Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Obaveštenja
Izmene na forumu i čitavom sajtu
STRANA 1 OD 1
zeljkoa Izmene na forumu i čitavom sajtu 03.02.2007. 20:04 T3090

status: admin
broj poruka: 712
Poštovani posetioci,

Kao što i sami možete videti, forum je konačno doživeo dugo najavljivane izmene. Kategorije su izdeljene detaljnije da bi se izbegla gužva u forumu `Generalno o hardveru` koji je sada izdeljen na više foruma.

Redosled prikaza tema je izmenjen tako da se sada pri vrhu prikazuju teme po vremenu poslednjeg upisa odgovora na temu, a ne po vremenu nastanka teme.

Takođe su otkonjene i neke sitne greške koje su se javljale pri brisanju tema i poruka.

U toku vikenda na forum će biti ubačen i pretraživač koji će, verujemo, olakšati upotrebu i povećati upotrebljivost ovog servisa.

Pošto je ovo beta verzija, molimo Vas da nas obavestite o svim eventualnim greškama koje se pojave.

Èitav sajt je sada premešten na novi mnogo brži server pa verujemo da će i to imati uticaja na upotrebljivost sajta. Ako se desi da Vam sajt i dalje radi sporo, savetujemo da umesto MS Internet Explorer-a upotrebite browser Mozilla Firefox koji stranu izbacuje parcijalno deo po deo, onako kako se ona prenosi, pa sve deluje daleko brže i funkcionalnije, dok MSIE prvo pripremi čitavu stranu pa je tek onda prikaže tako da se ponovo javlja utisak sporosti sajta.

Oglasi su takođe pretrpeli neke manje izmene, a li i taj servis očekuje detaljnije `peglanje`.

Što se cenovnika tiče, u pripremi je dugo najavljivana neciklopedija hardvera sa tehničkom specifikacijom svakog proizvoda. Još uvek radimo na tome i verujemo da ćemo već početkom nedelje moći da Vam prikažemo i prve cenovnike.

Zahvaljujemo se na strpljenju, pauza je trajala duže nego što smo očekivali, ali verujemo da će sve što smo uradili i što još uvek radimo imati pozitivnog uticaja na upotrebljivost sajta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs