Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
ELITE DVD player za kola
STRANA 1 OD 1
HellMaster ELITE DVD player za kola 15.04.2008. 14:50 T9292

status: user
broj poruka: 16
Da li je neko mozda kupio i koristi ELITE-ov DVD player za kola, i to model SX 43TMS??
Kakav je? Vredi li? Da li zaista ima sve navedene podrske formata, i slicnih stvari, u specifikaciji proizvodjaca??
Ustvari, mozda jos bitnije pitanje, da li neko zna GDE MOGU DA GA KUPIM????? Ovog modela NEMA NIGDE! Trazim ga vec poslednjih 5 dana! Ostalih (sa manjim ekranima) ima tamo-vamo, ali ovog nema bas NIGDE!
HVALA UNAPRED SVAKOM KO MI BILO STA POMOGNE!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict ELITE BUGARIN 15.04.2008. 15:36 #51070

status: user
broj poruka: 4515
Elite je Bugarski brend .... imao sam prilike da slusam Hi-Fi zvucnike kod ortaka ... lepo na oko ... ali je takvo smece! Oprez!!!
___________________________________

Eagle 8500GT = zlo


:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Elite 15.04.2008. 17:51 #51087

status: user
broj poruka: 6643
Ja imam cd-mp3 plejer za kola, tek su se bili pojavili... crkla su mi dva svetleća delića od digitalnih brojeva na displeju, odmah nakon kupnje, ali, navikao sam se i stalo je na tome tako da me jednostavno mrzelo da jurim garanciju. Auto mi je krš kao i taj cdmp3 tako da ne brigujem da li će neko da ga obije i provali. Kao mp3 cd plejer, funkcioniše uglavnom ok (naravno, nema vrhunskog ali ima normalnog kvaliteta), zimi mi se pregreva jer je tako glupo napravljeno grejanje kod mene.... pa odustane nakon sat i po otprilike, dok se ne ohladi. Od zaglupljivanja, ponekad odbije da izbaci cd, pa mu treba ubeđivanje.... i na kraju, digitalni radio je teški krš. Nije da ne hvata stanice, ali, kilavo. Pretpostavljam da je takav i DVD. Inače, star je 3-4 godine....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
whouse Kinez 30.04.2008. 15:28 #52913

status: user
broj poruka: 1
Pre sedam dana kupio SX-43TMS u Tehnomaniji za 17.200 din. ELITE je Bugarska trgovacka kuca, a sam uredjaj je kineski i nasao sam ga na https://www.chinavasion.com portalu. O ukupnom kvalitetu jos ne mogu, ali sve navedene funkcije uredjaj ima. Isporucen je sa EURO konektorima pa se lako montira, ali potreban je oprez jer ima gomilu kablova pa smo ga kod drugara koji ima Citroen Xantiu jedva ugurali. Slika je sasvim korektna, zvuk neocekivano solidan. Cini mi se da u specifikacijama na Tehnomaniji nije naveden i izlaz 4x45W. U Xantiji pre njega bila je MP3 Alpina (po meni Alpine daju najprijatniji zvuk), kod mene Blaupunkt Bremen pa smo zakljucili da je po audio karakteru veoma blizu Alpine, a deleko ispred Blaupunkta (velika verovatnost je da je baza Pioneer). Plejer za sada cita sve od originalnih i rezanih DVD izdanja, DIVX, pa cak i neke video zapise koji nisu navedeni. Titlovi potpuno podrzavaju nas font. Ima ful video i audio USB podrsku.
Mislim da se osim u Tehnomaniji prodaje u Tempu i Metrou.
Licno za sada sam veoma zadovoljan jer po meni ovo je mnogo funkcionalnije resenje od varijante sa izlaznim displejom koji pokrije deo komandi na tabli i pri tom jedan nesmotren potez obicno dovede do trajnog ostecenja mehanizma koji niko ne popravlja. Uostalom za razliku u ceni moze se dokupiti jedan displej od 7 ili 8 incha.
Nadam se da sam bar malo pomogao...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60273. Broj poslatih odgovora: 646078.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs