Zdravo, Da li neko ima iskustva sa Philips robot usisivačima? Na popustu su i uzeo bi jedan, dvoumim se izmedju XU7100/01 i XU5100/10 mala je razlika izmedju njih. Kvadratura stana je 73 kvadrata,parket je veći deo pokrivenosti i ima jedan manji prag. Nemam tepihe ali imam par malih prostirki (kupatila). Hteo bi da uzmem kvalitetan usivac koji ce raditi dobar posao.
Aj posto niko nista ne pise, podelicu moja iskustva U vreme kad sam kupovao robot usisivac procitao sam gomilu foruma i neki zaključak je bio -Ne kombo uredjaj pranje + usisavanje, vec dva odvojena -Obrati paznju na kvalitet softvera mapiranje i reakcija na zbunjujuce situacije -Obrati paznju na autonomiju u smislu baterija + kapacitet baze -kesa za prasinu U smislu da moze stan od 110m2 da usisa bez ikakve tvoje akcije -Naravno kvalitet usisavanja
Nakon svega sto sam iscitao uzi izbor sam sveo na irobot i7+ i neku rowentu i na kraju sam uzeo i7+ Utisak Sasvim sasvim korektno
Usisavanje se svodi na to da u svakom slucaju moras ti na 2-3 nedelje ozbiljnije da usisas ali za svaki dan vrh Autonomija Dobra, usisavanje dobro, Mapira super, Bas se retko zbuni skoro nikad, Dobra aplikacija, ima rezervnih delova cak i kopija. Od slabijih strana, jedino ako imas visoka ocekivanja da moze da usisa kao dyson-ne moze.
Broj postavljenih tema: 60473. Broj poslatih odgovora: 648171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.