilo zapravo tih godina, a to je snimljeno i prikazano u klipu koji sam gledao i koji prepricavam upravo, lik je nadjen mrtav, navodno je izvrsio samoubistvo, dok svi njegovi prijatelji koji ga poznaju tvrde da on nista slicno tome ne bi uradio, pritom lik ima oko 60 godina otprilike.
Ovo za Rosvell se zna odavno, nema logike da svi svedoci daju zvanicnu izjavu kako su videli NLO a posle par dana su povukli izjavu svi svedoci i rekli kako je to zapravo bio vazdusni balon, ma da.

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

::
:: sta vi stavljate u kandilo ? ..
::
:: koliko hofmana moras da polizes za takav tri
::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg Re: Re: Re: Re: Re: @Dragg, @codeus 10.07.2012. 01:38 #430195

status: user
broj poruka: 2270
:: Ne može se sve na ovom svetu dokazati, jer nije sve opipljivo
:: Na primer, ako si upućen koliko-toliko u kosmologiju, verovatno si čuo za tamnu materiju/tamnu energiju... I dan danas naučnici VERUJU, dakle, VERUJU da one postoje, i da sačinjavaju 96% čitavog Univerzuma - ali nema dokaza da postoje
:: Tamna materija ni na koji način, osim gravitacijski, ne stupa u kontakt/interakciju sa materijom od koje smo mi, planete i zvezde sačinjeni

Tamna materija i tamna energija zapravo imaju više teorijskih problema nego fizičko-eksperimetalnih ali to nije tema. Stvar je da brkaš `nedokazano` sa `nedokazivo`. Tamna materija je trenutno nedokazana, ali ne i principijelno nedokaziva. Te stvari su u filozofiji nauke odavno rešene - ono što je principijelno nedokazivo, to NE POSTOJI!

:: Skepticizam jeste zdrav i poželjan - sve dok se ne pretvori u mehanizam odbrane zvani negacija. Isto kao što se previše otvoren um lako pretvara u naivan um, tako se i previše zatvoren um lako pretvara u autističan um osobe koja je rob sopstvenog mehanizma odbrane
Skepticizam je ustvari jedini mogući naučni stav. Prava mera je u naučnoj zajednici uglavnom nađena, i hrabre hipoteze imaju priliku da se probiju i probijaju se ako ih dovoljno dokaza podupire. Bilo je mnogo revolucionarnih teorija koje su okrenule svet naglavačke, kojima su se protivili najveći autoriteti svog vremena a ipak su, pod teretom dokaza, prihvaćene. Paranormalnim pojavama to nikako ne uspeva, doduše prvo neko mora da formuliše makar jednu dokazivu hipotezu u vezi toga pa će se nauka možda zainteresovati.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Re: 10.07.2012. 01:46 #430196

status: user
broj poruka: 1886
:: I vec je taj gravitacijski uticaj dokaz

Gravitacijski uticaj nije dokaz, nego osnov za hipoteze - a hipoteza ne znači ništa drugo nego pretpostavka.
Takođe, jedna indikacija ili opservacija nečega ne predstavlja dokaz da određena hipoteza, u totalitetu, `drži vodu`.

:: A radio sam na ovdasnjim, ali kad ovde moze ono sto su radili, mogu da zamislim sta tek rade te televizije koje pominjes. Pa vidis da CNN kreira svetsku politiku
CNN i Discovery su babe i žabe. CNN je `news network`, a Discovery/Nat Geo/History su obrazovnog karaktera.

:: Televizija je kao svaka druga firma, jedini cilj je ostvarenje profita
Tu moramo da se složimo da se ne slažemo. Ja ne gledam tako negativistički i crno-belo na stvari i fenomene koji me okružuju.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Re: Re: Re: Re: Re: Re: @Dragg, @codeus 10.07.2012. 01:55 #430198

status: user
broj poruka: 1886
:: Tamna materija i tamna energija zapravo imaju više teorijskih problema nego fizičko-eksperimetalnih ali to nije tema.

KOJE teorijske probleme mogu da imaju, ako se praktično i dan-danas ništa ne zna o njima?
Da bi nešto moglo imati `teorijske probleme`, trebalo bi da je dosta ljudi iznelo prilično detaljne hipoteze i teorije o tom nečemu, a po pitanju tamne materije i tamne energije i dan-danas se skoro ništa ne zna, ali su `neophodne` da bi matematika bila logična - to jest - kako objasniti to što se ogromne galaksije drže na okupu - iako nema dovoljno vidljive mase koja bi svojom gravitacijom sve to držala na okupu...

I kako objasniti UBRZAVANJE širenja Univerzuma, umesto da usporava... Itd, itd...

::Stvar je da brkaš `nedokazano` sa `nedokazivo`
DOK nešto ne bude dokazano, POJEDINI sebi mogu dati za pravo da tvrde i PROPOVEDAJU SOPSTVENU VERU da je `nedokazivo`.

::Tamna materija je trenutno nedokazana, ali ne i principijelno nedokaziva. Te stvari su u filozofiji nauke odavno rešene - ono što je principijelno nedokazivo, to NE POSTOJI

Navedi primer ŠTA je to nedokazivo.
Osim toga, ako ne postoji u NAŠEM Univerzumu, da li postoji u nekom paralelnom Univerzumu, od beskonačno mnogo takvih Univerzuma?
http://en.wikipedia.org/wiki/Multiverse


:: Skepticizam je ustvari jedini mogući naučni stav.
U nekom fašističkom obliku nauke, koji se vodi principom `ili misliš kao mi, ili si protiv nas` - da.

::Prava mera je u naučnoj zajednici uglavnom nađena, i hrabre hipoteze imaju priliku da se probiju i probijaju se ako ih dovoljno dokaza podupire.

Iskusni i RENOMIRANI fizičari i kosmolozi će ti reći da se U VELIKOJ MERI današnja fizika i kosmologija vode TRENDOVIMA i `TRENUTNIM POMAMAMA` - a njih kreiraju ljudi, na osnovu sopstvenih želja, afiniteta i očekivanja... Drugim rečima - može se reći da, u nekoj meri, LJUDSKO EMOCIONALNO diktira napredak nauke.
Nešto baš i nemam apsolutnu veru i poverenje u emocionalno.

::Bilo je mnogo revolucionarnih teorija koje su okrenule svet naglavačke, kojima su se protivili najveći autoriteti svog vremena a ipak su, pod teretom dokaza, prihvaćene.

Pokazalo se, dakle, da je njihov skepticizam možda bio malo preteran?

::Paranormalnim pojavama to nikako ne uspeva, doduše prvo neko mora da formuliše makar jednu dokazivu hipotezu u vezi toga pa će se nauka možda zainteresovati

MNOGE stvari su se svrstavale u `paranormalno`, `nadljudsko, `božansko` - dok nisu bile objašnjene. Na primer - munje/gromovi... Na primer - magnetizam - nevidljiv i neopipljiv za nas, a ipak jaka sila koja se manifestuje i na spektakularne načine...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: 10.07.2012. 02:00 #430199

status: user
broj poruka: 4187
Koliko je logicno nekima da postoji zivot van zemlje, toliko je drugima logicno da postoji samo na nasoj planeti zivot... Pa vi vidite.
A Adminima bi porucio da brisu ovakve teme, posto nemaju veze sa ovim forumom, totalno je besmisleno da se jos vise dize tenzija na forumu zbog nekih tamo vanzemaljaca koji NIKO NE MOZE DA TVRDI DA POSTOJE, ISTO KAO STO NIKO NE MOZE DA TVRDI DA NE POSTOJE.
SVE VAM JE U GLAVI, PA VI ZIVITE SA VANZEMALJCIMA U MISLIMA, A SAD KOLIKO VAM JE TO OD ZIVOTNE VAZNOSTI, PROCENITE SAMI.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Re: Re: 10.07.2012. 02:05 #430201

status: user
broj poruka: 1886
:: A Adminima bi porucio da brisu ovakve teme, posto nemaju veze sa ovim forumo

A da ostali krenu pa da redom, kad god ti pokreneš neku temu, izigravaju Gestapo, i da pozivaju na brisanje TVOJIH tema - onda kada se NJIMA učini da `nemaju nikakve veze sa ovim Forumom`?

::totalno je besmisleno da se jos vise dize tenzija na forumi zbog nekih tamo vanzemaljaca

Ako se tebi i za pirkanje vetra podigne tenzija, ne znači da se diže drugima. Različiti smo ljudi. Neki su za psihijatriju, jer se uznemire i skoči im pritisak za svaku sitnicu - a neki, pak, nisu... Jer im ne `skače tenzija` tako lako.

::SVE VAM JE U GLAVI, PA VI ZIVITE SA VANZEMALJCIMA U MISLIMA, A SAD KOLIKO VAM JE TO OD ZIVOTNE VAZNOSTI, PROCENItE SAMI.

Koliko je meni TVOJE mišljenje `od životne važnosti`, PA IPAK NISAM PLAČIPI*KA da pozivam da se satire, briše i uništava sa Foruma svaki put kad ga ti izraziš?

Ako ti tema `nije od životne važnosti` - ZAŠTO je čitaš? Ti si osoba koja plaća račune za Internet ovog sajta, pa se brineš zbog prekoračenja protoka?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ConemaX @PhatPhuck 10.07.2012. 02:33 #430204

status: user
broj poruka: 314
A sta je sa tamnom planetom x Nubiru? Kazu da je vec sada vidljiva sa nekih delova sveta,Antartika konkretno. Ona stize ovamo u to sumlje nema,NASA i dalje negira da ne bi izazvala opstu paniku u svetu ali rusi ne,oni su vec saopstili javnosti evo i linka.

http://www.youtube.com/watch?v=HsLqWbeA4iY&list=FLkREMR9BRRzBUgpTKZpMVyA&index=34&feature=plpp_video

Cisto da se zna da su pre par godina pusteni u pogon novi sateliti koji su tu samo da bi trazili planete slicne mase i udaljenosti od svoje zvezde(sunca) do sada je nadjeno preko 500 planeta u odgovarajucoj zoni,o tome je pricao i cuveni Dr. Michio Kaku teoriski fizicar na prezentaciji pred celim svetom. Znaci na tim planetama ili je bilo zivota ili ga sada ima ili ce biti. To da smo sami u svemiru je takva glupost da je meni nezamisliva. Ne znam da li je jos nekome poznato da se za nase sunce sumlja da je ogroman portal kroz koje prolaze nazovi kako hoces vanzemaljci,naprednija civilizacija 2 tipa. Postoji cak i sam NASA-in snjimak kako dva ogromna objekta stoje neko vreme pa se bukvalno zakucaju u sunce i ti objekti izazivaju ogromne promene u suncevom polju koje mi zovemo suncane pege. Kada su naucnici poceli da postavljaju pitanja jer je nasa tvrdila kako su to komete privucene gravitacijom sunca,naucnici su rekli. Kometa ove velicine(skoro zemlje) bi imala trag ili rep za sobom nekoliko hiljada kilometata oni su snjimak sklonili sa interneta i nakon nekoliko dana su ponovo vratili snjimak navodno greska servera samo sto na novom snimku su ubacili REPOVE kometa! Evo i linka.

http://www.youtube.com/watch?v=GqwCI7RWN8s&list=FLkREMR9BRRzBUgpTKZpMVyA&index=38&feature=plpp_video

I dalje verovatno je svima poznato da se planete okrecu oko sunca u nekom krugu ili da kazemo elipsi i uvek idu istim putem. POGRESNO. Ovo necete naci ni u jednom udzbeniku! 240km\sek se krecemo kroz svemir zajedno sa suncem koga bukvalno jurimo! Evo i tog linka

http://www.youtube.com/watch?v=xkPG581YXh8&list=FLkREMR9BRRzBUgpTKZpMVyA&index=40&feature=plpp_video

Sta je sa Piramidama? Njihovoj funkciji,stvaraocima istih i jos mnogo slicnih gradjevina koje i sada nemamo pojma kako su te civilizacije izgradile jer i dan danas ne mozemo da napravimo iste. Sta je sa drugim dimenzijama koje su dokazane da postoje. Sta je sa 21.12.12 Kada Nubiru treba da prodje pored zemlje? Sta ce tada biti? Koji scenario da uzmemo u obzir? Najbolji ili najgori. Vec su dokazali da se DNK moze slati bukvalno vazduhom,fotonskom energijom,laserom cime god i da je Evolucija-tranzicija tipa coveka nastala bukvalno trenutno,jer kako se veruje centar galaksije ili sunca kako kazu nisu sigurni ko je,salje talase koje bukvalno utice na DNK svih bicam,cak su izmapirali vreme izmedju talasa.Mogao bi o ovim stvarima da pisem celu noc i Ima jos stotine i hiljade pitanja na koje i dalje nemamo odgovore i predlazem da ljudi malo vise budu OTVORENOG UMA i da istrazuju mnogo vise,da razviju mozak,da se malo zamisle a ne samo da odgovaraju sa instiktivnim reptilskim delom mozga! Covek je previse kompleksno bice da bi samo jeo,spavao isao na posao i ziveo bukvalno u polusvesti ceo zivot.

Jos linkova predlazem svakome ko ima PAZNJU i OTVOREN MOZAK da odgleda ovo razmisli pa onda napise sta ima.

http://www.youtube.com/watch?v=dKOYzYwQ6js&list=FLkREMR9BRRzBUgpTKZpMVyA&index=31&feature=plpp_video

http://www.youtube.com/watch?v=cEyqT2_ricA&list=FLkREMR9BRRzBUgpTKZpMVyA&index=30&feature=plpp_video

http://www.youtube.com/watch?v=9zAMdYC80sE&list=FLkREMR9BRRzBUgpTKZpMVyA&index=29&feature=plpp_video

http://www.youtube.com/watch?v=STqkZR2PSR4&feature=channel&list=UL

http://www.youtube.com/watch?v=Hl2sf5fuIBA&feature=relmfu




:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Re: Re: 10.07.2012. 02:34 #430205

status: user
broj poruka: 4866
:: Koliko je logicno nekima da postoji zivot van zemlje, toliko je drugima logicno da postoji samo na nasoj planeti zivot... Pa vi vidite
Pa to i jeste car svega ovoga, tu smo da iznosimo svoja misljenja i zakljucke i da diskutujemo o tome, a da ta diskusija ne ode u svadju, jer nismo majmuni, kao sto smo nekad bili. :)
:: A Adminima bi porucio da brisu ovakve teme, posto nemaju veze sa ovim forumom, totalno je besmisleno da se jos vise dize tenzija na forumu zbog nekih tamo vanzemaljaca koji NIKO NE MOZE DA TVRDI DA POSTOJE, ISTO KAO STO NIKO NE MOZE DA TVRDI DA NE POSTOJE
:: SVE VAM JE U GLAVI, PA VI ZIVITE SA VANZEMALJCIMA U MISLIMA, A SAD KOLIKO VAM JE TO OD ZIVOTNE VAZNOSTI, PROCENITE SAMI.

Zasto bi brisali? Na svim forumima imas slicne ovakve teme...
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: @Dragg, @codeus 10.07.2012. 02:35 #430206

status: user
broj poruka: 2270
:: KOJE teorijske probleme mogu da imaju, ako se praktično i dan-danas ništa ne zna o njima
:: Da bi nešto moglo imati `teorijske probleme`, trebalo bi da je dosta ljudi iznelo prilično detaljne hipoteze i teorije o tom nečemu, a po pitanju tamne materije i tamne energije i dan-danas se skoro ništa ne zna, ali su `neophodne` da bi matematika bila logična - to jest - kako objasniti to što se ogromne galaksije drže na okupu - iako nema dovoljno vidljive mase koja bi svojom gravitacijom sve to držala na okupu..

Pa upravo je to problem. Ne postoji valjan teorijski osnov da bi se objasnila tamna materija, nigde se ne uklapa u važeći standardan model. A samo postojanje je dosta bolje utvrđeno, merenja mase u galaksiji, na osnovu brzine rotacije i efektom gravitaconog sočiva, masa galaksija mora biti mnogo veća od vidljive. Možda je odgovor u novom pojačanju LHC-a, koji će u sudarima mnogo veće energije nego do sada probati da nađe direktan dokaz tamne materije. Za tamnu energiju već postoji nekakva pretpostavka - možda se radi o energiji ničega koja je decenijama poznata i sasvim lepo radi u okviru teorije kvantne elektrodinamike. Npr. odavno je poznato da kvarkovi čine samo 20% mase protona, a 80% je enegija ničega. Problem je u tome što ove energije, ako je ona odgovorna za ubrzanje širenja svemira, ima i previše- ubrzanje bi moralo biti mnogo veće.

:: DOK nešto ne bude dokazano, POJEDINI sebi mogu dati za pravo da tvrde i PROPOVEDAJU SOPSTVENU VERU da je `nedokazivo`
:: Navedi primer ŠTA je to nedokazivo
:: Osim toga, ako ne postoji u NAŠEM Univerzumu, da li postoji u nekom paralelnom Univerzumu, od beskonačno mnogo takvih Univerzuma
Ne, ovde se radi o principijelnim stvarima, manje-više o definiciji reči. Npr. nadprirodne stvari su principijelno nedokazive. Sve ono što se može videti, osetiti, izmeriti ili na bilo koji način detektovati je dostupno nauci i dokazivanju. Natprirodne stvari nije moguće detektovati, jer čim nešto možeš da detektuješ - to postaje deo prirode. Znači, natpriordno je praktilčno po definiciji nedokazivo i stoga ne postoji.

:: Iskusni i RENOMIRANI fizičari i kosmolozi će ti reći da se U VELIKOJ MERI današnja fizika i kosmologija vode TRENDOVIMA i `TRENUTNIM POMAMAMA` - a njih kreiraju ljudi, na osnovu sopstvenih želja, afiniteta i očekivanja... Drugim rečima - može se reći da, u nekoj meri, LJUDSKO EMOCIONALNO diktira napredak nauke
Apsolutno, nikako drugačije i ne može biti. Naučnici su ljudi, podložni egoizmu, željom za slavom i bogatstvom, moći, klanovima... Ono što si propustio je - svi su suprostavljeni jedni drugima i svi do svojih ciljeva mogu doći samo na jedan način - obaranjem uvreženih shvatanja. Samo radikalno nova T koja obara staru može doneti svetsku slavu. Praksa je pokazala da je takav put ispravan i, kao što već rekoh, nove teorije su uspevale da se probiju uprkos otporu.

:: Pokazalo se, dakle, da je njihov skepticizam možda bio malo preteran
Jeste, takav i treba da bude. Takva doza skepticizma je garant da je važeća teorija prošla sito i rešeto dok nije dospela u `važeči` položaj. Kao što znaš, Ajnštajn, najveći autoritet u nauci I polovine 20-tog veka, nije prihvatao kvantnu teoriju. U početku su ga mnogi sledili ali pod teretom dokaza je ubrzo postao usamljen na sceni. On do kraja života nije hteo da je prihvati ali su zadnjih decenija njegovog života ostali gledali na njega kao na usamljenog čudaka. Solidna T se probila bez obzira na otpor najvećeg autoriteta.

:: MNOGE stvari su se svrstavale u `paranormalno`, `nadljudsko, `božansko` - dok nisu bile objašnjene. Na primer - munje/gromovi... Na primer - magnetizam - nevidljiv i neopipljiv za nas, a ipak jaka sila koja se manifestuje i na spektakularne načine..
Ne, te pojave su bile potpuno prirodne, lako dokazive i evidentne. Njihov UZROK se pripisivao nadprirodnom, a ne sama pojava.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad @Phuck 10.07.2012. 02:37 #430207

status: user
broj poruka: 4739

Ne razumem tvoju potrebu da se po svaku cenu ne slazes ni sa cim sto kaze bilo ko od nas. Ako je razlog tome da budes apsolutan, jedinstven i originalan, bojim se da imas tzv. bozji sindrom :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever alarad, znaci gudra se? xD 10.07.2012. 02:45 #430209

status: user
broj poruka: 4866
Inace, pogledajte sva 4 dela, ja sam ovo davno gledao i bilo mi je jako zanimljivo.

http://www.youtube.com/watch?v=ItsM1QOLoac&feature=related
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 10.07.2012. 02:49 #430210

status: user
broj poruka: 4739

Ne, nisam mislio da ga vredjam, nego nemoguce da mu bas nista sto kazemo nije po volji.

@conesbbkg
Ja bih nad sve linkove koji si postavio ipak stavio ovaj kao jedini realan.
http://news.discovery.com/space/asteroid-impact-hazard-2040-120228.html
A to da je Sunce vanzemaljski portal, to cu tako da maznem za SF roman da ima da se oderem.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Re: Re: 10.07.2012. 02:57 #430211

status: user
broj poruka: 4187
Ti da malo koristis mozak za neke pametnije stvari od ovih, video bi svet u nekom drugom svetlu, i boleo bi te cosak za vanzemaljce i `ostale NASA` snimke, koji su toliko ubedlji u PM! Sve prsti od dokaza koji vi geniji shvatate, da postoji zivot van zemlje, a dokaze cete dobiti kad vam NASA iste servira, ali one onako opipljive, pa kad budes otisao u komsiluk nekih xyz kilometara od zemlje, javi se, onda mozemo da razgovaramo. Do tad, naravno mozemo da iznosimo svoja misljenja, ali ti si `dupe` posto napadas tudja misljenja i vredjas PRVI, tako da ne znam sta treba vise komentarisati.
EDIT: I demantuj me da nisi glup! Izvrces moju izjavu i namestas kako ti odgovara da bi sastavio neki nazovi komentar...


:: :: A Adminima bi porucio da brisu ovakve teme, posto nemaju veze sa ovim forumo
::
:: A da ostali krenu pa da redom, kad god ti pokreneš neku temu, izigravaju Gestapo, i da pozivaju na brisanje TVOJIH tema - onda kada se NJIMA učini da `nemaju nikakve veze sa ovim Forumom`
::
:: ::totalno je besmisleno da se jos vise dize tenzija na forumi zbog nekih tamo vanzemaljaca
::
:: Ako se tebi i za pirkanje vetra podigne tenzija, ne znači da se diže drugima. Različiti smo ljudi. Neki su za psihijatriju, jer se uznemire i skoči im pritisak za svaku sitnicu - a neki, pak, nisu... Jer im ne `skače tenzija` tako lako
::
:: ::SVE VAM JE U GLAVI, PA VI ZIVITE SA VANZEMALJCIMA U MISLIMA, A SAD KOLIKO VAM JE TO OD ZIVOTNE VAZNOSTI, PROCENItE SAMI.
::
:: Koliko je meni TVOJE mišljenje `od životne važnosti`, PA IPAK NISAM PLAČIPI*KA da pozivam da se satire, briše i uništava sa Foruma svaki put kad ga ti izraziš
::
:: Ako ti tema `nije od životne važnosti` - ZAŠTO je čitaš? Ti si osoba koja plaća račune za Internet ovog sajta, pa se brineš zbog prekoračenja protoka?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Re: @Phuck 10.07.2012. 03:08 #430215

status: user
broj poruka: 1886
Čitaj malo o životu i smrti Sokrata.
U njegovo vreme, toliko su ga zamzreli zbog njegove metode dolaženja do istine konstantnim postavljanjem pitanja (a ne konstantnim slaganjima sa osima što njegovi sagovornici iznose) - majeutike - da su ga na kraju primorali i da popije otrov, to jest, pogubljen je...
Ipak, iako su ga mrzeli zbog toga što se `pravio pametan`, danas se ipak smatra jednim od najpametnijih ljudi u istoriji sveta.

Ja se slažem sa mnogim stvarima koje ljudi ovde iznesu, samo što - po principu `dobra dela se zaboravljaju - a loša se ne zaboravljaju`, ti možda češće primećuješ kad se ja ne slažem sa nečim...

Osim toga, valjda je cilj da iz neke rasprave/diskusije svako izađe sa više znanja nego što je imao - i ja, i ti - a ne da `titramo m*da` jedan drugome... Ako ćemo da se titramo, za to nam ne treba otvorena tema i diskusija :) Samo treba da obojica imamo po jednu ruku, i `set of balls` :)

:: Ne razumem tvoju potrebu da se po svaku cenu ne slazes ni sa cim sto kaze bilo ko od nas. Ako je razlog tome da budes apsolutan, jedinstven i originalan, bojim se da imas tzv. bozji sindrom :
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Re: Re: Re: Re: 10.07.2012. 03:11 #430216

status: user
broj poruka: 1886
:: Ti da malo koristis mozak za neke pametnije stvari od ovi

A ti si oficijelni sudski ili pcberzaški, akreditovani, procenitelj šta su `pametne stvari`, a šta `nisu`?

Mene je, čisto primera radi, zabolela folikula na ulazu u rčma za mnoge TVOJE teme, pa se IPAK, NI NA JEDNOJ, nisam našao u ulozi DEŽURNE PLAČIP**KE da pozivam da se tvoja tema briše, ili da se ti `baviš glupostima, koje nisu od životnog značaja`...
Nego sam lepo GLEDAO SVOJA POSLA, i čitao sam druge teme, koje su me tada interesovale.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad Re: Re: @Phuck 10.07.2012. 03:15 #430217

status: user
broj poruka: 4739

Slazem se.

Za znanje, ne za titranje.


:: Čitaj malo o životu i smrti Sokrata
:: U njegovo vreme, toliko su ga zamzreli zbog njegove metode dolaženja do istine konstantnim postavljanjem pitanja (a ne konstantnim slaganjima sa osima što njegovi sagovornici iznose) - majeutike - da su ga na kraju primorali i da popije otrov, to jest, pogubljen je..
:: Ipak, iako su ga mrzeli zbog toga što se `pravio pametan`, danas se ipak smatra jednim od najpametnijih ljudi u istoriji sveta
::
:: Ja se slažem sa mnogim stvarima koje ljudi ovde iznesu, samo što - po principu `dobra dela se zaboravljaju - a loša se ne zaboravljaju`, ti možda češće primećuješ kad se ja ne slažem sa nečim...
::
:: Osim toga, valjda je cilj da iz neke rasprave/diskusije svako izađe sa više znanja nego što je imao - i ja, i ti - a ne da `titramo m*da` jedan drugome... Ako ćemo da se titramo, za to nam ne treba otvorena tema i diskusija :) Samo treba da obojica imamo po jednu ruku, i `set of balls` :
::
:: :: Ne razumem tvoju potrebu da se po svaku cenu ne slazes ni sa cim sto kaze bilo ko od nas. Ako je razlog tome da budes apsolutan, jedinstven i originalan, bojim se da imas tzv. bozji sindrom :
:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: 10.07.2012. 03:17 #430218

status: user
broj poruka: 4187
Pa mozgu moje teme su skroz drugacije... Direktno su vezane za ovaj forum.
Nema veze, boli mene uvo za tebe ili za nekog tamo drkosa iza monitora... I da, ako su tebi najpametnije stvari ove o kojima stalno pises... NO COMMENT! Jel imas ti zenu? Decu? Porodicu? E to je zivot, a ne vanzemaljci...

Over and out... Za mene je ovo glupost, pa vas ostavljam da diskutujete dalje. Postujem.

:: :: Ti da malo koristis mozak za neke pametnije stvari od ovi
::
:: A ti si oficijelni sudski ili pcberzaški, akreditovani, procenitelj šta su `pametne stvari`, a šta `nisu`
::
:: Mene je, čisto primera radi, zabolela folikula na ulazu u rčma za mnoge TVOJE teme, pa se IPAK, NI NA JEDNOJ, nisam našao u ulozi DEŽURNE PLAČIP**KE da pozivam da se tvoja tema briše, ili da se ti `baviš glupostima, koje nisu od životnog značaja`..
:: Nego sam lepo GLEDAO SVOJA POSLA, i čitao sam druge teme, koje su me tada interesovale.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Ne brini se ti Mixi za mene i moj mozak. 10.07.2012. 03:20 #430220

status: user
broj poruka: 4866
Ja napadam i vredjam? I jos PRVI?!
Nek se javi taj uvredjeni, povredjeni i napadnuti a jos uvek zivi, od strane mene.
P.S.
Nadam se da nije umro od povreda! :))))

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Ne brini se ti Mixi za mene i moj mozak. 10.07.2012. 03:21 #430221

status: user
broj poruka: 4187
Opet ti je prst brzi od pameti! A to na forumu ne pali, mozda samo kod devojaka...


:: Ja napadam i vredjam? I jos PRVI?!
:: Nek se javi taj uvredjeni, povredjeni i napadnuti a jos uvek zivi, od strane mene.
:: P.S
:: Nadam se da nije umro od povreda! :)))
::
:: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Inace PhatPhuck 10.07.2012. 03:25 #430222

status: user
broj poruka: 4866
Da ne bude zabune, podrzavam ti ovu temu, dodje kao odmor od HW-a.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Inace PhatPhuck 10.07.2012. 03:29 #430223

status: user
broj poruka: 4187
Oooovaj...ti znas da tebi komentar nije bio upucen? Mislim, boli me uvo, ali cisto da vidim da li stvarno ne mozes da rezonujes, ili se pravis...


:: Da ne bude zabune, podrzavam ti ovu temu, dodje kao odmor od HW-a.
:: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck @bobi4ever, @dragg 10.07.2012. 03:36 #430225

status: user
broj poruka: 1886
Hvala! Appreciated! Stvarno.

@dragg
ZDRAV SKEPTICIZAM jeste poželjan, zdrav i potreban.
Ali - apriori NEGIRANJE nečega - to ne bih podveo pod skepticizam.

Na primer - ja iznesem tvrdnju da `postoji to i to`... Zdrav skepticizam je kada bi ti, na to, reagovao sa `ne znam da li postoji, videćemo da li može da se opservira, izmeri ili matematički dokaže pa ćemo znati`...

A `čistokrvna` negacija bi bila `ma, to ne postoji, i tačka. Tačka.`.

Na primer, i ateizam i teizam su VEROVANJA. Ni prvi, ni drugi nemaju apsolutne, neoborive dokaze za ono u šta veruju da postoji - ili ne postoji.
Jedino agnosticizam (`ne znam da li Božanstvo/Bog/više biće postoji`) - jeste nešto što neko može da zastupa, a da ne skrene sa puta objektivnosti.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck @mixer 10.07.2012. 03:39 #430226

status: user
broj poruka: 1886
::NO COMMENT! Jel imas ti zenu? Decu? Porodicu? E to je zivot, a ne vanzemaljci..

Vidim da ti imaš ženu, decu i porodicu - i u 20 do 4 ujutru visiš na Forumu - i to u sred radne nedelje - i baviš se (u 20 do 4 ujutru) strogo itanjima od suštinskog i životnog značaja...
Verovatno se tako sopstvenom porodicom bave oni koji nisu `mozgovi` kao ja :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bosh opet vazemaljci.... 10.07.2012. 03:41 #430227

status: user
broj poruka: 1332
gledo sam bas na tv o tim stvarima nlo i te gluposti..POINT IS:jedni naucnici su videli i pokazuju dokaze da postoje vanzemaljci a opet drugi naucnici se ne slazu stim....kome verovati?stvar licnog izbora,moze se reci da je i djavo vanzemaljac....andjeo je nije na zemlji jelte?pa moze se reci da su vanzemaljci...svako drugacije tumaci rec vanzemaljce isto kao sto neko ne veruje u boga ali veruje u vecu silu...isto ti to.mada svaka tema vredjanje bzvze.

Asus CUcore 6770 1gb
msi 870-c45
2x2 kingston hyperX blu 1600mhz
athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3)
Hitachi 500gb
lc600h


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 9  
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs