Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Softver za PDA i mobilne
Android market probelem!
STRANA 1 OD 1
stoler Android market probelem! 01.10.2011. 11:53 T38711

status: user
broj poruka: 324
Imam Samsung Galaxy Ace sa instaliranim adnorid 2.2.1 i pre nekoliko dana market se sam od sebe valjda ažurirao, tj sada izleda drugačije što su verovatno svi korisnici androida i videli i koristili...međutim moj problem je u tome što se meni sad ne može pokrenuti update ni jedne paplikacije a do sada sam probao na 4 i to sve različitog dana. Pijavi mi da ima nova verzija nekog programa,ja odem na merket i kliknem na update tj ažuriraj kako sada piše i on tako vrti vrti i vrti bez prestanaka i ni ne počne da skida?! Probao sam i preko wireless i preko gprs i nema šanse nikako...a kad npr obrišem aplikaciju i krenem ponovo da je skidam ide bez problema?!

Ima li rešenja dobri ljudi?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Individualno 01.10.2011. 12:18 #364298

status: user
broj poruka: 6643
Kod mene se ne dešava. Iz iskustva, iskuliraj i instaliraj tako kako možeš - od nule, ako ti je baš zapelo (SVI update-i su većinom samo kupljenje podataka o tebi, retko se kada nešto stvarno novo pojavi u programima) - jer će uskoro novi update market-a, verovatno rešiti taj problem.
Jedino što mi pada na pamet - kod mene samo poduže povremeno i kod nekih programa, traje taj update, a dešava se da market zaglavi - i da program za kontrolu procesa ponudi da ga prisilno zatvorim, što ne uradim jer se on sam odblokira... e, ako kod tebe neki program za kontrolu procesa SAM u tom slučaju ukoka market, zato ti možda ne radi update - svaki put ga presretnu i ukokaju? Ključ je podešavanje odnosa prema nonresponsible programima, ako si ručno nešto podešavao - ili ako to radi automatika nekog programa kao što je android assistent i slično.


Budale veruju u sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stoler ... 01.10.2011. 16:26 #364344

status: user
broj poruka: 324
Znaš šta je meni tu čudno? Nije mi se to dešavalo dok nismo dobili ovaj novi ćirilični android market i sad ne ide nikako....treba minut-dva da se samo prikažu slike, pa da učita sadržaj ostalih i tako to...ne vidim srrhu toga ali dobro. Da li je i tebi adnorid market sad drugčiji nego što je bio? Znam da je glupo pitanje ali.....


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Ne čitam... 02.10.2011. 18:38 #364505

status: user
broj poruka: 6643
... nisam prihvatio nikakvu ćirilicu, mada se sličica na startu promenila, ali ništa (osim malog usporenja) nisam primetio... nešto si prihvatio ne pazeći, a nemam sad onaj moj potpis, ali: next-next-next-accept-yes... u jbt!


Budale veruju u sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 02.10.2011. 20:37 #364539

status: user
broj poruka: 2998
Meni se periodicno desavalo da market ode u tri lepe. Ne mogu da ti kazem kakvo je stanje sada jer cekam da popravim fon, ali desavalo se da mi po par dana stoji da preuzima aplikaciju a download stoji na nuli a ja da ne mogu da prekinem i razne druge zajebancije sam imao.

Obicno kada mi market ne radi na telefonu, odem preko neta na android market, izaberem sta hocu da instaliram na kompu i instalacija bez problema pocne na telefonu. Pokusaj tako, mozda se nesto promeni, samo se ulogujes sa gmail nalogom koji ti je povezan sa fonom i to je to.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60273. Broj poslatih odgovora: 646078.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs