Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Password za Wireless-G Router
STRANA 1 OD 1
mdjukic Password za Wireless-G Router 30.04.2006. 12:15 T1722

status: user
broj poruka: 15
Da li neko zna koji je podrazumevani password za ovaj ruter? Na kutiji, kao ni na samom uredjaju, nema nikakve posebne oznake koja bi upucivala na nekog proizvodjaca. Klasicnog je izgleda, oblika kvadra, ostrih linija, sa dve antenice sa zadnje strane. Na stampanoj ploci postoji i oznaka WG4005A, sto upucuje na Arcadyan-ov model, ali ne pomazu passwordi koje sam nasao za njega ili slicne modele.
Prilikom logovanja, na adresi 192.168.2.1 pise USER000001, a ispod Login Screen. Resetovao sam uredjaj vise puta pomocu tastera na zadnjoj strani (drzao sam duze od 15 sekundi). Probao sam sa sledecim lozinkama: admin, smcadmin, sys, 1234, 12345, 0000, sysop, op, kao i sa jos mnogim lozinkama koje sam nasao na nekom sajtu za razne proizvodjace.
Ono sto moze da pomogne je da na dnu strane pise: Copyright © 2003 SMC Networks, Inc. All rights reserved. Na sajtu tog proizvodjaca nisam nasao lozinku koja bi odgovarala, posto ne stavljaju nikakav password na pocetku ili nakon resetovanja dugmetom (i to sam probao!).
Milos.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60274. Broj poslatih odgovora: 646092.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs