Nisam znao. Meni drugar rekao. Ja sam bio utripovao da nece to jos da izadje za PC. Pogledam ovde i vidim nema tema pa reko da postavim ako neko nije znao a zainteresovan je.
Ukratko za one koji su zainteresovani, igra ima skoro pa potpuno istu mehaniku kao predhdni deo, malo bolja grafika i ono sto mi je drago je da je Kojima skontao da smanji `progress to rewards`. Sad se odmah dobija puska, pistolj i bombe, a ubrzo i motor. Ono sto nema a trebalo je da se dobije sto pre je exosceleton zbog cargo limit. Sa tehnicke strane igra radi ODLICNO, optimizovana je skoro pa perfekcija i to na native 1440p skoro sve na max, par stvari sam smanjio da bi imao veci FPS. Pa da je okrenem. Vredi da se kupi na nekom popustu, jer online play skracuje mnogo stvari, tj ubrzava igru dodatno zbog svega sto moze da se koristi sto su igraci izgradili ili stavili u storage.
:: :: Izašlo je to pre skoro 2 nedelje na torrentima, par dana pre zvaničnog datuma... :: :: :: Ima u javnim prodavnicama da se uzme. Ima cak i portable verzija :D
Odustali su od portova još u februaru, dok se završavao Ghost of Yotei port. Tada su otkazali i to, i Saros. Najverovatnije im je zbog portova igara opala drastično prodaja konzola, i povukli su ručnu. Do daljnjeg excluzive ostaju excluzive nažalost.
:: ...jedan od razloga zasto je Sony odmah posle leak-a odlucio da batali PC portove. Sve igre koje su izbacili na PC, day one su izlecene.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD R7 5800X3 :: AMD B450 :: AMD RX 7800X :: 2x 16GB DDR4 3.2GH :: 1x 1TB M. :: 1x 480GB SS :: 1x 750GB SATA II :: Antec VP700 :: ::
A što nažalost? Nisam dao 600+ evra za konzolu da mi stoji u ormanu jer Sony sve baca na PC. Uostalom, ovako će morati da se potrude oko kvaliteta. Igre su u zadnje vreme očajne.
Kakve veze ima to koliko si dao za konzolu sa tim što su igre portovane na PC? Nije kao da konzola prestaje da ti radi zato što su igre na PC-u. Apsolutno ti to ne menja ništa, niti utiče na kvalitet tih igara, a sve što je izdao Playstation Studios su AAA igre maksimalnog kvaliteta. God of War, Spider-Man, Last of Us, Ghost of Tsushima, Ratchet & Clank...
:: :: A što nažalost? Nisam dao 600+ evra za konzolu da mi stoji u ormanu jer Sony sve baca na PC :: Uostalom, ovako će morati da se potrude oko kvaliteta. Igre su u zadnje vreme očajne :: ::
Pa jednostavno. Ako sam platio nešto neću da to isto ima neko drugi na nečemu drugom i to besplatno. Inače sam ispao budala a mogao sam da ne bacam pare nego da skidam kopije ko i svi drugi na PC-u. Ako platim očekujem vernost a ne podsmeh.
Inače od ovog što si nabrojao po meni valja samo Rachet i valjda će sad kad su popili šamar i prestali da se kurvaju izdati još neku takvu.
To da li drugi korisnici imaju ili nemaju pristup kopiji nečega apsolutno nema dodirnih tačaka sa tobom, ne kapiram kako ovo treba da ti se objašnjava. Niko ti se ne podsmeva, samo projektuješ i radiš ono što se na engleskom zove `stonewalling`. Portovi tih igara su ih doveli većoj publici koja u dobrom broju ne bi ni kupovala PS5 konzolu.
To što ti se igre koje sam naveo ne dopadaju ne menja činjenice da su prave AAA igre u koje je uloženo jako puno truda. Kvalitet je već tu, i svakako nema izgovora uopšte da treba da se neki dodatni trud ulaže u njih.
Šta ćeš da radiš sad kad je stigao PS5 jailbreak? Sve što si plaćao će tek sad biti dostupno besplatno svima.
:: :: Pa jednostavno. Ako sam platio nešto neću da to isto ima neko drugi na nečemu drugom i to besplatno. Inače sam ispao budala a mogao sam da ne bacam pare nego da skidam kopije ko i svi drugi na PC-u. Ako platim očekujem vernost a ne podsmeh :: :: Inače od ovog što si nabrojao po meni valja samo Rachet i valjda će sad kad su popili šamar i prestali da se kurvaju izdati još neku takvu :: ::
JB je viša sila a uz to i ne radi. Poenta je da me ne pređe onaj kome sam platio a piraterija ko i uvek, nekad radi, nekad ne. I da radi moraš imati konzolu da bi koristio tako da u ovom kontekstu nemam problem. Ali portova nema i to je to.
Broj postavljenih tema: 60516. Broj poslatih odgovora: 648804. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.