Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
Bankomat
STRANA 1 OD 1
p4YS3r Bankomat 11.11.2012. 17:01 T50163

status: user
broj poruka: 66
ljudi, sinoc sam probao da podignem kintu sa bankomata jedne banke, koja nije maticna banka moje kartice/racuna. da li je uopste moguce tako podici novac? treba da jeste uz neku proviziju koju bih ostavio banci kojoj pripada bankomat.. medjutim ja nisam dobio ni novac ni izvestaj o transakciji ako je bilo... kada sam otisao 2 km dalje do bankomata svoje banke video sam da mi fali novac koji sam navodno podigao na drugom bankomatu na kojem sam bio ranije.. ne znam sta da radim. ima neko neku ideju kako da povratim taj novac? i kako da dokazem da nisam dobio ni novac ni izvestaj?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Telefon 11.11.2012. 18:07 #453209

status: user
broj poruka: 6643
Pozovi odmah telefon - ako ga ima - svoje matične banke i blokiraj karticum pogotovo privremeno ako je moguće, reci da sumnjaš u krađu pina i kopiranje tj. kloniranje tvoje kartice - koju nisi izgubio (ako kažeš da si izgubio, trajno je blokiraju pa posle moraš da prođeš kroz postupak izdavanja nove uz plaćanje). Postoji mogućnost da si ubacio karticu u kloner uređaj koji se ubacuje u slot bankomata - koji skida brojeve i kodove kartica, tako da su te onda već olešili. Hapšeno je do sada više bandi što naših-bugarskih-rumunskih.... i bilo kojih drugih. Šema je davno provaljena, ali i dalje radi.
Ono što me teši, to je da ti - ako je tako -fali baš ta suma koju si otkucao sam, to onda može da znači da je došlo do nekog kvara u tom bankomatu. U svakom slučaju, onda moraš kod te banke da reklamiraš. Sva podizanja sa keš automata se snimaju u trenutku podizanja. Ako priznaju kvar, dobićeš pare, a ako ne priznaju duvaj ga. U bankama rade serbistanci i svašta je za očekivati.

Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
p4YS3r pa 11.11.2012. 20:42 #453255

status: user
broj poruka: 66
fali mi tachno ta suma koju sam kliknuo da podignem, videcu prekosutra kada dodjem u Beograd. da li ima neke veze shto cu tamo da pitam iako je bankomat u drugom mestu?


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 11.11.2012. 20:49 #453258

status: user
broj poruka: 9460
Najbitnije je da ti prijavis banci ciji je bankomat da nisi dobio novac, a skinulo ti je sa racuna. Oni ce videti tacno kada, koliko i ko je podigao taj novac ili je doslo do greske ubankomatu...Posto nisi dobio nikakvu priznanicu, reci ces im, naravno, oko koliko je to sati bilo i na kom bankomatu i koja suma je u pitanju i na njima je da kopaju do cega je doslo do toga.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs