Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Potreban brzi modem
STRANA 1 OD 1
Nikos Potreban brzi modem 06.09.2004. 20:08 T68

status: user
broj poruka: 2

NikolaZemun

Potrebna mi je pomoc,na net se konektujem mobilnim telefonom siemens-om C60,sa interneta sam skinuo modem koji je windowsu Xp-u potreban da bi uopste sve ovo funkcionisalo.Medjutim modem koji koristim je toliko spor da jedva postize 5kb/s,to je plafon,a iz pouzdanih izvora znam da mogu da se postignu i bolje performanse.
Ako iko ima informaciju gde mogu da nadjem modeme za mobilne telefone neka mi kaze tacnu i preciznu informaciju odakle mogu da ih download-ujem.Takodje posedujem i sonyericsson t610 koji ima bluetooth preko kojeg bi to moglo isto da se odradi ali ponovo potrebna mi je lokacija za download.Prilikom kupovine istog dobio sam i softver za njega sa modemom ali on kod mene ne funkcionise.
Ako ima ko resenje neka mi se javi,unapred zahvalan.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NebMes Proveri 20.03.2005. 12:29 #1106

status: user
broj poruka: 8



Dakle proveri da li ti je omogucen GPRS kod provajdera (063 ili 064 ), pa probaj ponovo! Imam SE V800 i sa programom koji je isao uz mobac radi sve i modem preko GPRS-a, i putem klasicnog zvanja , a radi i IC i BT! Ne znam , verujem da ti samo mobac nije dobro podesen ili da ti GPRS nije ukljucen od strane provajdera! Nadam se da ti je pomoglo!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs