Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Upotreba vatrenog oruzija Pitanje?
STRANA 1 OD 2  
vuk125 Upotreba vatrenog oruzija Pitanje? 13.07.2014. 12:48 T58127

status: user
broj poruka: 2929
Pitanje za pravnike i Policiju?
Da li imam pravo da upotrebim vatreno oruzije ukoliko zateknem osobu kako pokusava da me opljacka u mon stanu, baca otrov u moje dvoristye ne bili mi otrovao psa, ili me na bilo koji drugi nacin ugrozava na mom posedu. Stan dvoriste i sl?
Naravno to je posednja opicja kda su sva druga ssredstva potrosena?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 .... 13.07.2014. 12:59 #557403

status: user
broj poruka: 3342
Samo ako imas dozvolu nosenje oruzja, a potom i dozvolu za upotrebu istog i to samo u svrhe nuzne samoodbrane. Nuznu samoodbranu ne mozes prekoraciti, tj. ubistvo. Mozes ga raniti.
Najbolje je hitac upozorenja (u vazduh, pored osobe itd... da ne pogodis osobu) uz pretnju da ces ga sledeci put unakaziti.

Sto se tice dozvola, postoji vise dozvola. Za posedovanje, za nosenje i za upotrebu.

Mozes postaviti kameru, uz nalepnicu da je ovaj objekat pod nadzorom video kamere. Onda isti snimak mozes podneti u sudu kao dokaz i bice uvazen zbog nalepnice. Nalepnica ili vise njih moraju biti na vidljivom mestu.

_____________________________
P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 13.07.2014. 13:05 #557404

status: user
broj poruka: 3104

Pokusava da me opljacka u mom stanu bez napada ili pretnje vatrenog oruzja, ili pak sa pretnjom ili napadom sa nekim drugim sretstvom poput noza. Ne.

Pokusava da me opljacka u mom stanu pomocu vatrenog oruzja. Da, ali zbog drkanja po sudu ispali samo jedan dva metka ukoliko on ne opali ni jedan.

Baca otrov ili bilo kakvo opasne ne explozivne materije. Ne.

Ulazi mi na posed. Ne.

Da skratim pricu da na najjednostavniji nacin objasnim komplikaciju naseg KZ.

Svaka odbrana koja je istovremena i izjednacena sa napadom koja ugrozava telo ili imovinu branioca ili pak treceg lica se smatra Legalnim ili Ne Kaznjivim.

Sta to znaci, vatreno oruzje samo mozes da koristis kad on ima vatreno oruzje. Tu takodje spadaju i explozivne naprave a i oruzja sa dometom koja ne rade na barut, citaj luk strela samostrel.

Ukoliko na njegov napad nozem, kamenom, stapom ili pak goloruki napad na tebe, ti odgovoris vatrenim oruzjem, onda se to vodi kao prekoracenje nuzne odbrane iliti krivicno delo koje je poravnato kao da si ti njega napao.


Ako imas takvog kretena za vratom, onda samo kacis kamere i snimas i prijavis nasoj efikasnoj i pred svega dragoj muriji. Nemas druge legalne opcije.

PS. ako ga zateknes da ti usao u dvoriste da baci otrov na psa, slobodno ga rokni motikom.



:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: .... 13.07.2014. 13:08 #557405

status: user
broj poruka: 2929
Da budem preziznije radi se otrovanju psa. Komsija je otrovao psa u dvoristu koji je uginuo, toliko se mucio da ga je veterinar uspvao na kraju, jednom je upozoren jer komsiji pokusao da ubaci hranu sa otrovom u dvoriste a drugi put je zatecen kako ulazi u dvoriste i ostavlja suumnjive materije po coskovima ograde, tada je pozvana i policija koja ga je uhapsila i pustila istog dana, podneta je krivicna prijava ali niko nista ne preduzima. Opet se vraca starim navika i ako je dobio dobre batine. Ne preostaje nista drugo nego da se taj monstrum likvidira. Ja ne znam sta drugo. U tom dvoristu se i deca igraju.


:: Samo ako imas dozvolu nosenje oruzja, a potom i dozvolu za upotrebu istog i to samo u svrhe nuzne samoodbrane. Nuznu samoodbranu ne mozes prekoraciti, tj. ubistvo. Mozes ga raniti
:: Najbolje je hitac upozorenja uz pretnju da ces ga sledeci put unakaziti
::
:: Sto se tice dozvola, postoji vise dozvola. Za posedovanje, za nosenje i za upotrebu
::
:: Mozes postaviti kameru, uz nalepnicu da je ovaj objekat pod nadzorom video kamere. Onda isti snimak mozes podneti u sudu kao dokaz i bice uvazen zbog nalepnice. Nalepnica ili vise njih moraju biti na vidljivom mestu
::
:: ____________________________
:: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VANJA022 e :) nece da moze.... 13.07.2014. 13:09 #557406

status: user
broj poruka: 62


Ni u slucaju nuzne odbrane, vec u slucaju krajnje nuzde, a to je situacija nemoj da me pitas, ako provalnik provali u stan i napadne te a ti stojis pored prozora, i upucas ga , kriv si , jer sud smatra da si mogao pobeci kroz prozor, ne uzima u obzir visinu stana hehe glupo ali istinito, ...no ti placas za DZ porez na isto ako imas u legalnom posedu jer je potpuno neupotrebljivo....a ne daj Boze da ispalis metak u pravcu lica, pokusaj ubistva, odsteta za pretrpljen strah tom licu ces da platis debeloooo, nego je jos ZAKON PESNICA !!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko NE 13.07.2014. 13:09 #557407

status: user
broj poruka: 6643
Oružje smeš da upotrebiš SAMO ako ta osoba PRVA ugrožava tvoj život, eventualno, članova porodice, i to sa u najmanju ruku, ISTO snažnim oružjem ili jačim. Dakle, nedovoljno je čak, za naše sudije, i da taj ima naoružanje, jer sve dok ne puca jasno u tebe (uglavnom, pogodi te... jer u suprotonom sa advokatima isposluje da je hteo da te zaplaši a ti, da si hteo da ga ubiješ, i dobijaš pokušaj ubistva ili ubistvo... u prekoračenju nužne samoodbrane) - za sud nema dokaza da je taj i nameravao da ga upotrebi (npr. da nije plastična imitacija ili da ni nema municije). Dakle, prekoračuješ odbranu ako iz pištolja kokneš nekog ko te napada `samo` nožem, sekirom, moraš jel` te da ga zamališ da uzmeš nešto odgovarajuće. Možda MALO karikiram, ali, jako malo. Često je, zbog potkupljenosti sudija ili kriminogenog oreola napadača, i gore u praksi. Nemoj da mešaš američke zakone sa našim pa i evropskim. Dalje prouči detaljno i pažljivo KAKO smeš da držiš pištolj - pušku u kući po zakonu o oružju, i ako to poštuješ, (odvojeno zatvarač od pištolja, pod ključem - sefom, municija na trećoj strani..) shvatićeš kako će svaki osrednji advokat napadača da lako dokaže kako nisi poštovao zakon (pa čim si uspeo da upotrebiš pištolj, nema šanse da si poštovao taj Zakon, osim ako provala nije najavljena dan ranije na fb-u i Twiteru), i da si siledžija sklon lakom potezanju oružja, nebezbedan po okolinu i decu (zbog kojih je zakon baš i restriktivan po pitanju načina čuvanja oružja u kući) itd. Inače, više dece i vlasnika pogine od svog naoružanja - jer ne poštuju odredbe tog zajebanog zakona, nego što strada u oružanim provalama i pljačkama. Izuzimajući likvidacije gde je to i bio cilj.
Zakon je protiv samoodbrane a sličan problem imaju i sva lica koja, kao, smeju da ga naose i upotrebljavaju, kao što su pajkani npr. jer, kada bi i kod njih sudije bile striktne, većina bi nakon upotrebe oružja ostala bez službe ili bila pod podužom suspenzijom.

Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: e :) nece da moze.... 13.07.2014. 13:13 #557408

status: user
broj poruka: 2929
Da li treba cekati da potruje sve zivo ja ne znam. Psihopate imaju vecu zastitu od zrtve.
Pa ja samo mogu da ostanem bez texta.
Koja je ovo rupetina od zemlje

::
::
:: Ni u slucaju nuzne odbrane, vec u slucaju krajnje nuzde, a to je situacija nemoj da me pitas, ako provalnik provali u stan i napadne te a ti stojis pored prozora, i upucas ga , kriv si , jer sud smatra da si mogao pobeci kroz prozor, ne uzima u obzir visinu stana hehe glupo ali istinito, ...no ti placas za DZ porez na isto ako imas u legalnom posedu jer je potpuno neupotrebljivo....a ne daj Boze da ispalis metak u pravcu lica, pokusaj ubistva, odsteta za pretrpljen strah tom licu ces da platis debeloooo, nego je jos ZAKON PESNICA !!!
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 13.07.2014. 13:15 #557410

status: user
broj poruka: 3104
Citam sad sto je neXus napisao dok sam ja pisao moje.

Prvo dozvolu za posedovanje otprilike mozes lako da dobijes. To je samo za posedovanje, da bi mogao da ga nosis sa sobom moras da ga stalno imas rasklopljenog u njemu namenjenoj kutiji.

Dozvola za nosenje je ono sto ti omogucava da ga nosis sklopljenog sa sobom, zakon je pisan da se tesko do te dozvole moze doci. Tj. da imas osnovanu sumlju da ti je zivot ugrozen, medjutim sad retko koji lik iz neke security firme nema tu dozvolu.

`Dozvola za upotrebu istog i to samo u svrhe nuzne samoodbrane`. To vec ima svako, to je zakonom dozvoljeno i nema nikakve dozvole koja ti to dozvoljava.
Jesmo banana zemlja ali nismo tolika da imamo zakon koji nam da pistolj u ruke a ne da da opalimo na onog sto puca na nas bez overanja iz supa :)

neXus je takodje lose objasnio znacenje prekoracenja nuzne odbrane, ali je pogodio sustinu, tj da izbegavas da ga ubijes. Posle ide ceo proces drkanja poput 48sati zadrzavanja u pritvoru dok ovi sa uvidjaja utvrde da li si kriv. Ako oni kazu jesi onda na sudu drkanje. I dok ti dokazes da si u pravu tebi ode 6meseci zivota.

Hitac upozorenja kao sto sam rekao, samo ako on ima vatreno oruzje. Hitac upozorenja mozes opaliti u njega, nije problem. Mozes da promasis ali samo da se definitivno usere.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VANJA022 e :) nece da moze.... 13.07.2014. 13:17 #557411

status: user
broj poruka: 62



snimi ga, slikaj, pa tuzi, zovi Policiju...pride stavi tu gde prolazi i povecu sekiru i sutra reci eto da je i sekiru poneo sa sobom.....budi lukav:) a u Krivicnom Zakonu imas Nuzna Odbrana , Krajnja nuzda te razlike i jako je velika pa vidi.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko ... odgovori teku dok ja pišem 13.07.2014. 13:19 #557412

status: user
broj poruka: 6643
Pazi, za tu ideju da zbog psa ili poseda, ubiješ nekoga ili bude šanse da ga ubiješ jer si `samo hteo` da ga raniš ili uplašiš, ideš kod psihića i oduzimaju ti oružje. Nije baš nešto ni u redu sa tobom čak i računajući da si odrastao na američkim filmovima ili si gledao američko rvanje ( :-) )...
Ali, životinje su danas, u medijima, zaštićenije od ljudi, i ako tu priču valjano plasiraš u elektronskim medijima, uz dobre podatke o mučitelju, on će proći gore nego te tvoje ideje sa pljucama. Mnogo su ti veće šanse da tako osvetiš psa nego da si npr. ciganin koga su osakatili rasisti, izbačena trudnica sa posla ili skapavajući penzioner sa psihički obolelim detetom kojemu niko neće da pruži pomoć. Probaj.


Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 .... 13.07.2014. 13:20 #557413

status: user
broj poruka: 3342
Ma navataj budalu negde u toku mraka, ili maskiran, zavuci ga u neki cosak, svezi ga i izlomi od batina. Naravno ne ostavlja i jedan dokaz pored sebe.
Mogucnost automobil, gepek i odvezi ga u tri lepe i tamo izlomi, po mogucstvu sa drustvom.
Naravno ako ne uspeju kamere.

Salu na stranu, ali istinski bi bilo najbolje to lomljenje rebara, skupi komsije, pravac u policiju, ponovo, i ako policija klasicno budu gledala kao telad, pravac novine i tv. Da se objasni kako policija pusta ovakve psihopate, ne reaguje kako treba i ostalo. Da postoji mogucnost korupcije, kada pustaju budalu da sve zivo truje. Kao i da postoji mogucnost da otruje decu.

Jer, ocigledno dok ne izadjes u vestima, nece iko reagovati.

_____________________________
P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Posle svega što čovek pročita... 13.07.2014. 13:22 #557414

status: user
broj poruka: 3737
i kada vidi da je bolesnik opet na ulici i da mu niko ne može ništa...ostaje ti samo opcija da tužiš policiju i sud zbog neispunjavanja njihovih obaveza t+u vidu zaštite tebe kao državljanina ove zemlje...naravno to je borba protiv vetrenjača....)
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc Re: Re: e :) nece da moze.... 13.07.2014. 13:22 #557415

status: user
broj poruka: 3104

Jebote kao svi kucate brze od mene. Pisko je dobro rekao, a Vanja je dobro ukazao na moju gresku. Obrati paznju na kranju nuzdu i nuznu odbranu i njihove razlike. Facepalm za mene :(

A ova citirana recenica je apsolutno tacna.

:: Psihopate imaju vecu zastitu od zrtve.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Eh.. 13.07.2014. 13:24 #557416

status: user
broj poruka: 6643
Moja je supruga, kao klinka iz srednje škole, u istovetnom slučaju trovanja, prebila lika na sred ulice (nije se ni snašao) i izgazila mu baštu... ali, Lesija više nema (lajao je na ovoga pa nije mogao da krade iz firme u komšiluku).
U zemlji bezakonja, šta ćeš. Što ono reče moj kolega, u slučaju da imaš sudar sa svojim kolima, najbolje je da si ti nekog udario i sjebao, inače ćeš ostati bez živaca.

Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: Eh.. 13.07.2014. 13:26 #557418

status: user
broj poruka: 2929
Najbolje onda da pucam u sebe.Ili da se sami potrujemo da mu ustedimo trud.
ako je to tako kao sto mi kazete ja ne znam sta drugo da mislim.


:: Moja je supruga, kao klinka iz srednje škole, u istovetnom slučaju trovanja, prebila lika na sred ulice (nije se ni snašao) i izgazila mu baštu... ali, Lesija više nema (lajao je na ovoga pa nije mogao da krade iz firme u komšiluku)
:: U zemlji bezakonja, šta ćeš. Što ono reče moj kolega, u slučaju da imaš sudar sa svojim kolima, najbolje je da si ti nekog udario i sjebao, inače ćeš ostati bez živaca
::
:: Budale računaju na sreću.
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Re: Re: Eh.. 13.07.2014. 13:38 #557422

status: user
broj poruka: 6643
Sedi. Razmisli, iziđi prošetaj. Više puta. Kao iz onog odlomka iz najboljih srpskih filmova, kako se leči zaljubljenost... polakoooo. Ne jede se sve što leti.
Ukratko, moraš biti jako podmukao i prosvećen. Takvi likovi hvataju na živac i ishitrenost jer su sve unapred isplanirali. Zakon koji sad tebi zagorčava život, može itekako i njemu, ako ga pravilno upotrebiš - zloupotrebiš. Taj računa da si fer, pa ćeš u četiri oka, kukom na motiku i slično. Računa da nikako nećeš na kvarno, na odloženo, ili, sa kamatama.

Budale računaju na sreću.

:: Najbolje onda da pucam u sebe.Ili da se sami potrujemo da mu ustedimo trud
:: ako je to tako kao sto mi kazete ja ne znam sta drugo da mislim
::
::
:: :: Moja je supruga, kao klinka iz srednje škole, u istovetnom slučaju trovanja, prebila lika na sred ulice (nije se ni snašao) i izgazila mu baštu... ali, Lesija više nema (lajao je na ovoga pa nije mogao da krade iz firme u komšiluku)
:: :: U zemlji bezakonja, šta ćeš. Što ono reče moj kolega, u slučaju da imaš sudar sa svojim kolima, najbolje je da si ti nekog udario i sjebao, inače ćeš ostati bez živaca
:: ::
:: :: Budale računaju na sreću.
:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zerocool55 re 13.07.2014. 13:43 #557423

status: user
broj poruka: 1130
I niko od vas da se seti pistolja za omamljivanje na struju ? :)

Lepo podesis i sprzis ga :D

Ade sada kazite i za to da ima zakon?


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: Re: Re: Eh.. 13.07.2014. 13:44 #557424

status: user
broj poruka: 2929
Covek za sebe kaze da ima dijagnozu i mase lekarskim nalazima i svima se smeje u facu i kaze nista mi ne mozete. Ja ne znam ko je tu lood.
dobio je ozbilje telesne povrede jednm prilikom ga je nekoi sacekao ja ne znam ko ali on godinama maltretira komsiluk i neokome je prekpelo. Ali ne vredi nista.
Krivcna prijava i pusten. nekoliko puta intervenisala policija oni ga oidvedu on sutra kod kuce.


:: Sedi. Razmisli, iziđi prošetaj. Više puta. Kao iz onog odlomka iz najboljih srpskih filmova, kako se leči zaljubljenost... polakoooo. Ne jede se sve što leti
:: Ukratko, moraš biti jako podmukao i prosvećen. Takvi likovi hvataju na živac i ishitrenost jer su sve unapred isplanirali. Zakon koji sad tebi zagorčava život, može itekako i njemu, ako ga pravilno upotrebiš - zloupotrebiš. Taj računa da si fer, pa ćeš u četiri oka, kukom na motiku i slično. Računa da nikako nećeš na kvarno, na odloženo, ili, sa kamatama
::
:: Budale računaju na sreću.
::
:: :: Najbolje onda da pucam u sebe.Ili da se sami potrujemo da mu ustedimo trud
:: :: ako je to tako kao sto mi kazete ja ne znam sta drugo da mislim
:: ::
:: ::
:: :: :: Moja je supruga, kao klinka iz srednje škole, u istovetnom slučaju trovanja, prebila lika na sred ulice (nije se ni snašao) i izgazila mu baštu... ali, Lesija više nema (lajao je na ovoga pa nije mogao da krade iz firme u komšiluku)
:: :: :: U zemlji bezakonja, šta ćeš. Što ono reče moj kolega, u slučaju da imaš sudar sa svojim kolima, najbolje je da si ti nekog udario i sjebao, inače ćeš ostati bez živaca
:: :: ::
:: :: :: Budale računaju na sreću.
:: :: ::
:: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 13.07.2014. 13:56 #557427

status: user
broj poruka: 12785
Vrlo lako rešenje: kupiš baseball palicu, razvališ mu čašice na kolenima da ne može pravilno da hoda više i neće izlaziti iz kuće.

Takvi ljudi su zlobna govna i ne treba ni na sekund da pomisliš da treba žao da ti ga bude zbog bilo čega.

Truje pse a ko garantuje da neće neko dete u istom dvorištu da se igra i stavi otrov u usta?


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VANJA022 hehe 13.07.2014. 16:57 #557441

status: user
broj poruka: 62
Upotreba SHockera je zanimljiva ali opasnost velika, jer ako ima skrivenu srcanu manu TAKODJE ga mozes sprziti i pritom ubiti i opet BELAJ!!!


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tartek dbl ou seve7 13.07.2014. 17:10 #557442

status: user
broj poruka: 227
ja ja za upotrebu,ne postoji tako nesto,trenutno retko ko ima dozvolu za nosenje oko 95% vlasnika vatrenog oruzja ima dozvolu za posedovanje,i NE NEMAS PRAVO DA PUCAS NI U KOGA ,TAKAV JE NAS SMRDLJIVI ZAKON.jednom davno od nekog ortaka cale navata lopova u stanu i dobro ga nalupa,dodje murija pokupi coveka i isece ga u stanici jer ga je lopov prijavio za batine,tako da ne smes ni da bijes nekog a kamoli da pucas,jedino da ga savladas i sacekas da dodje policija da ga privede tako se radi u paradajz republici mami srbiji


Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king



┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━┓
┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━┛
┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━┓
┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓┓
┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣┓
┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻┛
╋╋╋╋╋┏━┛┃

:: Samo ako imas dozvolu nosenje oruzja, a potom i dozvolu za upotrebu istog i to samo u svrhe nuzne samoodbrane. Nuznu samoodbranu ne mozes prekoraciti, tj. ubistvo. Mozes ga raniti
:: Najbolje je hitac upozorenja (u vazduh, pored osobe itd... da ne pogodis osobu) uz pretnju da ces ga sledeci put unakaziti
::
:: Sto se tice dozvola, postoji vise dozvola. Za posedovanje, za nosenje i za upotrebu.
::
:: Mozes postaviti kameru, uz nalepnicu da je ovaj objekat pod nadzorom video kamere. Onda isti snimak mozes podneti u sudu kao dokaz i bice uvazen zbog nalepnice. Nalepnica ili vise njih moraju biti na vidljivom mestu
::
:: ____________________________
:: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
adamadam Re: ... 13.07.2014. 17:28 #557444

status: user
broj poruka: 397
nazalost istina
trajni invaliditet (u noge ili ruke ili oba) je jedino normalno resenje...

smisli kako i sta (da li platiti ili najbolje svi vi kojima on smeta zajedno nadjete se i smislite....nikako sam ljudi su picke i kad tad ce ti i neko od tih iz komsiluka kojima smeta on reci pa preterao si nije mi toliko smetao itd itd da ne tupim.....pazi na sebe osiguraj bulju dobro...i ako platite nekom da to uradi opet zajedno idite na isplatu da vidi taj neko da vas ne moze sve zajebati da ce i on najebati ako odruka itd itd...)

razmisli dobro kako sta sve lagano planiraj....ne ostaj mu duzan mu....ti bolesnici su pain in the ass....imaju papir i izivljavaju se nad svima = yeah right ...cekaj da vidis koliko ja lud mogu biti haha




:: Vrlo lako rešenje: kupiš baseball palicu, razvališ mu čašice na kolenima da ne može pravilno da hoda više i neće izlaziti iz kuće
::
:: Takvi ljudi su zlobna govna i ne treba ni na sekund da pomisliš da treba žao da ti ga bude zbog bilo čega
::
:: Truje pse a ko garantuje da neće neko dete u istom dvorištu da se igra i stavi otrov u usta
::
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dorabi1 nateraj ga da pojede 13.07.2014. 17:28 #557446

status: user
broj poruka: 938

to sto je bacao po dvoristu i neka ide da se zali!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev Pravda?!? 13.07.2014. 17:58 #557452

status: user
broj poruka: 1673
Ovde samo normalni i pošteni nemaju nikakva prava.

Kad će više taj meteor?

WOT Nick: Vaske

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Gde ima da se nabavi... 13.07.2014. 18:02 #557453

status: user
broj poruka: 3737
taj shocker???

support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kajmak ...... 13.07.2014. 20:16 #557466

status: user
broj poruka: 184
zakon je vrlo rigidan po tom pitanju i dosta zastareo,
tumacenje bi bilo takvo da ti smes (kao obican smrtnik) da upotrebis samo onu silu koja se na tebi primenjuje.

Dakle ako ti komsija ili provalnik upadne u kucu i pocne da te samara, ti smes samo isto tako njega da samaras a ako ga upucas onda si ti nadrljao.... nazalost ,,private property,, iz americkih filmova kod nas ne postoji...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs