Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
problem sa mikrofonom u igrama?
STRANA 1 OD 1
nisque problem sa mikrofonom u igrama? 10.07.2019. 21:12 T66971

status: user
broj poruka: 1060
ne radi mic u igrama, al na discordu itd radi. e sad, pazi ovo: taj problem traje već duže, i ja imao r.a.t. 9 miš, i dobijem novi... i gle čuda, promenim miš i mikrofon proradi?!
ok ajde, ovaj prethodni je imao neke tripove pa rekoh zbog toga je. međutim posle par dana primetim da kad sam menjao miševe isčupao sam web kamericu, i ja kao ajde da je vratim, i nakon toga sam par puta dobio bsod... kao zaključim da je to do toga da kamerica nešto jebe, ja je izvadim i nema bsoda, ali sad nisam siguran dal sam možda i miš tad vadio, kao, ta dva uređaja sam zadnja ubo, pa kao da zamenim portove. međutim, sada opet ne radi mic u igrama. povadaio sam sve usb uređaje, ostavio samo tastaturu, miš i zvučnu, čini mi se da sam probao svaki ulaz na ploči, čak sam izvadio i tastaturu i nisam mogao da ga nateram da proradi. da li neko ima neku ideju šta da mu radim jebo ga, iako sam mislio da igre nisu u stanju da rade sa ASIO driverom, izgleda da sam pogrešio, sad vidim da može, al nisam siguran da je problem do kombinacije portova na ploči.
deo speca:
focusrite scarlett 6i6 1st gen
asus x470 strix f gaming
steelseries rival 650

navešću i ostalo ako treba.. svaki vid pomoći dobrodošao

I AM the God of war.. Nothing defies me!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs