Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
mts BOX 3 nedoumica
STRANA 1 OD 1
Heisenberg mts BOX 3 nedoumica 13.06.2020. 02:54 T67598

status: user
broj poruka: 113
Da ne bih izgubio ISDN koji se ne vodi na mene nego na majku morao sam radi optickog neta da uvedem i novu fiksnu liniju i stvarno dobih lep broj i to je jedino sto mi se najvise svidelo i ostavilo predobar utisak. Uveo sam i famoznu antiN1 i antiNovaS televiziju koja opet izuzev ta dva moja omiljena kanala ima masu interesantnih programa u ovom mom StartHD paketu. Jedino sto mi se stvarno nije dopalo je sto su mi dodeli mentolski mejl @mts.rs koji ne moze da se promeni a dodatna mail adresa se doplacuje 42 din mesecno te lepo odlucih da se drzim gmail-a.

Optika radi perfektno, svidja mi se i sam uredjaj odnosno ruter, brzo uspostavlja vezu nakon gasenja i ponovnog paljenja. Izvodjaci radova su odradili posao savrseno, bukvalno svaka cast klincima, odusevljen sam kvalitetom obavljenog posla.

Da se razumemo NE REKLAMIRAM IH nego iznosim utiske, moja zelja je bila SBB ali jbg, VPN pa gledam EON. A tu je i UniFi Bogu hvala a na njemu je, eto malo da ipak izreklamiram SBB - EON app besplatna, ne trose se onih 5 GB. Malo prikoci ali kako gde.

Sta me stvarno sludelo: Racun za fiksni telefon ne stize pre nekog 15.-tog u mesecu, brat bratu i kasnije, nije prioritetan. Racun za ovo vnugo je stigao ravno 10.06.2020.. Pritom su mi sjajni operateri rekli da MORA DA SE PLATI DO 20.-TOG U MESECU ILI IDE KAMATA. NITI MI JE RECENO PO KOJOJ STOPI NITI BILO STA VEZANO ZA TO. SBB SE PLACA BUKVALNO POSLEDNJEG DANA U MESECU I UVEK SE KASNI JEDNA PRETPLATA (EON FULL JE U PITANJU) I NIKAD OSIM NARAVNO STALNIH PREKIDA PO RAZNORAZNIM DELOVIMA BGD-A NEMA NEKIH OZBILJNIJIH PROBLEMA).

Moje pitanje glasi: Da li alavoj kompaniji mora da se zaista placa do 20.-tog u mesecu racun za BOX 3 i da li su stvarno toliko jadni da ne moze nekog, lupicu, 25.-tog, 27.-mog, itd. Jel moguce da su toliko netolerantni...???

I jos bitnije, da li po onom Zakonu ako nisam zadovoljan i ako mi dovagini njihov bezobrazluk po ovom pitanju mogu da raskinem ugovor pre isteka ugovorne obaveze od 24 meseca?

Napomenucu da sam zadovoljan i pingom i brzinom koju sam odabrao a i kvalitetom televizije osim sto me malo smara sto se mts IPTV kondom nekad malo vise greje pa pretpostavljam da moze lagano u gecrkt ``mod`` ako se ostavi preko leta bez klime odnosno da naprasno premine. Ja ga lepo ugasim kad ugasim TV, simpatican je uredjaj i malih dimenzija i stvarno jako brzo menja kanale.


Unapred hvala na odgovorima, predlozima i sugestijama. Jako mi znaci da saznam sve ovo a siguran sam da njihov call centar nece hteti a ni smeti da mi pruzi ove informacije.

Jos jednom napominjem da svrha posta nije reklama niti imam ista sa njima, osim sto sam morao da uzimam glupavu televiziju koju ne gledam jer nema onoga sto me zanima osim ... preskocio bih ovaj deo da post i tema ne bi morali da budu obrisani zbog krsenja pravila a vec sam nagovestio sta mi fali kod televizije. A dodacu da me i ta dva kanala prilicno smaraju ali Boze moj, negde se mora naci utociste od ... opet cu se suzdrzati.

Jos jednom unapred hvala svima koji se ukljuce u temu i postave konstruktivne odgovore i molim bez prepirke, pljuvanja, vredjanja, itd., svrha je da dobijem najpre informaciju da li su, ponavljam, stvarno toliki idioti da moraju pare da lezu do 20.-tog u mesecu. Jer to ce mozda znaciti preran raskid ugovora a penale cu im platiti po sudskoj presudi ako me onaj Zakon ne bude zastitio. Napominjem da nema ni celih mesec dana od kada je krenuo ugovor.

Radnicima mts-a odnosno Telekoma Srbije svako dobro i najlepse zelje, kao i SBB-ovim. Meni je svaki provajder isti a politka nije ni cilj ni poenta ovog posta.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Otkaži ti to dok još možeš džaba 13.06.2020. 07:24 #663647

status: user
broj poruka: 6643
.... ipak nisi zadovoljan ponudom, iako si je već pročitao, probao i prihvatio.

Račun plaćaš do navedenog datuma bez kamate, a posle, sa kamatom. Mrzi me (kao i tebe sa kilometarskim žalbenim postom) da vidim kolika je, ja je smatram zanemarljivom (reda desetine dinara u max), u tekućem mesecu, ako ne platiš i uđdeš u sledeći, ide opomena i isključenje, a dug ostaje i raste kamata. To ne bih komentarisao mnogo, osim da se meni sviđa i da neodgovorne glupane koji bi se inače - kod nepoštene firme - zadužili preko glave, ipak održava na početnom dugu plus im ne da uslugu jer ne plaćaju....

Ovo oko `kašnjenja` plaćanja jedan mesec.... to je samo u tvojoj glavi. To ne postoji. Samo si ugovornu obavezu počeo da plaćaš mesec nakon korišćenja, ili dva meseca, nebitno, ali ćeš da je plaćaš i jedan ili dva meseca NAKON što prestaneš da je koristiš, unazad.... dakle... kakva prednostu u p.m.

Pomoć:
https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Cesta-pitanja/mts-racun/Racun/a26005-Sta-mi-omogucava-usluga-eRacun-i-kako-mogu-da-se-prijavim-da-mi-racuni-stizu-na-e-mail-adresu.html

RTFM za MTS, biće ti lakše, ovako ti račun stiže ranije i imaš više vremena. U stvari, mts je moderan i tera zastarele, demode učmale korisnike da sa plaćanjem počnu na moderan način `iz fotelje` umesto da troše resurse štampanja, dostavljanja, čekanja u redovima i plaćanja gotovinom, za šta su angažovane minimum tri službe i gomila zaposlenih, a ceo trošak toga nije proizvodan, dohodovan, već je čist gubitak u celoj stvari (dobro, zaposleni primaju plate, ali je to u osnovi štetan reket na ceo biznis). Tako oni što plaćaju elektronski imaju neku prednost ili mnogo prednosti nad staromodnim čekačima papirića iz sandučeta, pijanog Mileta poštara koji je zakačio račun za kvaku a ovaj odneo vetar i lokalni pas itd..

P.S. ako šta nije na nivou, to je TV, ali ja ga ionako ne mirišem i došao je u paketu.


Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: mts BOX 3 nedoumica 13.06.2020. 09:05 #663650

status: user
broj poruka: 7761
Decace koliko ti je leta kad pises ovakve nebuloze...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

:: Da ne bih izgubio ISDN koji se ne vodi na mene nego na majku morao sam radi optickog neta da uvedem i novu fiksnu liniju i stvarno dobih lep broj i to je jedino sto mi se najvise svidelo i ostavilo predobar utisak. Uveo sam i famoznu antiN1 i antiNovaS televiziju koja opet izuzev ta dva moja omiljena kanala ima masu interesantnih programa u ovom mom StartHD paketu. Jedino sto mi se stvarno nije dopalo je sto su mi dodeli mentolski mejl @mts.rs koji ne moze da se promeni a dodatna mail adresa se doplacuje 42 din mesecno te lepo odlucih da se drzim gmail-a
::
:: Optika radi perfektno, svidja mi se i sam uredjaj odnosno ruter, brzo uspostavlja vezu nakon gasenja i ponovnog paljenja. Izvodjaci radova su odradili posao savrseno, bukvalno svaka cast klincima, odusevljen sam kvalitetom obavljenog posla
::
:: Da se razumemo NE REKLAMIRAM IH nego iznosim utiske, moja zelja je bila SBB ali jbg, VPN pa gledam EON. A tu je i UniFi Bogu hvala a na njemu je, eto malo da ipak izreklamiram SBB - EON app besplatna, ne trose se onih 5 GB. Malo prikoci ali kako gde
::
:: Sta me stvarno sludelo: Racun za fiksni telefon ne stize pre nekog 15.-tog u mesecu, brat bratu i kasnije, nije prioritetan. Racun za ovo vnugo je stigao ravno 10.06.2020.. Pritom su mi sjajni operateri rekli da MORA DA SE PLATI DO 20.-TOG U MESECU ILI IDE KAMATA. NITI MI JE RECENO PO KOJOJ STOPI NITI BILO STA VEZANO ZA TO. SBB SE PLACA BUKVALNO POSLEDNJEG DANA U MESECU I UVEK SE KASNI JEDNA PRETPLATA (EON FULL JE U PITANJU) I NIKAD OSIM NARAVNO STALNIH PREKIDA PO RAZNORAZNIM DELOVIMA BGD-A NEMA NEKIH OZBILJNIJIH PROBLEMA).
::
:: Moje pitanje glasi: Da li alavoj kompaniji mora da se zaista placa do 20.-tog u mesecu racun za BOX 3 i da li su stvarno toliko jadni da ne moze nekog, lupicu, 25.-tog, 27.-mog, itd. Jel moguce da su toliko netolerantni...??
::
:: I jos bitnije, da li po onom Zakonu ako nisam zadovoljan i ako mi dovagini njihov bezobrazluk po ovom pitanju mogu da raskinem ugovor pre isteka ugovorne obaveze od 24 meseca
::
:: Napomenucu da sam zadovoljan i pingom i brzinom koju sam odabrao a i kvalitetom televizije osim sto me malo smara sto se mts IPTV kondom nekad malo vise greje pa pretpostavljam da moze lagano u gecrkt ``mod`` ako se ostavi preko leta bez klime odnosno da naprasno premine. Ja ga lepo ugasim kad ugasim TV, simpatican je uredjaj i malih dimenzija i stvarno jako brzo menja kanale.
::
:: Unapred hvala na odgovorima, predlozima i sugestijama. Jako mi znaci da saznam sve ovo a siguran sam da njihov call centar nece hteti a ni smeti da mi pruzi ove informacije
::
:: Jos jednom napominjem da svrha posta nije reklama niti imam ista sa njima, osim sto sam morao da uzimam glupavu televiziju koju ne gledam jer nema onoga sto me zanima osim ... preskocio bih ovaj deo da post i tema ne bi morali da budu obrisani zbog krsenja pravila a vec sam nagovestio sta mi fali kod televizije. A dodacu da me i ta dva kanala prilicno smaraju ali Boze moj, negde se mora naci utociste od ... opet cu se suzdrzati
::
:: Jos jednom unapred hvala svima koji se ukljuce u temu i postave konstruktivne odgovore i molim bez prepirke, pljuvanja, vredjanja, itd., svrha je da dobijem najpre informaciju da li su, ponavljam, stvarno toliki idioti da moraju pare da lezu do 20.-tog u mesecu. Jer to ce mozda znaciti preran raskid ugovora a penale cu im platiti po sudskoj presudi ako me onaj Zakon ne bude zastitio. Napominjem da nema ni celih mesec dana od kada je krenuo ugovor
::
:: Radnicima mts-a odnosno Telekoma Srbije svako dobro i najlepse zelje, kao i SBB-ovim. Meni je svaki provajder isti a politka nije ni cilj ni poenta ovog posta
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd re 13.06.2020. 12:37 #663652

status: user
broj poruka: 2155


Dobrodosao u svet obaveza, odgovornosti i regulisanog poslovanja.

Moras da platis do datuma u racunu ili ide kamata ( nije velika par dinara je ako kasnis samo 1 mesec sa placanjem ). Da li bi ti voleo da radis za nekog mesec dana i da ti on ne plati na vreme platu vec da uvek kasni ????

Procitaj ugovor koji si potpisao tamo ti sve lepo pise, kad mozes da raskines i pod kojim uslovima. Mali savet pre nego sto nesto potpises procitaj sta pise tj. koja su tvoja prava a koje obaveze ( npr. tu ti pise do kad moras da platis racun i kolika je kamata ).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp Ljudi ljudi 15.06.2020. 18:30 #663689

status: user
broj poruka: 3466

Dobar dan svima

Vidite li uopšte po samom postu koji je to lik haha

Trebalo bi da natopis gaće alkoholom i da briskas te lepe uredjaje koje si dobio iz mts

Glupo je da brises samo televizor. Eh da rashladi Alkohol i onda brisi pa neka ima taj neki cooling efekat.

Meni je fascinantno da neko piše post boldovanim tekstom, još fascinantnije je samo pitanje za koje iskreno mislim da jedan 15-ogodisnjak ne bi toliko urnisao tastaturu.

`brzo menja kanale` wow koja magija ej

Ljudi moji, naučite već jednom šablon po kojem se javlja osoba i kako piše :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Heisenberg Re: Ljudi ljudi 15.06.2020. 19:16 #663690

status: user
broj poruka: 113
Je li Petre jel ima jos muzike na foru opusa by Ludovico Einaudi? Covek je doktor...
Kako je u Surcinu, jel imate kanalizaciju ili jos po cucavcima njakete? Vidim po tebi da nije bas sjajno...


::
:: Dobar dan svim
::
:: Vidite li uopšte po samom postu koji je to lik hah
::
:: Trebalo bi da natopis gaće alkoholom i da briskas te lepe uredjaje koje si dobio iz mt
::
:: Glupo je da brises samo televizor. Eh da rashladi Alkohol i onda brisi pa neka ima taj neki cooling efekat.
::
:: Meni je fascinantno da neko piše post boldovanim tekstom, još fascinantnije je samo pitanje za koje iskreno mislim da jedan 15-ogodisnjak ne bi toliko urnisao tastaturu.
::
:: `brzo menja kanale` wow koja magija e
::
:: Ljudi moji, naučite već jednom šablon po kojem se javlja osoba i kako piše :)
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp pozdrav 15.06.2020. 20:23 #663691

status: user
broj poruka: 3466
za tebe iz Zanzibara :)

Admini, eto ako ga drzite banned, pojavio se opet pa ako treba reagujte :)


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Heisenberg Re: pozdrav 15.06.2020. 20:28 #663692

status: user
broj poruka: 113
Ajde bre dosta vise! Dosta! Dosadan si!


:: za tebe iz Zanzibara :
::
:: Admini, eto ako ga drzite banned, pojavio se opet pa ako treba reagujte :
::
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nalog200 Re: pozdrav 16.06.2020. 10:56 #663694

status: user
broj poruka: 3
Ma de, to su mu patroni. De svinja da cisti za sobom.


::
::
:: Admini, eto ako ga drzite banned, pojavio se opet pa ako treba reagujte :
::
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Heisenberg Re: Re: pozdrav 16.06.2020. 23:27 #663709

status: user
broj poruka: 113
Slomila me neka tuga, srce ce mi puci, a mog brata nema, ne dolazi kuci,
Moj brat je daleko, iza sedam gora, leti pesmo moja, on te cuti mora...


:: Ma de, to su mu patroni. De svinja da cisti za sobom
::
::
:: ::
:: ::
:: :: Admini, eto ako ga drzite banned, pojavio se opet pa ako treba reagujte :
:: ::
:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djbranko ma kaki 17.06.2020. 01:41 #663711

status: user
broj poruka: 108
Imam isto box 3 s optikom a u mts su sam bar 10 godina

pre sam znao kad nisam pri parama da placam aktuelni racun tek kad bi dosao naredni i nikad me nisu iskljucili ili sl
jednom sam zaboravio tj mislio sam da sam platio pa sam februarski racun platio u maju ,opet me niko ne iskljuci,mislim da zovne aparat na fixni kao imate 8 dana da izmirite obaveze
kamata moguce al mislim da je bilo oko10 do 20 dinara




166 Mhz Intel.16 MBedo rama,GK 4MB int,HDD 1,6 Gb WD,Goldstar CDR 8x,FDD NEC Philips 14`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Heisenberg Re: ma kaki 17.06.2020. 03:10 #663712

status: user
broj poruka: 113
Konacno neko ko mi je dao odgovor na pitanje. Mozda nije trebalo da pisem Rat i mir ali hteo sam svima da predocim da je usluga sasvim korektna i da do sada nije bilo nikakvih prekida, operateri su krajnje ljubazni i ok, evo cujem uknjizene su mi obe uplate, znaci fakticki imam i nesto malo avansa i to je to, pesma. Brz net, download leti i do 11.5 MB/s na kablu i na 5 GHz opsegu, 2.4 GHz je ogranicen mojim adapterom od 150 Mbps ali sada da jurcam 5 GHz necu, mada sto da ne ako nadjem nekog TP Link-a sa lepom cenom.

Druze hvala na odgovoru, ovo sam trazio, znaci ako se desi da sam dekintoza neki mesec jer prosto niko ne zna sta nosi dan a sta nosi noc - da zanemarim brigu. Necu umreti ni da je 100 din ta ``kamata``, ipak treba biti korektan prema pruzaocu usluga a opet i on prema klijentu.

Ovim momcima kojima smeta sto me administrator i vlasnik foruma ne ``likvidiraju`` bih da porucim da se pozabave sobom i mislim da je problem u njima a ne u meni jer ako neko preterano obraca paznju na jednu nevaznu pojavu kao sto sam ja - to indikuje nesto ne bas tako sjajno. Mada u psihijatriji kazu sve moze da se (za)leci ali PSIHOPATIJA odnosno kada je neko psihopata - to se ne leci, kao i vecina poremecaja licnosti.

Mrzeti nekoga unistava mrzitelja a ne predmet mrznje odnosno osobu koja se mrzi.

Ajte da ste zdravo a tebi druze hvala jos jednom za info.


:: Imam isto box 3 s optikom a u mts su sam bar 10 godin
::
:: pre sam znao kad nisam pri parama da placam aktuelni racun tek kad bi dosao naredni i nikad me nisu iskljucili ili s
:: jednom sam zaboravio tj mislio sam da sam platio pa sam februarski racun platio u maju ,opet me niko ne iskljuci,mislim da zovne aparat na fixni kao imate 8 dana da izmirite obavez
:: kamata moguce al mislim da je bilo oko10 do 20 dinar
::
::
::
::
:: 166 Mhz Intel.16 MBedo rama,GK 4MB int,HDD 1,6 Gb WD,Goldstar CDR 8x,FDD NEC Philips 14`
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp Može lock 17.06.2020. 12:25 #663718

status: user
broj poruka: 3466



Evo skontali smo da 10 20 ili 100din kamate u toj nekoj varijanti nije smak sveta i razlog da se pljuje provajder.

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: ma kaki 17.06.2020. 19:42 #663727

status: user
broj poruka: 7761
kakva bre crna mrznja...

Ti si bre od sada na ignore listi... kao i par drugin cudaka na ovom forumu...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

:: Konacno neko ko mi je dao odgovor na pitanje. Mozda nije trebalo da pisem Rat i mir ali hteo sam svima da predocim da je usluga sasvim korektna i da do sada nije bilo nikakvih prekida, operateri su krajnje ljubazni i ok, evo cujem uknjizene su mi obe uplate, znaci fakticki imam i nesto malo avansa i to je to, pesma. Brz net, download leti i do 11.5 MB/s na kablu i na 5 GHz opsegu, 2.4 GHz je ogranicen mojim adapterom od 150 Mbps ali sada da jurcam 5 GHz necu, mada sto da ne ako nadjem nekog TP Link-a sa lepom cenom
::
:: Druze hvala na odgovoru, ovo sam trazio, znaci ako se desi da sam dekintoza neki mesec jer prosto niko ne zna sta nosi dan a sta nosi noc - da zanemarim brigu. Necu umreti ni da je 100 din ta ``kamata``, ipak treba biti korektan prema pruzaocu usluga a opet i on prema klijentu
::
:: Ovim momcima kojima smeta sto me administrator i vlasnik foruma ne ``likvidiraju`` bih da porucim da se pozabave sobom i mislim da je problem u njima a ne u meni jer ako neko preterano obraca paznju na jednu nevaznu pojavu kao sto sam ja - to indikuje nesto ne bas tako sjajno. Mada u psihijatriji kazu sve moze da se (za)leci ali PSIHOPATIJA odnosno kada je neko psihopata - to se ne leci, kao i vecina poremecaja licnosti
::
:: Mrzeti nekoga unistava mrzitelja a ne predmet mrznje odnosno osobu koja se mrzi
::
:: Ajte da ste zdravo a tebi druze hvala jos jednom za info
::
::
:: :: Imam isto box 3 s optikom a u mts su sam bar 10 godin
:: ::
:: :: pre sam znao kad nisam pri parama da placam aktuelni racun tek kad bi dosao naredni i nikad me nisu iskljucili ili s
:: :: jednom sam zaboravio tj mislio sam da sam platio pa sam februarski racun platio u maju ,opet me niko ne iskljuci,mislim da zovne aparat na fixni kao imate 8 dana da izmirite obavez
:: :: kamata moguce al mislim da je bilo oko10 do 20 dinar
:: ::
:: ::
:: ::
:: ::
:: :: 166 Mhz Intel.16 MBedo rama,GK 4MB int,HDD 1,6 Gb WD,Goldstar CDR 8x,FDD NEC Philips 14`
:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs