Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
S-Coin od Coinspace-a?
STRANA 1 OD 1
juninho S-Coin od Coinspace-a? 20.03.2017. 16:00 T64704

status: user
broj poruka: 155
Drugari, da li neko zna za kriptovalutu S-Coin od Coinspace-a ? Nisam previse upucen u celu pricu o virtuelnoj valuti, znam nesto povrsno. Doticni su se pojavili u regionu i vrbuju ljude da ulazu novac. Vec nekoliko ljudi koje poznajem su dali 300e koliko je najmanji paket (mada navodno ima i neki mini za 150e). Zatim ide neka prica da u prvom kvartalu 2018. izlaze na berzu, da ce pocetna cena biti minimum 1$ pa ako imas 2000 koina to je 2 soma, a moze se desiti da vredi i 10$ ili cak 100$ i onda - zbogo siromastvo. Pokusavam da im objasnim da je to klasicna prevara ali mi ne veruju pa rekoh ajde da pitam ljude koji se stvarno razumeju. Odmah da kazem da imaju i sektasku MLM komponentu grananja gde uspesnima nude Iphon-e, luskuzna putovanja ,bembare, maseratije... ali navodno niko te na to ne tera vec samo ako sam hoces. Sramota me sto uopste pitam ali cisto i mene interesuje, ne da bi ulozio jer i da imam kintu ne bi dao, nego da prijateljima sacuvam novac.

Unapred hvala na odogovorima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Krecky Koliko ja vidim 20.03.2017. 16:20 #633423

status: user
broj poruka: 393
Cista piramidalna sema kao i mnoge druge...
https://www.cryptocoinsnews.com/scam-alert-coinspace/

Sve ti je ovde lepo objasnjeno. Ako ne razumes, google translate pa polako. U sustini, pun net sajtova gde navode cinjenice o ovoj prevari. Savetuj ljude da dizu ruke na vreme od corava posla...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60274. Broj poslatih odgovora: 646091.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs