Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
Djeca sa ex Yu prostora najgora u obrazovanju, inteligenciji i kreatinom razmišljanju 2. dio
STRANA 1 OD 1
operator Djeca sa ex Yu prostora najgora u obrazovanju, inteligenciji i kreatinom razmišljanju 2. dio 04.02.2014. 03:55 T56595

status: user
broj poruka: 4225
Onda roditelji takve djece, prosto uživaju da daju novac tim obrazovnim ustanovama, za bolji sistem nadzora( da znaju kako im je djete, za koje ih u osnovi boli kurac), za kompjutere i svu prateću oprema, pa tako ta škola postaje elitna i samim tim oni postaju roditelji , koji imaju djecu u elitnim ustanovama. Opet, znanje je tu najmanje bitno.
Pink, Prva, RTS, forumi krstarice , chat, Twiter, Facebook su tu samo dalja obrada materijala, tj. da djeca budu prestižna između sebe po materijalnim vrijednostima( mobilni telefon, patike, jakna, torbica, opijanje, drogiranje ili pušenje), nikako po obrazovnim, a najbitnije da se sve to zasniva na trenutno prosječnom.
A prosjek IQ-a je katastrofalan. Najobičnija floskula da je Srbin, Hrvat, Crnogorac, Musliman, Slovenac ili Makedonac lukav, a lukav je isto što i mimikrija(oponašanje), tj. pretvaranje glupog da je inteligentan(s tim što može biti pametan, jednostavno primjeni pametne savjete i postaje pametan, ali opet IQ nema nikakve veze sa tim).
Prosjek je oko 10 % profesora u školi, koji je koliko toliko savjestan u svakoj školi u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji ili Makedoniji bilo u gradu ili u ruralnim područjima.
Ono što se u statistikama ne vidi je da je prosječni roditelj danas oko 20 % gluplji tj. ima za oko 20-30 manji koeficijent IQ-a od roditelja od prije 15 godina. Dobro, možda i malo manje, ali kada se najviši IQ i onaj ispod odbace,a srednja vrijednost ostavi ispada otprilike toliko. Spuštanjem granice kvaliteta testova, ukineš svaku misao o društvenom značaju, onda ti samo ostaje IQ test za matematiku i ništa više. Redovno viđam ljude da vježbaju svoj IQ preko testova, što opet nema veze sa IQ-om. Takve ljude možeš redovno nasankati, ako si stvarno inteligentan. Samo mu postaviš novi problem, koji zahtjeva kreativno razmišljanje i vidiš efekat degradacije inteligencije tj. posljednjeg navedenog. I na kraju dobiješ zaključak. Zaključak neću da spominjem, izvedite ga sami. 14 godina mraka od strane Američke, Britqnske, Francuske i Njemačke elite, koštaće nas propalih generacija, bez kreativnog razmišljanja, zaključivanja i dijelovanja na pravi način. Da mu jebem mater, dobro je stari Šepo rekao: ` Čuvajte bratstvo i jedinstvo, kao zijenicu oka svog, jer ako ga ne bude, neće biti ni nas`.
Cpu:AMD A10-5800K oc 4.8 GHz
Cooler:Omicron HG-232
GPU:2xMSI 290
Ram:4x4 GB PC 2400 Beast
MBO: Asrock FM285x Extreme4-M
Case:Chieftec Ultra Big Tower
PSU:Enermax NAXN 82+
Mouse:Mx 518 i G400s
Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, 19` mfc
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60273. Broj poslatih odgovora: 646091.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs