Da li se nekome,na pojedinim kanaliama u EON TV Aplikaciji ,desava da slika i ton nisu sinhronizovani i treba da se pritisne dugme za napred ili vec sta je.Na pojedinim kazalima samo. Hvala Simke Valjevo u srcu!!
Kod mene na dva naloga, 5 televizora (3 SBB Boxa , 1 Xiaomi smart TV box i 1 smart TV) i nekoliko mobilnih uredjaja sve radi normano. Doduse ja gledam samo N1, Novu S , sve sportske i poneke filmske kanale. Mozda ne gledamo iste.
I5-13600KF/RYUJIN II 240/128GB/B760/RTX4090/1TB 990 Pro/H5 Elite/ROG Strix 1200G/ROG Swift PG349/Dell S2721DGFA/Logitech K280e/Deathadder v.2/Turtle Beach STEALTH 600 V2
ја обично зовем СББ за сваки проблем који имам и инсистирам да га елиминишу. Са ЕОН-ом никад нисам имао то, имао је буразер са Д3, решили су заменом уређаја и неким њиховим подешавањима.
Једини проблем који ја имам, је што не може да се филтрира на рутеру `youtube` као забрана, јер је рутер ограничен, а такође ни на ЕОН-у не постоји никакво управљање тог типа.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Da li se nekome,na pojedinim kanaliama u EON TV Aplikaciji ,desava da slika i ton nisu sinhronizovani i treba da se pritisne dugme za napred ili vec sta je.Na pojedinim kazalima samo :: Hval :: Simke :: Valjevo u srcu!!
Desava se meni. Imam EON box. Nisam ustanovio patern, nije mi bilo bitno tada. Nisam siguran ni da li su isti kanali. Ali kasni pa sigurno celu sekundu, bas bi smetalo. Nekad samo preskocim taj kanal, a jednom sam restartovao i bilo je ok(ali ne mogu da tvrdim 100% : ) Ali sigurno je da se desava.
Jel ti EON preko neta ( LAN ) ili na koaksijalni kabl? Ja sam na kabl i sve radi perfektno pa zato pitam, doduse BGD, centar ako lokacija bitna. EDIT: Sad vidim da pise Aplikacija, pa hoce nekad tako da kasni itd. Citao sam vec negde da se ljudi zale, dal zbog neta ili sta god.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.