Korisnik:   Lozinka:   
K O N T A K T

Network IT doo

Bregalnička 52/1
11420, Smederevska Palanka, Srbija

Tel:  063 / 311-094
        063 / 84-09-729

Radno vreme:
09:00h - 17:00h radnim danom
10:00h - 15:00h subotom

Download: Identifikacija
eMail: office[at]pcberza.rs
Matični broj: 20704667 PIB: 106911887
Šifra delatnosti: 7311, Delatnost reklamnih agencija PDV: NE
Račun: 265-6650310000489-29, Raiffeisen Banka A.D. Beograd
K O N T A K T   F O R M U L A R
Namenjeno :
Vaša poruka :
Vaše ime i prezime :
Vaša firma :
Vaš telefon :
Vaša e-Mail adresa :
Prepišite sigurnosni kod :
db0e1
O   N A M A

Internet sajt www.pcberza.rs počeo je 01.12.1999. zvanično da radi. Tim sastavljen od dvojice mladih, ali iskusnih informatičkih entuzijasta pred sebe je postavio izuzetno težak zadatak: da postavi Internet sajt koji će na našim prostorima predstavljati referentnu berzu za kupoprodaju kompjuterske opreme. Uprkos teškim uslovima rada, slabo razvijenoj komunikacionoj infrastrukturi i velikoj dozi nepoverenja kod većine onih koje smo upoznali sa svojim planovima, bili smo apsolutno sigurni u uspeh. Znali samo šta želimo, a znali smo i kako da to ostvarimo.

Od samog početka, posete su vrtoglavo rasle i već posle nekoliko meseci rada PC berza se svrstala u red najposećenijih sajtova na srpskom jeziku. Neizmernu zahvalnost dugujemo i medijima u Srbiji jer su nas od početka podržavali i pružili nam pouzdan oslonac u nasupu na tržištu.

Profesionalnost u radu, ažurnost, stručnost i vera u misiju koju obavljamo ( da, slobodno možemo reći da je ovo jedna vrsta misije ) su naši osnovni postulati kojih smo se od početka pridržavali.

Za uspeh PC Berze neizmerno smo zahvalni našim poslovnim partnerima i našim korisnicima koji su od početka u nama prepoznali pouzdane partnere kojima se može verovati i na čije se informacije u svakom momentu mogu osloniti.

Od svog postanka PC Berza je promenila više oblika pravnog delovanja od Samostalne radnje, Uslužne Agencije do Preduzeća. Od Maja 2004. poslovali smo kao Preduzeće za Internet marketing i elektronsko poslovanje "PC Berza" d.o.o., a od Februara 2011. poslujemo kao "Network IT" doo.

U ovom momentu PC Berza predstavlja jedinu pravu i svakako referentnu bazu podataka sa cenama informatičke opreme u Srbiji, opisima pojedinih komponenti i mnogim dodatnim informacijama koje stoje na raspolaganju našim korisnicima. Naravno, to nije kraj; PC Berza nastavlja da usavršava postojeće i paralelno razvija potpuno nove servise koji će pomoći da se kompjuteri "usele" u što više domova na našim prostorima.

Pored osnovne delatnosti, PC Berza se bavi i izradom kvalitetnih Internet sajtova, izradom Logotipa i reklamnih Banner-a kao i razvojem softverskih rešenja za razne oblasti. U svakom momentu spremni smo da kvalitetno odgovorimo na Vaše zahteve i pomognemo Vam da svoju firmu na najbolji mogući način predstavite na Interntu.

U nadi da ćemo se još dugo družiti i uzajmano pomagati, srdačno vas pozdravljamo i iskreno zahvaljujemo na ukazanom poverenju.

Uredništvo          

Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs