Potrebna mi je preporuka za mis koji kosta oko 3000 dinara. Prethodnih nekoliko godina sam koristio Logitech G102 ali pokvario se levi taster na njemu (double click) pa je vreme da ga zamenim. Da li ponovo uzeti G102 ili moze za te novce da se nadje nesto bolje? Unapred se zahvaljujem na odgovorima.
па тај миш је већ 4.000, ако си задовољан, не видим разлог зашто га не би узео поново. Мислим да нема боље за те паре. Иначе, тај леви тастер може лако да се замени са новим.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Potrebna mi je preporuka za mis koji kosta oko 3000 dinara. Prethodnih nekoliko godina sam koristio Logitech G102 ali pokvario se levi taster na njemu (double click) pa je vreme da ga zamenim :: Da li ponovo uzeti G102 ili moze za te novce da se nadje nesto bolje? :: Unapred se zahvaljujem na odgovorima ::
Da uskocim sa pitanjem. Znam da si pominjao da tasteri mogu da se zamene ranije. E sad, interesuje me, da li se taster kupuje pa se zalemi ili sta vec umesto starog, ili se prebaci (prelemi) sa nekog drugog misa ? Pocinje i meni da zeza levi klik, odkliktao je svoje :)
:: па тај миш је већ 4.000, ако си задовољан, не видим разлог зашто га не би узео поново. Мислим да нема боље за те паре. Иначе, тај леви тастер може лако да се замени са новим. ::
Logitech g502 ili g402 sa Aliexpressa. Pre par meseci sam kupio g502, stigao za 20-ak dana, i jeste original. Izašao malo ispod 4000. Samo treba da se vodi računa kad se naručuje jer ima dosta i kopija.
I7 12700+LC-CC-120-lico/Asus Prime B660M-A D4/Gigabyte RTX4070 Super Eagle /32GB DDR4 3200MHz/500GB Kingston M2+256GB Intel SSD+WD black 750GB+1Tb Samsung+1Tb Seagate/Asus 750W/Chieftec LCX-03/Dell P3223DE/Altec Lansing 4100
поручиш нов са алиекспреса или како год, одлемиш стари и ставиш нови. Може наравно и да се очисти стари, али пипаво је. Може и са другог миша ако је истих димензија.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Da uskocim sa pitanjem. Znam da si pominjao da tasteri mogu da se zamene ranije. E sad, interesuje me, da li se taster kupuje pa se zalemi ili sta vec umesto starog, ili se prebaci (prelemi) sa nekog drugog misa ? Pocinje i meni da zeza levi klik, odkliktao je svoje : :: :: :: :: :: :: па тај миш је већ 4.000, ако си задовољан, не видим разлог зашто га не би узео поново. Мислим да нема боље за те паре. Иначе, тај леви тастер може лако да се замени са новим. :: :: ::
:: Potrebna mi je preporuka za mis koji kosta oko 3000 dinara. Prethodnih nekoliko godina sam koristio Logitech G102 ali pokvario se levi taster na njemu (double click) pa je vreme da ga zamenim :: Da li ponovo uzeti G102 ili moze za te novce da se nadje nesto bolje? :: Unapred se zahvaljujem na odgovorima ::
Bas tako. Uzme sa Temua ili Aliexpressa g502 hero i uziva Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
:: Logitech g502 ili g402 sa Aliexpressa :: Pre par meseci sam kupio g502, stigao za 20-ak dana, i jeste original :: Izašao malo ispod 4000. Samo treba da se vodi računa kad se naručuje jer ima dosta i kopija :: :: I7 12700+LC-CC-120-lico/Asus Prime B660M-A D4/Gigabyte RTX4070 Super Eagle /32GB DDR4 3200MHz/500GB Kingston M2+256GB Intel SSD+WD black 750GB+1Tb Samsung+1Tb Seagate/Asus 750W/Chieftec LCX-03/Dell P3223DE/Altec Lansing 410 :: ::
M705 je nekih 500 rsd iznad tvoje cene a mene je verno sluzio 12 godina i na cetri kontinenta, tu i tamo ga ponekad koristim na starom laptopu...
Mane su mu prijemnik trosi jedan usb port, i to da mu se nakon nekog vremena (u mom slucaju 6 godina) izlize ona gumena presvlaka bocnog dugmeta na kome je uglavnom palac, sve ostalo je bombona...
Baterije 2x AA traju dve godine a hvata signal sa deset metara.
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Dodao bih i to da poseduje side-scroll klik, i na levo i desno. Lično to smatram odičnom opcijom, uzevši u obzir programabilnost (preko Logitech options). Radi, takođe, preko 12 godina...
E sad, ima `samo` 1000dpi, nije za surove gejming profesionalce :)
:: M705 je nekih 500 rsd iznad tvoje cene a mene je verno sluzio 12 godina i na cetri kontinenta, tu i tamo ga ponekad koristim na starom laptopu.. :: :: Mane su mu prijemnik trosi jedan usb port, i to da mu se nakon nekog vremena (u mom slucaju 6 godina) izlize ona gumena presvlaka bocnog dugmeta na kome je uglavnom palac, sve ostalo je bombona.. :: :: Baterije 2x AA traju dve godine a hvata signal sa deset metara :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: ::
Broj postavljenih tema: 60481. Broj poslatih odgovora: 648265. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.