Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
TOVLJENI PILICI
STRANA 1 OD 3  
markopvict TOVLJENI PILICI 18.01.2016. 11:37 T62802

status: user
broj poruka: 4515
Lepo tovljeno

https://www.facebook.com/MojeBugojno/videos/835195399850327/
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Spacewla haha 18.01.2016. 12:16 #612077

status: user
broj poruka: 612
To ti je vidiš `overclock`!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 18.01.2016. 12:34 #612080

status: user
broj poruka: 9460
Tako se svo meso danas `tovi`. Upije tu vodurinu i ne vidis uopste pre nego bacis na tavu kad se istopi...Zasu! Zato vise i ne mozes ko covek da isprzis meso, vec ono bude bareno od te vode...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 18.01.2016. 12:40 #612082

status: user
broj poruka: 3797
Upravo tako, nase je samo da molimo Boga da je u pitanju ipak samo voda...


http://valid.x86.fr/cx7btw

:: Tako se svo meso danas `tovi`. Upije tu vodurinu i ne vidis uopste pre nego bacis na tavu kad se istopi...Zasu! Zato vise i ne mozes ko covek da isprzis meso, vec ono bude bareno od te vode..
::
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: ... 18.01.2016. 12:52 #612083

status: user
broj poruka: 9460
Da znas...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.


:: nase je samo da molimo Boga da je u pitanju ipak samo voda..
::
::
:: http://valid.x86.fr/cx7bt
::
:: :: Tako se svo meso danas `tovi`. Upije tu vodurinu i ne vidis uopste pre nego bacis na tavu kad se istopi...Zasu! Zato vise i ne mozes ko covek da isprzis meso, vec ono bude bareno od te vode..
:: ::
:: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: :: - Hm, mislim da će biti čupavo.

:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 Re: TOVLJENI PILICI 18.01.2016. 14:22 #612087

status: user
broj poruka: 3277

https://www.youtube.com/watch?v=lIlL-ibwOlA


HAHAHA jebo te Max vise.. :D

:: Lepo tovljen
::
:: https://www.facebook.com/MojeBugojno/videos/835195399850327
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: ... 18.01.2016. 14:27 #612089

status: user
broj poruka: 18472
Moli se do sutra, hemija.
Ti isti pilici se prodaju u Maxi pa vi kupujte.
Beograd je pretrpan sa nezdravom hranom, GMO i raznim drugim otpadom!


:: Upravo tako, nase je samo da molimo Boga da je u pitanju ipak samo voda..
::
::
:: http://valid.x86.fr/cx7bt
::
:: :: Tako se svo meso danas `tovi`. Upije tu vodurinu i ne vidis uopste pre nego bacis na tavu kad se istopi...Zasu! Zato vise i ne mozes ko covek da isprzis meso, vec ono bude bareno od te vode..
:: ::
:: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: :: - Hm, mislim da će biti čupavo.

:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Nije to voda, crno Gilence-pilence nego nitratni aditiv cija je svrha povecanje 18.01.2016. 14:48 #612092

status: user
broj poruka: 10985
otpornosti mesa na kvarenje usled skladistenja na relativno visokoj temperaturi (odnosno, produzava mu se vek trajanja). Kolateralna steta je, naravno, onaj ko ovo meso jede - povecan je rizik obolevanja od raka probavnih organa...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem @Sky 18.01.2016. 15:06 #612096

status: user
broj poruka: 3797
Ko jos kupuje to po maksiju, kupujem da bih se trovao? To se krade cale, krademo... ahahhahaha


http://valid.x86.fr/cx7btw

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 18.01.2016. 15:10 #612098

status: user
broj poruka: 3797
Ajde sada ozbiljno, drzim ceo sanerski lanac u BG, kome treba ovaj otrov od hrane po marketima, dobice po upola jeftinijoj ceni. Neki ljudi odavde vec uveliko uzima kod mene, kontakt mejl.


http://valid.x86.fr/cx7btw

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Nije to voda, crno Gilence-pilence nego nitratni aditiv cija je svrha povecanje 18.01.2016. 15:11 #612099

status: user
broj poruka: 9460
Siguran si? Ako je tako, jos gore...

Znam da se ovim mesistima po mesarama na neki nacin povecava kilaza i mislim da to rade upravo vodom. Izgleda ono kao frisko, boja OK, ali je puno tekucine.

Sve je to u qurcu. Kada uporedis domacu kokosku i ovo sto se prodaje po marketima, nebo - zemlja.

Zato, ko ima uslova, tj. dobar i veliki zamrzivac, bnajbolje je da kupuje domace kod nekog seljaka - uzgajivaca koji je proveren.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.


:: otpornosti mesa na kvarenje usled skladistenja na relativno visokoj temperaturi (odnosno, produzava mu se vek trajanja). Kolateralna steta je, naravno, onaj ko ovo meso jede - povecan je rizik obolevanja od raka probavnih organa..
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic >> 18.01.2016. 15:12 #612100

status: user
broj poruka: 18940
Ko hoce kvalitetnu i proverenu piletinu, neka svrati do metroa. Provereno.
Naravno, sem ako zna nekog cerubdziju:)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lakiwot Re: TOVLJENI PILICI 18.01.2016. 15:50 #612108

status: user
broj poruka: 1118

Strasno.

:: Lepo tovljen
::
:: https://www.facebook.com/MojeBugojno/videos/835195399850327
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gray Re: Re: Nije to voda, crno Gilence-pilence nego nitratni aditiv cija je svrha povecanje 18.01.2016. 18:34 #612115

status: user
broj poruka: 170
E moj Gile. Da je to samo istina bilo bi lepo. No zapitaj se čime današnji seljaci hrane te piliće? Koncetratom, a u njemu ima svašta nešto da bi pile brzo poraslo i dobilo veliku težinu. Držali smo mi kod mene kući piliće tovne, hranili ih sa tim istim koncetratorm i kada su počeli da umiru od izdavanja srca jer nije moglo da podnese kilažu, ćale rešio da ih hranimo samo kukurzom. Bili su posle skoro 4 meseca oko 2kg, dok su kod strica prabcivali 3.5kg posle samo 2 meseca ali su bili neuporedivo ukusniji i meso im je bilo milina jesti. Više ni kod seljaka nema zdrave hrane :( već pune sterodida i svačega.
Još se priča kako se nekada prodavale krave, 2 dana je hranis jako slanom hranom sa vrlo malo vode i pre nego što odeš na pijac daš joj da pije vodu i ona onda zna da bude i po 30kg teža. Tako slično je i sada.....


Dovie`andi se tovya sagain.

:: Siguran si? Ako je tako, jos gore..
::
:: Znam da se ovim mesistima po mesarama na neki nacin povecava kilaza i mislim da to rade upravo vodom. Izgleda ono kao frisko, boja OK, ali je puno tekucine
::
:: Sve je to u qurcu. Kada uporedis domacu kokosku i ovo sto se prodaje po marketima, nebo - zemlja
::
:: Zato, ko ima uslova, tj. dobar i veliki zamrzivac, bnajbolje je da kupuje domace kod nekog seljaka - uzgajivaca koji je proveren
::
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

::
:: :: otpornosti mesa na kvarenje usled skladistenja na relativno visokoj temperaturi (odnosno, produzava mu se vek trajanja). Kolateralna steta je, naravno, onaj ko ovo meso jede - povecan je rizik obolevanja od raka probavnih organa..
:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem @gray 18.01.2016. 19:02 #612118

status: user
broj poruka: 3797
Upravo to, srpski seljak je nekada bio domacin i velicina, a sada su skoro svi postali teski kulovi, dripci i jajare. Svi hoce lovu preko noci, ti pilici trebaju da rastu sporije, da trce po dvoristu i kljucaju sve i svasta, da vode normalan i zdrav nacin zivota. Ovako oni borave u 5 kvadratnih metara gde samo jedu, seru, pisaju i spavaju. To je sve bolesno i sakato, naravno da ce i meso biti bolesno, pa samim tim i krajnji korisnik koji ga konzumira. Pogledajte danasnje klince po srednjim skolama, ne mozete da vidite dete ispod 1.80, posle ce svi biti 1.9 i jace. Devojcice nose 42-43 broj patika/cipela opusteno, decaci 46/47 ko dobar dan. Sta vam to govori? Sve je jasno kao dan.

Tako kad odem na adu recimo pa vidim neku devojku 1.85 tanka kao bandera, a dole noge bukvalno peraja. Joj koliko to odvratno izgleda, tacno se vidi da je sve nesrazmerno i bolesno.


http://valid.x86.fr/cx7btw

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 18.01.2016. 19:11 #612119

status: user
broj poruka: 3797
Pazite vi u koju zamku upadate, bukvalno se meso ne moze konzumirati. Imate opciju sa jedne strane crveno meso(rak pankreasa kao dobar dan), sa druge strane ova otrovna piletina(manje zlo) i sa trece strane tovljenu ribu po bazenima(ista prica kao za pilice) i onu konzerviranu koja je puna teskih metala, konzervansa i jos milion otrova, pritom je skupa do bola. A onda ce vam ovi pametnjakovici vegetarijanci reci, pa nemojte da jedete meso, imate ovas, krompir, pirinac, bla, bla, a to je sve GMO i posebna prica...

Kako god okrenes truju te sa svih strana, naravno cilj je kao sto svi znamo zlatna milijarda na planeti...


http://valid.x86.fr/cx7btw

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 18.01.2016. 20:04 #612125

status: user
broj poruka: 18472
@Adzem

Kad si vec pomenuo.. Sta se desava sa nasim devojkama? Zenama? Postoji masovan problem. Sve redje je sresti zgodnu devojku. Skoro sve su sa krivim nogama razlicitih vrsta, od ix-ox, do fudbalerskih, preko izbocenih kolena i onih zglobova sa strane kod kolena koji lice na teniske loptice (uh kako mi je to odvratno) itd.. Cega sam se sve nagledao, strasno.



:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika2009 Za hranu je manje vise poznato,ali ovo je mnogo ozbiljnije. 18.01.2016. 20:07 #612126

status: user
broj poruka: 1083
https://www.youtube.com/watch?v=6xwxiVSdxEE

Branko Dragaš - Zabranjeni čas ekonomije



:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Re: Re: Nije to voda, crno Gilence-pilence nego nitratni aditiv cija je svrha povecanje 19.01.2016. 01:19 #612139

status: user
broj poruka: 9460
Auh, ma znam, ne pricaj mi. Zivim u selu vec 25 godina...A pre toga sam dolazio kao klinac i znam razliku izmedju sada i onda.

Sve je vec zatrovano i tu je kraj price. Nece seljak da izvodi kravu, ovcu, kozu na pasu ( iako ima gde ), nego video od komsije koji dotera par dzakova, nahrani zivotinje i dobije istu kolicinu mleka, a qurcu nije mak`o - sto se kaze. I tako, malo po malo i dodje na ovo kako je sada.

Doduse, i dalje i ma organskih poizvodjaca i po malim mestima. Ljudi sade za sebe i bliznje, ne eskponiraju se i ne qurce na TV kada zasade struk paradajza, a nisu stavili vestak ili pospricali nekom od hemikalija...

Gledam onu sacicu ljudi u BG koji prodaju organsku hranu i muka me uhvati. Jad i cemer, a sami su doprineli do toga da sada moraju da `rmbaju` za kilo sargarepe dok ovi proizvedu tonu sa jednim covekom/jedna dnevnica/jedan dan :) Mada se i uveze taj otrov od hrane za bud zasto...

Covek sam sebe svesno unistava zarad saku para i opet ce da ih potrosi na pretplatu RTS, SMS glasanje i jos veci otrov od hrane...



- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.


:: E moj Gile. Da je to samo istina bilo bi lepo. No zapitaj se čime današnji seljaci hrane te piliće? Koncetratom, a u njemu ima svašta nešto da bi pile brzo poraslo i dobilo veliku težinu. Držali smo mi kod mene kući piliće tovne, hranili ih sa tim istim koncetratorm i kada su počeli da umiru od izdavanja srca jer nije moglo da podnese kilažu, ćale rešio da ih hranimo samo kukurzom. Bili su posle skoro 4 meseca oko 2kg, dok su kod strica prabcivali 3.5kg posle samo 2 meseca ali su bili neuporedivo ukusniji i meso im je bilo milina jesti. Više ni kod seljaka nema zdrave hrane :( već pune sterodida i svačega
:: Još se priča kako se nekada prodavale krave, 2 dana je hranis jako slanom hranom sa vrlo malo vode i pre nego što odeš na pijac daš joj da pije vodu i ona onda zna da bude i po 30kg teža. Tako slično je i sada....
::
::
:: Dovie`andi se tovya sagain.
::
:: :: Siguran si? Ako je tako, jos gore..
:: ::
:: :: Znam da se ovim mesistima po mesarama na neki nacin povecava kilaza i mislim da to rade upravo vodom. Izgleda ono kao frisko, boja OK, ali je puno tekucine
:: ::
:: :: Sve je to u qurcu. Kada uporedis domacu kokosku i ovo sto se prodaje po marketima, nebo - zemlja
:: ::
:: :: Zato, ko ima uslova, tj. dobar i veliki zamrzivac, bnajbolje je da kupuje domace kod nekog seljaka - uzgajivaca koji je proveren
:: ::
:: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: :: - Hm, mislim da će biti čupavo.

:: ::
:: :: :: otpornosti mesa na kvarenje usled skladistenja na relativno visokoj temperaturi (odnosno, produzava mu se vek trajanja). Kolateralna steta je, naravno, onaj ko ovo meso jede - povecan je rizik obolevanja od raka probavnih organa..
:: :: ::
:: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
H-nitro re 19.01.2016. 05:48 #612141

status: user
broj poruka: 1958
nista me necudi, narod umire jer ne zna sta kupuje, nekrivim nikoga, ali kao sto onaj u komentaru kaze, javnu da ih rastrgnu konjima sledecem ne bi ni na pamet palo tako nesto, ej bre dokle je to doslo

zato nema nista dok ti nepodgajis prase/pile/zeca/curku da znas sta jedes, ko moze naravno ko nemoze, jbg valjda ima nekoga na selu, zajebi markete uvek su mi se gadili

a o najjacoj firmi u srbiji za izvoz mesa, da je ne imenujem necu ni da pricam, da znate samo sta vam stavljaju u kulen, kobasicu, meso i virsle, a kao zdrava hrana domace meso hahahahah sve samo zdravog i domaceg nema a reklama je najjaca `D

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp0



:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bosh Selo ili mali gradic je zakon! 19.01.2016. 08:24 #612142

status: user
broj poruka: 1332
Ja uvek drzim svoje pilice,i najbolji su,jer znam sta jedem .) Kod nas u mestu ima samo par meesara koje moraju da prodaju samo kvalitet,jer ljudi sa sela iliti malog gradica(10k ljudi) znaju sta je dobro meso pa ces ih prevariti malo sutra! :) A ako ih prevaris,zavrsio si jer se lako procuje i niko nece uzimati od tebe.U BG i NS je druga prica :)
Mi smo nosili tj prodavali tovne pilice ljudima iz NS,kolegama naravno,poznanicima...Kazu ovakva piletina nema nigde da se kupi.Svako pile ispod 1.8kg i iznad 3kg je bezvze.Najbolje mesto je u tom rangu.Hranjeno 6 do 7 nedelja,sve preko toga je glupost jer nije to to meso :)
Doslo je i docice vreme kad ce nam ljudi prodavati vodu i hranu po najvecoj ceni .)Zivot ce biti najskuplji,luksuz ne!
Ne znam jel ste culi za slovacki ili petrovacki kulen?Ne verujem da ste ikad jeli takav kulen .)To nema nigde da se kupi tj u tim megamarketima ili gde vec.To samo kod nas `seljaka` i kosta 10e pa navise...
Kupis kulen kod matije*** a ono ko cajna kobasica.Kupis u caribiku pizzu za kulenom oni ti daju ko zna sta :)
Kazem vam,Petrovacki kulen morate probati!

saphire 7850 dual-x 1gb
msi z77a-gd65
2x4 exceleram white 1600mhz
i5 2500k 4.5ghz,Cm212plus
Hitachi 500gb
SSD SP 120gb
superflower 700w modular


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 ... 19.01.2016. 13:26 #612157

status: user
broj poruka: 3346
Posto radim u kontroli hrane, niste ni svesni sta sve rade sa sirovinama i preradjevinama. Bukvalno da nista ne jedes. Srecom ima jos toga malo sto je preostalo i moze se naci, kad gledas kao standardni potrosac koji nema baba-deda-poznanici-selo relaciju.

Ovo za meso je sasvim `normalno` za sve velike trgovine. Upumpava se voda da bi se dobilo na masi, a kad meso krene da kalira u vitrinama (zavisno od protoka robe prodavnica-potrosac) isto se unosi u brzu susaru, pa se vadi i opet upumpava voda da se `osvezi`. Posto to moze da se uradi najvise 2 puta, kalirano meso zavrsava kao mleveno meso ili se raspodeljuje u druge trgovine, pod istim lancem, da bi se razredilo.
A ono sto se stavlja u preradjevine (kobaje, salame, parizeri, virsle, pastete), to ima vise svega drugoga nego mesa.
Kackavalj `Chedar`, koji se ovde prodaje u rinfuzu, nema veze sa pravim Chedarom. Uglavnom je to obican `plastic` kackavalj koji je dofarban da lici. O ostalim kackavaljima da ne pricam. Plazma keks, koji se uvaljuje `deci i trudnicama`, a svi ga vole, ne bi dao ni psu da jede.
Retko sta se moze naci, a da odgovara onome sto se proizvodi.Npr. Aleva `kulinat` zacin, jeste suseno povrce i bez emulgatora, pojacivaca ukusa i to je OK.
I najgore od svega, kada ono sto mu prodje rok (mesne preradjevine, mleko, sirevi...), vraca se nazad u fabriku, na `doradjivanje` i postavlja nazad u promet, kao sveze.

Nisu ni pijace mnogo bolje. Dodaje se beli toalet papir u kajmak, da bi dobio na masi, nakupci dodatno preprskavaju robu (primeticete kao vam krompir tesko padne na zeludac..npr.), da bi karfiol dobio na belini, koriste izbeljivac.

Pa sam Tempo je imao, misli da jos uvek stoji `krompir iz Ivanjice`, `Luk od domacih proizvodjaca`...itd. Sve to dolazi preko grane i sto je najsmesnije, neverovatno je jeftino. A kod nas prodaju, kao da je ovde pravljeno i to jos u komori za odrzavanje Majkl Dzeksona. Cak i je to i OK, kad je sveze, nego je problem `dorada` u prodavnicama, da ne bi imali skart.

Kad se sve sabere, jednostavno da se ne jedes nista.

Jedina opcija je, ako nemas uslova na relaciji napisano gore, da na pijaci i slicnim mestima kupujes stvarno od proizvodjaca ili kad je stvarno sveze u prodavnicama, a za meso u mesarama, koje uzimaju od stvarno domacih proizvodjaca koji nisu fuseraj. Pod uslovom da poznajes mesara.

Jedna mesara, koja je bila na Djermu, proizvodila je stvarno kvalitetne stvari. Pa cak i virsle i debrecinere (debrecine). Prestala je sa radom, jer je vlasnik preminuo. Ali, jedan od radnika je otvorio mesaru dve ulice od pijace i radi kao sto je ta mesara nekad radila. Domace meso, prste da polizes. Malo je skuplji, ali zato kad bacis sniclu na tiganj, kaliranje je minimalno, dok ono govno iz prodavnice se skvrci bar za 1/3, bas zbog tog upumpavanja vode.

_____________________________
P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ... 19.01.2016. 16:34 #612163

status: user
broj poruka: 18940
Nexuse, imas mail.


:: Posto radim u kontroli hrane, niste ni svesni sta sve rade sa sirovinama i preradjevinama. Bukvalno da nista ne jedes. Srecom ima jos toga malo sto je preostalo i moze se naci, kad gledas kao standardni potrosac koji nema baba-deda-poznanici-selo relaciju
::
:: Ovo za meso je sasvim `normalno` za sve velike trgovine. Upumpava se voda da bi se dobilo na masi, a kad meso krene da kalira u vitrinama (zavisno od protoka robe prodavnica-potrosac) isto se unosi u brzu susaru, pa se vadi i opet upumpava voda da se `osvezi`. Posto to moze da se uradi najvise 2 puta, kalirano meso zavrsava kao mleveno meso ili se raspodeljuje u druge trgovine, pod istim lancem, da bi se razredilo
:: A ono sto se stavlja u preradjevine (kobaje, salame, parizeri, virsle, pastete), to ima vise svega drugoga nego mesa
:: Kackavalj `Chedar`, koji se ovde prodaje u rinfuzu, nema veze sa pravim Chedarom. Uglavnom je to obican `plastic` kackavalj koji je dofarban da lici. O ostalim kackavaljima da ne pricam. Plazma keks, koji se uvaljuje `deci i trudnicama`, a svi ga vole, ne bi dao ni psu da jede
:: Retko sta se moze naci, a da odgovara onome sto se proizvodi.Npr. Aleva `kulinat` zacin, jeste suseno povrce i bez emulgatora, pojacivaca ukusa i to je OK
:: I najgore od svega, kada ono sto mu prodje rok (mesne preradjevine, mleko, sirevi...), vraca se nazad u fabriku, na `doradjivanje` i postavlja nazad u promet, kao sveze
::
:: Nisu ni pijace mnogo bolje. Dodaje se beli toalet papir u kajmak, da bi dobio na masi, nakupci dodatno preprskavaju robu (primeticete kao vam krompir tesko padne na zeludac..npr.), da bi karfiol dobio na belini, koriste izbeljivac
::
:: Pa sam Tempo je imao, misli da jos uvek stoji `krompir iz Ivanjice`, `Luk od domacih proizvodjaca`...itd. Sve to dolazi preko grane i sto je najsmesnije, neverovatno je jeftino. A kod nas prodaju, kao da je ovde pravljeno i to jos u komori za odrzavanje Majkl Dzeksona. Cak i je to i OK, kad je sveze, nego je problem `dorada` u prodavnicama, da ne bi imali skart
::
:: Kad se sve sabere, jednostavno da se ne jedes nista
::
:: Jedina opcija je, ako nemas uslova na relaciji napisano gore, da na pijaci i slicnim mestima kupujes stvarno od proizvodjaca ili kad je stvarno sveze u prodavnicama, a za meso u mesarama, koje uzimaju od stvarno domacih proizvodjaca koji nisu fuseraj. Pod uslovom da poznajes mesara
::
:: Jedna mesara, koja je bila na Djermu, proizvodila je stvarno kvalitetne stvari. Pa cak i virsle i debrecinere (debrecine). Prestala je sa radom, jer je vlasnik preminuo. Ali, jedan od radnika je otvorio mesaru dve ulice od pijace i radi kao sto je ta mesara nekad radila. Domace meso, prste da polizes. Malo je skuplji, ali zato kad bacis sniclu na tiganj, kaliranje je minimalno, dok ono govno iz prodavnice se skvrci bar za 1/3, bas zbog tog upumpavanja vode
::
:: ____________________________
:: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Mene brine.. 19.01.2016. 17:00 #612165

status: user
broj poruka: 18472
A zasto plazma?


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 19.01.2016. 17:42 #612166

status: user
broj poruka: 3797
neXus2000

Budi aktivniji malo vise na forumu ako mozes, pogotovu u temama koje nemaju veze sa hardverom. Svi mi prosto uzivamo dok citamo tvoje postove i saznajemo nesto novo, takodje kvalitetno edukujes mladje klince, jer pc berzu prate i bukvalno deca verovali ili ne. Ja sam se u to vise puta uverio.

@Sky
Sta se iscudjavas, pa stara je fora da je plazma i margarin otrov zivi, kako ti perfekcionista da ne znas tako nesto. Ja sam te stvari oko hrane naucio sve od ovih bildera, pa jebote oni se bave ozbiljnijom hemijom nego na farm. fakultetu.

Da ti odgovorim brate za ono sto si mi napisao, sve ja citam, nego nisam imao vremena. Ja sam ceo zivot nesto trenirao, pa se ujedno druzim sa takvim ljudima. Svi smo koliko-toliko dobro gradjeni, pa ja nisam objektivan da ti kazem tako nesto i da pricam na tu temu. Ono sto ja primecujem jesu krakati klinci od 1.85 sa 15-16 godina(a muskarci rastu do 23 otprilike) i devojcice sa nogama za 42-43 broj patika i cipela.

Ja sam takodje bio mrsavko, jos fali tu po koji kilogram, ali nisam bas toliko krakat bio kao ovi danasnji klinci. Treniram ozbiljno i valjda ce rezultati doci sami po sebi, nisi me ti dugo video druze, sada izgledam ovako, mada ce biti to jos bolje:

http://i63.tinypic.com/15pjsef.jpg


http://valid.x86.fr/cx7btw

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ZooLoo ... 19.01.2016. 19:12 #612172

status: user
broj poruka: 3974
Ko jos nosi koznu jaknu i air ljaks? HAHA jesi upuvanko :D

I kakav je ovo lame monitor iza? :P
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60273. Broj poslatih odgovora: 646091.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs