Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
Dragon Balls - Par pitanja za fanove
STRANA 1 OD 1
nidzakv Dragon Balls - Par pitanja za fanove 30.03.2015. 22:04 T60905

status: user
broj poruka: 660
Rekoh ponovo da odgledam sve sto je izbaceno sa gokuom i ekipom, i secam se pre 10ako godina da sam gledao Dragon balls, pa je posle togao isao Dragon Balls Z.. E tu pamcenje prestaje..

Interesuje me tacan redosled serijala, tacnije sezona, specijala, filmova. Video sam da je izasao neki film 2013. Znaci u totalnom sa bunilu. Takodje voleo bih da odgledam sto vise sa nasom sinhronizacijom, moze neko da baci neki link ovde ili na mail.

Hvala unapred..


fx6300 | 990fxa-ud3 rev4.0 | Samsung 840 EVO | 4Gb @ 1866 | gtx 460 Hawk | Seasonic X-series 650KM3
dead silent pc
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ilicstefan Dobar ti naziv 31.03.2015. 01:23 #589220

status: user
broj poruka: 1577
Dragon Balls XD http://static.fjcdn.com/pictures/My+quest+for+the+dragonballs_56b65d_3096155.jpg

Šalu na stranu, ima da gledaš nekih 500-tinak epizoda. U pitanju je Dragon Ball koji se kod nas prikazivao na tv pink u celosti, zatim je tu Dragon Ball Z koji se kod nas bio prikazivao do neke pedesete epizode i tu su prestali, jednostavno nije bilo dovoljno glasovnih glumaca za sinhronizaciju jer je bilo mnogo likova a u Srbiji je bilo jako malo glasovnih glumaca.

Zadnji je Dragon Ball GT na kojem nije radio njegov tvorac Akira Toriyama nego tamo neki drugi studio pa mnogi kukaju kako to nije pravi Dragon Ball.

Filmovi su ti manje više samo dopuna za priču, da se povežu neki događaji i likovi.

E sada, serija će ti biti jako glupa za gledanje jer je dosta stvari odrađeno jako detinjasto, posle nekog vremena se sve svodi na to da Goku sve više `trenira` i sve više postaje jači. Priča je jako mršava i uglavnom kulminira tabanjem između Gokua i nekog tamo zloće koji hoće da pokori svet. Od 500 epizoda nekih 250 prođe tako što se Goku dere iz sve snage pokušavajući da skupi snagu kako bi ispalio neki ultra-mega-giga laser, astrolu, zrak, nazovi ga kako hoćeš.

Ako hoćeš nešto kvalitetno da pogledaš, bolje skini Cowboy Bebop ili Fist Of The North Star ili nešto slično, animacija je na daleko boljem nivou, priča je jedno 30-ak puta bolja a glasovna gluma je vrhunska.

Ako ti je baš zapelo da gledaš, onda lepo kreni od početka, gledaj engleski dub zato što će te od originalnog japanskog zaboleti uši jer svi likovi nenormalno krešte što zbog prirode samog japanskog jezika a što zbog prilično traljave glasovne glume. Nemoj da skidaš, ima online na svakom ćošku.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs