ne svidja mi se kako se video uvek prekine u najbitnijem momentu, a mnogi komentari i izostanak Dankovih odgovora na bitna pitanja mi podgreva sumnje time sto je samo lajkovao pitanja i precutao, i tvrde da je proizvodnja `Ei Nis` ( i ako fabrika ne radi vise ) a u komentarima kazu da je `Стевановић трафо д.о.о. Ниш, Иванковачка 15, Србија`
Pazi neko mora opasno da zajebe da dođe do prekida nule, nije stvar koja se dešava često, mislim ljudi su sve do sada funkcionisali bez toga ali pošto košta svega par hiljada din ne vidim razlog zašto ne bi kupio? Samo obavezno isprati da li je stavio fidovku po specifikaciji u suprotnom uređaj samo bez veze stoji u tabli.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.