Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Na sve strane prevare, obmane, navlakuše, sačekuše! Ponekad (2. deo)
STRANA 1 OD 1
dbqp Na sve strane prevare, obmane, navlakuše, sačekuše! Ponekad (2. deo) 01.03.2017. 12:47 T64638

status: user
broj poruka: 1368
Ali avaj, nije sve tako crno ili što bi Halid Bešlić a Boga mi i Ivica Dačić rekli: Ko bi reko čuda da se dese...

https://goo.gl/Ft7OOO

In your face, TELEKOM i ostala fukaro! POD MAČ BATO!
A što se Srpske Brodske Bande tj. SBB-a tiče - nije bilo potrebe, malo net kočio samo, jedan dubinski restart rutera/gatewaya uvek reši stvar. (hEbo me nešto Youtube na mobilnom dok sam gledao onog ludaka Miroljuba Petrovića pa sam im se naHebo mame i vele eto ti popust al da ne zoveš više, ubio si nam sve operatere u pojam Vladimire Vladimiroviču Putine, razjurićeš nam sav ``stručni`` kadar xD)

EDIT: Ali ona pitanja tipa KAKO STE POVEZANI NA RUTER? Morao sam joj reći TAKO ŠTO SAM NABIO KURTON U RJ-45 PORT I HVATAM SIGNAL ... nego aj da ne preterujem.
Svejedno bespotrebno ali opet jedan od dokaza kako je nekima, barem tom SBB-u, stalo do korisnika. A ne tu neki Eunetčić sa mejlovima tipa ŠIRIŠ PIRATERIJU, IĆIĆEŠ PRED INKVIZICIJU! Proširite vi prvo ovih jadnih 20/1 na 60/4 npr. pa mi onda puštajte preteća pisma by neki random admin i mašite žutim i crvenim kartonima!


Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: Na sve strane prevare, obmane, navlakuše, sačekuše! Ponekad (2. deo) 01.03.2017. 13:31 #632445

status: user
broj poruka: 3730
Imace samo tri izbora
1 ) da se pokupe i napuste zemlju
2) da se ponasaju kako treba i pruzaju uslugu
3) ili POD MAC BATO



:: Ali avaj, nije sve tako crno ili što bi Halid Bešlić a Boga mi i Ivica Dačić rekli: Ko bi reko čuda da se dese..
::
:: https://goo.gl/Ft7OO
::
:: In your face, TELEKOM i ostala fukaro! POD MAČ BATO
:: A što se Srpske Brodske Bande tj. SBB-a tiče - nije bilo potrebe, malo net kočio samo, jedan dubinski restart rutera/gatewaya uvek reši stvar. (hEbo me nešto Youtube na mobilnom dok sam gledao onog ludaka Miroljuba Petrovića pa sam im se naHebo mame i vele eto ti popust al da ne zoveš više, ubio si nam sve operatere u pojam Vladimire Vladimiroviču Putine, razjurićeš nam sav ``stručni`` kadar xD
::
:: EDIT: Ali ona pitanja tipa KAKO STE POVEZANI NA RUTER? Morao sam joj reći TAKO ŠTO SAM NABIO KURTON U RJ-45 PORT I HVATAM SIGNAL ... nego aj da ne preterujem
:: Svejedno bespotrebno ali opet jedan od dokaza kako je nekima, barem tom SBB-u, stalo do korisnika. A ne tu neki Eunetčić sa mejlovima tipa ŠIRIŠ PIRATERIJU, IĆIĆEŠ PRED INKVIZICIJU! Proširite vi prvo ovih jadnih 20/1 na 60/4 npr. pa mi onda puštajte preteća pisma by neki random admin i mašite žutim i crvenim kartonima
::
::
:: Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mali3538 ma samo po kratkom postupku 01.03.2017. 14:16 #632448

status: user
broj poruka: 115
Bio do pre nekoliko dana na Telekomov ADSL-u i podnesem zahtev za box2 fixni i net 50/2, i tako nakon dve nedelje nikakve reakcije od Telekoma, pozovem i pitam šta treba da uradim da odjavim sve, a ona sa druge strane, pa kako to mislimte, pa fino dve nedelje me držite u neizvesnosti da li može ili ne, samo mi recite šta treba da uradim da otkažem sve, pa da odete do poslovnice, hvala i doviđenja. Odmah nakon tog razgovora pozovem SBB i zatražim trio gold paket kao novi korisnik (otkazah i ptt kablovsku), sledeći dan me zovu i pitaju kad da dođu, zbog mojih obaveza došli su treći dan u zakazano vreme.

Se tu rvem sa budalama, ima ko će da uzme korisnika i da mu pruža uslugu, a vi neradnici u državnim `kompanijama` doviđenja....borićete se vi za korisnika, ali će biti kasno.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dbqp Re 01.03.2017. 22:42 #632476

status: user
broj poruka: 1368
U zdravlje da te sluzi : )



Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Jamire Sreca vasa pa ste.... 05.03.2017. 15:08 #632675

status: user
broj poruka: 1066
Radim u kaldinici odrzavanje, SBB + MTS neznam sta reci.... Da ne pricam vec o MTS manipulaciji, zakljucvanju rutera, resetovanjaju, zabranjivanju otkucavanja portova za svoje porteba i da hoce ti nemozes to da odradis jer ti nedozvoljavaju ima jos jedan ruter iza mikortik... Pa i da uzmes Staticku oept isti problem... Na jendoj lokaciji njihovom greskom mis smo uzeli net 50/2mb.Ali maluomnici ne spoje racun za telefon i racun za ADSL, nego posebno stizalo za net na firmu stizalo a za fizicko lice postar bacao u smece. I desava se sledece da iskljuce net bez opomene i praznik je neki bio ovde, dok smo mi platili dok smo dokazaili da je to sve to demontiraju broj.... Bez ikakve opomene navndo se nije plcao racun za telefon dug 990 dinara za dva neka meseca od prosle godine..... Odemo u postu isti dan kada su nas iskljucili da povratimo broj hoces malo sutra nema portova (nas port dat nekom ne smeju da kazu kome i ko je dao). Sve je razolika dva sta placanje od isljucenja do nosenja racuna na uvid i sazanja da nema portova da je vec neko uzeo nas port.... Nema dalje. Vec nestrucno objsanjavanje problema i nadrkanost sluzbenica je haos.... Sad treba da cekamo 7 -21 dan da cekamo za novi net... Klinet kaldionica sta da radi bez neta, Za svu srecu imao je neki lokalni porvajder za net u tom gradu pa smo resli sutradan net kupili od njega da bi mogli da fukncionisu, Sve se to malo razvuklo net su nam napravili za 15 dana a IPTV za mesec. I moolma zahtev da se stavi sve na ejdan racun da WDSL+2IPTV i telefosnki racun sklope u jedan racun i da sve stize na adresu firme. Tek su se smislovale 4 mesec posole toga da to odrade.... A najzesce je trazimo postara da vidimo sto ne donosi racune..`JA TO SATVIM ZA SVE U JEDAN LOKAL 200m dalje.... PA KOEM TREBA NEK UZEME..` A vec kad ti dodje serviser smuci ti se znaci dno dna..... Sta zna da zameni modem i to je to, a da vec proba kako to fukncionise da ti objasni kako zastooo, pa nema dalje..

SBB nestrucan kadar, uzas. Da ne pricamo i pordavanju magle ljudima REKLAMA NA SVIM TV SBB a dobijes na 3+1 pa losa instalcija, A kad ti dodje njihov sreviser ko da ti je popio pamet sveta. Ja mu kazem napravis da radi na jedan TV ostalo nije tvoja briga..... Aj ti u kladionici stavi jedan TV. Ja kod njih IMAM samo tu ZAMERKU ostlao je cini mi se OK.
SBB je u zvakom slucaju bolji i povoljniji od MTS, Cak su poceli da zezaju kod MTS u gradu gde ja zivim kad mi je ukljucen 4G na telfonu samo stizu propusteni pozivi, nemogu da pozovem nikog haos. Pozovem ih dobijem pismeni odgovor da su trenutno planireno prosirenje mreze i da su moguci problemi, Prosirenje mreze koje traje godinu dana! Bruka
Mislim da ce brzo da odu na doboss...

AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200)
Cooler Master 212 EVO
Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0
Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600
Sapphire Vapor-X R9 280X 3G D5
SSD OCZ Agility 3 60gb
1.5 WD+500gb WD
Chiftec CX-05B-B
Chiftec 850 Nitr

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko mts: telekom BOX2 i net10-20-50 shitoračunica 30.07.2017. 20:46 #637795

status: user
broj poruka: 6643
Da ne otvaram novu temu, a ovo je za one koji nemaju izbora ili dostojnog izbora nego telekomov ADSL pa imaju i fixni i tako, pomišljaju na box `povoljnosti` ili neke ugovorne pakete koje telekonj nudi. Pošto mi je došlo vreme za produženje (nepovoljnog) ugovora, a poučen, slatkorečivo rečeno, stupidno netačnim navodima u reklamama ali i samom zvaničnom sajtu, i sada sam stavio na papir ponudu mts-a tj. teleko..a. Poredio sam SAMO fixni broj i internet priključak, čisto da dokučim koliko je to box2 paket jeftinija usluga od pojedinačnih računa. Ova računica je sa `povoljnošću` koja se do kraja 2017. godine daje uz ugovor na 24 meseca, (SAMO) za ADSL, a koja je famozna u svim pogledima, naime povoljnost se odnosi kod sklapanja dvogodišnih ugovora i to na gratis mesece po simboličih jedan dinar tj., za net10/1 2 meseca 1dinar, net20/2 4 meseca po 1dinar i net50/2 5 meseci po 1dinar. Puna mesečna cena net 10 je 1550din, net20 1700din i net50 1800 din, ali ako stavite na papir navedenu `povoljnost`, prosečna mesečna cena interneta u toku perioda od 24 meseca je: za net 10 1420din, net20 1410din i net50 1425din - tj. ADSL internet vas košta isto, bez obzira da li ste se zajebali i uzeli 10/1, 20/2 ili 50/2 paket... :-) . (računica je: 24xpuna cena u odnosu na 22xpuna cena za net10, 20xpuna cena za net20 odnosno 19xpuna cena za net50, pa tako dobijena suma se deli na 24 da bi dobili pravu prosečnu mesečnu cenu). Naravno, nakon početnih meseci neplaćanja uopšte, dolaze meseci plaćanja nešto više nego box paketa za istu uslugu. Pa, koliko je to više... razlika je: više 60 dinara za net10 a ista je razlika za net20 i net50 - mesečni račun je viši za 110 dinara u varijanti posebno fixni+internet od iste takve u box2, u mesecima nakon `povoljnosti`. Ukupno u toku 24 meseca, varijanta box2, internet+fixni, skuplja je od varijante odvojeno fixni i internet - sa `povoljnošću`: za net10 1680din, za net20 4320din i za net50 6360din. Povoljnost koju ima box a ja je nisam naveo, je da i nakon 150 besplatnih impulsa domaćeg saobraćaja, box paket i dalje ima besplatan saobraćaj u domaćoj fiksnoj telefoniji. Kome to treba, a ima takvih, onda moja računica malo pada u vodu, ne po pitanju iznosa koji je tačan, već po mogućoj uštedi na domaćem saobraćaju... a ko to još koristi osim onih fantoma koji zovu na besplatne večere i ručkove i prodaju dlaku od koze sa Kašmira...?
Tako, ko voli, nek` izvoli, net10 je najnepovoljnija moguća varijanta, jer osim ograničenja duplo ili petostruko manjeg download-a ima i duplo manji upload od ostalih paketa, što i jeste pravo ograničenje telekom ADSL-a i čak je skuplji od net 20... lol.
p.s. AKO ova `povoljnost` postoji po pitanju interneta i u box paketu - što nigde nije navedeno - računica ne važi, box je povoljniji... ali, iako je krajnje blesavo, moguće je da telekonj to daje, a da nigde nije naveo... možda.

Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
1AGRESSOR ... 30.07.2017. 22:33 #637802

status: user
broj poruka: 819
situacija sa internetom je zalosna

ADSL 10/1 ILI 50/2 ( posto sam na 906 metara od centrale mogao bih da dobijem mozda 24-26 )

ADSL mesecno je skuplji za nekih 200+ din od Radijus Vektora 50/4


ALI

ADSL = 24/7/365 radi stabilno bez prekida sa 25ms manjim pingom i bez gubitka paketa

Radijus Vektor kablovski = cesti prekidi iz raznih razloga 25ms veci ping nego na ADSL cesti i veliki gubici paketa tako da kablovski mozes samo da surfujes i mozda neka nesto skines sa neta a na igrice streaming itd... mozes da zaboravis






http://valid.x86.fr/5kst9s

NISTA BEZ KABLA

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Drasko014 pre 10-ak dana 30.07.2017. 23:51 #637803

status: user
broj poruka: 446
dosao lik iz mts i sve uredno popunim jedan upitnik njihov i moze box 4 moze ,moze 20 mb/s moze ako mora (moze li 50 e nece moci ,aj dobro)hocete da potpisete ugovor ,e necu. A onda cudjenje jedno minut i iskolacene oci pa zasto,kako,sto zbog cega ,ma kakav sbb oni su sovakvi i onakavi mi smo jevtiniji ....... Necu razmisljam jos sta da radim da li da predjem kod njih ili da ostanem kod vas,pa mu kazem da za 15 godina koliko u minut redovno placam racune nisam dobio ama bas nista ni neki paket za 1 din ni neki skuplji uredjaj za 1 din. On mi kao kaze znas ja ne mogu tu nista ali aj potpisi ipak, tu se lepo pozdravimo i aj cao.Okrenem call centar i kazem aj posto nece moze 50 mb/s net pustite mi 20 pa da vidim koliko je stabilan i da li mi odgovara,operaterka mi kaze PRC MALI nece da moze TEHNICKA OGRANICENJA NE MOZE PREKO 10 ,pa znate vas kolega je rekao aman covece NE MOZE. I tako sad cekam da mi istekne jos 12 dana pa da predjem na sbb.izgleda da rade po sistemu APP -ako prodje prodje ako ne ko ga sisa. TSa reci osim da smo mnogo tuzna zemlja


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 31.07.2017. 00:08 #637804

status: user
broj poruka: 9460
E moj Drasko, da znas samo koliko si u pravu...
APP na svakom servisu...
Znaci, Net do 10mb ja merio kod 50-oro najmanje i uvek 6mb izvlaci ni kb vise. Nazovem, podviknem i eto ga za minut 10...Znaci, ljudi koriste godinama 50% brzine. Vecina se ne razume i vidi otvara im FB i oni zadovoljni :)
Ja nemam tehn. mogucnosti i predlozise mi do 20mb, jer ne moze 50, daleko sam od centrale.... Posto nemam izbora, prihvatih...Net izvlacim celih 11mb :D Show sa njima.

Jbg, njihova `DO` ih pravno potkrpljuje i ne mozes im nista.

A tehn. podrska katastrofa, posaljes mail i cekas danima da odgovore. Znaci sta god se desi nemas net danima...2017. godina i nije mi jasno koji je to problem pa email shvacaju kao da nisu u obavezi da ti odgovore. 1980. se lakse i brze poslovolao slanjem pisma, jbt.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Drasko014 gile 31.07.2017. 01:34 #637805

status: user
broj poruka: 446
olos su veliki kod mene ne prelazi 7mb/s isto imam DO 10,moj teca potpisao do 50 eno cupa kosu s glave nema ni 20, 16-18 mb/s haos,jbg DO je najbitnija u celoj prici,cekam samo da jos uvedu pakete za mob.telefoniju do 200 min ka nac. saobracaju i do 2000 u mts mrezi :) pa kolko ubodes od meseca do meseca .


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Drasko014 evo opet jutros zovu 31.07.2017. 13:30 #637825

status: user
broj poruka: 446
ona :gosp.Drasko mi smo pripremili ugovor za obnavljanje box paketa Vi hocete to i to evo sad cu da zakljucim ugovor i da posaljem brzom postom na potpis.
JA:Ne gospodjo ja hocu da probam Vas brzi net od 20mb/s pa ako je stabilan i radi kako treba onda da vidimo oko ugovora,

ona:eeeeeeeee ne moze tako potpisi ugovor na 2 god pa moze brzi net.
ja:NIsta fala vama vracam vam opremu za 10-ak dana


ocekujem bar jos 14 poziva i poruka do 12-og Avgusta

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Do 31.07.2017. 14:52 #637827

status: user
broj poruka: 6643
To me i ne nervira toliko jer, što zbog struke što zbog pesimizma, znam zašto i kako dolazi do slabljenja signala i koliko je stare i loše infrastrukture u pitanju... Ja konstantno imam 8 umesto 10, tj. nekih 80x% od mogućeg teoretski, tako da i kod paketa 20 ili 50 znam da od toga nema ništa, što veća brzina, više frekvencije i veće slabljenje... ali, bitno je da se dobije više od prethodnog paketa. Telekom će, onda kada u potpunosti postane stvarnost da većina saobraćaja preko fiksne mreže nije analogna telefonija već internet saobraćaj, morati da jo više uloži u optiku i kvalitet mreže/brzinu podataka do krajnjeg korisnika. Nešto je kao najavljivao Ljajić, da je cilj min 50mb do kuće, a standard da bude 100mb... ne lipši magarše. LM, fora je što je, ako se ne uzima box, već net samostalno, uz popust koji sam naveo i važi do kraja 2017 (a koliko se sećam, pre dve godine, također je bio na snazi), cifra koja se plaća u toku 24 meseca, skoro apsolutno ista za sve pakete.... za net10, puna cena je 1550*24=37.200 din, a sa popustom, 37.200 - (2x1550=3100 koji su gratis), to je 34.100 dinara, za net20 1700*24=40.800 din, 40.800 - (4x1700=6800 koji su gratis), to je 34.000 dinara, dakle manje nego za net10... i za net50 1800*24=43.200 din, 43.200 - (5x1800=9000 koji su gratis), to je 34.200 dinara... a osim što su cene svih paketa jednake (a vidimo da kod pojedinaca, takve su i isporučene brzine :-) ), kao što sam u prvom postu napomenuo, box sa internetom i finksnim priključkom je ukupno skuplji od odvojene usluge: `Ukupno u toku 24 meseca, varijanta box2, internet+fixni, skuplja je od varijante odvojeno fixni i internet - sa `povoljnošću`: za net10 1680din, za net20 4320din i za net50 6360din.`

Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Da vam stanem malo na muku... 31.07.2017. 14:52 #637828

status: user
broj poruka: 3737
Imam privilegiju da se vozim na 30/30(Beogrid). Mogao sam i 40/40 ali mamlaz uzmem fiksni kao zbog matoraca.

Iptv radi mada ponekad ume da zakuca na kratko pri šaltanju kroz šemu kanala.

Definitivno sam zadovoljan kako radi. Bilo je nekih sitnih prekida ali uglavnom radi brzinom koju plaćam.

Prilikom merenja down bude 28-29, a upload skoro pa zakuca na 30.


support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Drasko014 Ma kad njih neinteresuje korisnik 01.08.2017. 00:03 #637844

status: user
broj poruka: 446
,zasto ja da se interesujem za njih, SBB mi je vazdusnom linijom jedno dvoriste cirka 25 metara od mene i tu im je nekakva kucica kao ormar za struju malo veci pun nekih pojacala i svasta nesto, uglavnom slika curi iz tv koliko je dobra net siba kao lud sve stabilno 99.9 % ,drugari rade na odrzavanju i bukvalno ako ima smetnja za pola cuke su tu resavaju problem,tako da 11-og pre podne pod misku sve ove prcalje iz mts i aj cao


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
miki069 Monopolisti 01.08.2017. 00:41 #637845

status: user
broj poruka: 1234
Su i Telekom i SBB.

Kako došao lik iz MTS-a?
Na gajbu i ono dobar dan...?
Ti drugari iz SBB-a su ti privatno drugari.
Bez radnog naloga ne dolaze ni roditeljima.




:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Drasko014 Znaci 01.08.2017. 00:59 #637846

status: user
broj poruka: 446
dosao kuci sa posla napolju pakao skinuo se ko covek u gace i spremam klopu,kad zvoni neko na vratima jel Drasko kuci jeste,aj obuci se ono iz pristojnosti, i kao ja radim za mts ,da popunimo jednu anketu pa znate box 4 ,bolji smo od sbb oni su ovakvi ,onakvi njihov net na 60mb/s moze da gubi i 40 mb/s kod nas iako ima gubitka to je max 1-2-3 mb/s, i aj da potpises posto poto.Znam likoveiz SBB vec 20 god,dok smo bili klinci pikali fucu i basket po ceo dan,a i dok sam radio u Kopernikusu bili smo ono KAO konkurencija,salim se , ok momci skroz


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 01.08.2017. 08:03 #637850

status: user
broj poruka: 3104
Tek sad kad sam video ove nove postove sam primetio da 1.7.2017 dizu cene onima koji jos voze istekle ugovore (npr ja vozim istekli Box2). Dakle sa starih 1.999din na 2.150din+100din na osnovu penala, znaci 2.250din tj 250din vise da im placam ni za sta.


Ovo sto je Pisko izracunao je tacno (racunica je na 24 meseci sa popustima kada se doda cinjenica da su pocetni meseci besplatni):
Samo fixna linija 660din x 24 meseci = 15.840
Net 10 = 34.100din, Net 20 = 34.000din, Net 50 = 34.200din
Net 10 = 49.940din, Net 20 = 49.840din, Net 50 = 50.040din TJ kombinovano Net+Fix
Dok imamo Box2 koji nema popusta
Box 10 = 51.600din, Box 20 = 54.000din, Box 50 = 56.400din.

Kad uporedimo Net+Fix sa Box paketom vidimo da je Box skuplji za:
10 = 1660din, 20 = 4160din, 50 = 6360din.

Ovo je racunica onima koji sad pocinju ugovor, nama kojima je istekao ide skuplje. Meni treba Fixni zbog mojih, a i nemam pristup nikom drugom osim Avkom koji nema neke beneficije.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Drasko014 posto fiksni necu da uzimam 01.08.2017. 12:56 #637859

status: user
broj poruka: 446
gldeam duo pakete kod SBBpa kaze ovako duo gold 3199(zaokruzimo na 3200) =(18*3200)+6000=63600 na 2god 128/23 HD kanala ,net 60/4 mb/s


box 3 do50 mb/s,tv 100 kanala,fiksni tel,= 3000*24=72000 (opet mora se uzeti u obzir da kod mene moze samo 10mb/s net pa bi cena onda bila 2800*24=67200 odnosno 3900din popust )

sa sbb-ovom akcijom (ako uzmemo mogucnost max brzine neta kod mts)dobijam skoro 10000 pousta vise kanala brzi net

kad na to sve dodam jos oko 2000din mesecno mobilnih tel ili 48000 dodje ovako
sbb 48000+63600=111600

mts bih uzeo u tom slucaju box 4 3700din pa kaze

3700*24=88800+ 21600(zenin telefon 900 din *24)=110400(ili ako uzmem box 4 sa 10 mb/s jeftinije izadje za 4800 sto je105600 din)

znaci za maksimalno 50 eura na 2 god razlike imam mnogo brzi net ,mnogo vise kanala ,mnogo vise hd kanala

racunica prosta
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilespi026 Do 01.08.2017. 15:48 #637862

status: user
broj poruka: 214

Dilema koju sam i ja imao proslog meseca.Na kraju posle raznoraznih pokusaja i ubedjivanja gospode iz Mts-a da mi ponude nesto povoljniju podudu za box2 paket,odustadoh na kraju.
Trazeci nesto po netu sta mi je najpovoljije naleteh na ovo

http://www.astratelekom.com/internet-adsl.php
Ugovor na godinu dana,paket 10/1 1199 din plus tri meseca po pola tako da u proseku ispada 1050 din mesecno.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Re: Do 01.08.2017. 17:07 #637863

status: user
broj poruka: 6643
Paket 20 im je sa duplo manjim upload-om od telekonja.... a upravo je taj net20 najbolja ponuda mts/a. Pa vidi to... ali ti likovi iznajmljuju telekomvu infrastrukturu, sve sa `tehničarima`.... tj. njihova podrška mora da se kad-tad obrati telekonju. A i pitanje je na čemu štede kad istu stvar koju prodaje telekom oni daju jeftinije. Npr. na agregaciji....



Budale računaju na sreću.

::
:: Dilema koju sam i ja imao proslog meseca.Na kraju posle raznoraznih pokusaja i ubedjivanja gospode iz Mts-a da mi ponude nesto povoljniju podudu za box2 paket,odustadoh na kraju
:: Trazeci nesto po netu sta mi je najpovoljije naleteh na ov
::
:: http://www.astratelekom.com/internet-adsl.ph
:: Ugovor na godinu dana,paket 10/1 1199 din plus tri meseca po pola tako da u proseku ispada 1050 din mesecno
::
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Drasko014 evo danas 02.08.2017. 03:11 #637874

status: user
broj poruka: 446
stizu pozivi pa kako i zasto i mail posaljite ovo ono da uradimo provere,ali ipak bio momak iz SBB rekao da moze sa 3 strane da se dodje do kuce da se prikljucim i to je to, ako ponude neki besan telefon ili televizor ili laptop ili tako nesto pa da ih uzmem u razmatranje ovako nema vajdice vise od mene


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc Re: ... 02.08.2017. 15:44 #637893

status: user
broj poruka: 3104



:: Tek sad kad sam video ove nove postove sam primetio da 1.7.2017 dizu cene onima koji jos voze istekle ugovore (npr ja vozim istekli Box2). Dakle sa starih 1.999din na 2.150din+100din na osnovu penala, znaci 2.250din tj 250din vise da im placam ni za sta
::
::
:: Ovo sto je Pisko izracunao je tacno (racunica je na 24 meseci sa popustima kada se doda cinjenica da su pocetni meseci besplatni)
:: Samo fixna linija 660din x 24 meseci = 15.84
:: Net 10 = 34.100din, Net 20 = 34.000din, Net 50 = 34.200di
:: Net 10 = 49.940din, Net 20 = 49.840din, Net 50 = 50.040din TJ kombinovano Net+Fi
:: Dok imamo Box2 koji nema popust
:: Box 10 = 51.600din, Box 20 = 54.000din, Box 50 = 56.400din
::
:: Kad uporedimo Net+Fix sa Box paketom vidimo da je Box skuplji za
:: 10 = 1660din, 20 = 4160din, 50 = 6360din
::
:: Ovo je racunica onima koji sad pocinju ugovor, nama kojima je istekao ide skuplje. Meni treba Fixni zbog mojih, a i nemam pristup nikom drugom osim Avkom koji nema neke beneficije

EDIT:
Eh da, jedino nisam dodao jeste mesecna cena sa telefonom.

Net 10 = 2.210din, Net 20 = 2.360din, Net 50 = 2.460din.
Box 10 = 2.150din, Box 20 = 2.250din, Box 50 = 2.350din.

Box po ovom sistemu ispada jeftiniji za 60din, 110din i 110din i to izgleda lepo, ali opet na duze staze je 1.600din, 4160din i 6360din skuplji.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Drasko014 Zavrsih pricu 03.08.2017. 23:36 #637904

status: user
broj poruka: 446
Juce bio momak iz SBB proverio moze prikljucenje,danas pozovem korisnicki centar posle 2 sata ljudi dosli povezali sve kako smo se dogovorili evo torent pici 4 puta brze nego na mts, tv super slika za prvih sat vremena koliko imam mogucnost da se igram sve fercera super, net je trenutno oko 45mb/s ping je bio 5ms upload oko 2mb/s,par dana da vidim kakva ce situacija da bude pa cu malko mozda ih cimam da naguramo do 60 MB/s,mada iovako imam 5 x brzi net. Juce gospoda iz mts trazila neke podatke mailom, naravno dostavim im sve i dobijem odgovor veceras u 21,38 h kao hvala strpite se do poziva gde cemo vam prezentovati nasu ponudu.... sta reci osim da mislim da nema potrebe da se mucite .

Uglavnom na prvu loptu sam extra zadovoljan,za dalje videcemo


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs