Vidi nov si iskuliraj malo. Dobio si sasvim dovoljno odgovora za ono što te je interesovalo. Niko te nije vređao, pa nemoj ni ti da ljude koje ne poznaješ da vređaš. Mislim sledeći put ćeš dobiti odgovora 0 od ljudi koji znaju. Moram da kažem, ja sam juče uvredio čoveka na berzi i izvinio sam se, al postojao je razlog. a sta ti ja znam...
:: Pa drugi deo Maxpayn-a ide odmah posle dugoocekivanog drugogo dela poznate vip serijala VMARC(u prevodu Vo sa Marsa),koji se emituje na ,u zadnje vreme jako popularnom kanalu palma plus! A zal sa starom producentskom kucom se nadoknadjuje reklamiranjem njihovog sajta,medjutim, ljudi su lose serije odavno izbacili! :: Tko leti,vrijedi :: ::
:: Pa drugi deo Maxpayn-a ide odmah posle dugoocekivanog drugogo dela poznate vip serijala VMARC(u prevodu Vo sa Marsa),koji se emituje na ,u zadnje vreme jako popularnom kanalu palma plus! A zal sa starom producentskom kucom se nadoknadjuje reklamiranjem njihovog sajta,medjutim, ljudi su lose serije odavno izbacili! :: Tko leti,vrijedi :: ::
Ako imas viska negativne energije,pa ti ja dodjem kao dzak za praznjenje,zaobidji me molim te!Ako imas nesto pametno da kazes vezano za diskusiju o pomenitoj temi reci,ako ne nemoj mi molim te drzati predavanja o tome ko je ovde ko(stavrno me to ne interesuje ni 1%,posle dugog sedenja za kompom,malo se opustis,nasalis,itd.... Tko ljeti ,vredi (ali ti slabo letis)
Trazim devojku za duzu vezu ili brak,mozemo da se upoznamo preko msn sa kamerom,imam jedno dete i razveden sam,ali imam stan i stalan posao Ne seeeeee*iiii... XD Da pogadjam - komsinica je otisla suvlja nego sto je dosla.
:: Da se ja pitam pre bih to nazvao brkateudavacebirajupajsera.com ali ajd` sad... Ma evo i drugog linka pa pogledajte sami :: http://www.damebiraju.com/profil/avanturasa :: :: Trazim devojku za duzu vezu ili brak,mozemo da se upoznamo preko msn sa kamerom,imam jedno dete i razveden sam,ali imam stan i stalan posa :: Ne seeeeee*iiii... X :: Da pogadjam - komsinica je otisla suvlja nego sto je dosla.
pa sada je jasno njegovo prisustvo ovde :]]
tweak-ovanje msn-a u cilju falus enlargement-a :]]
Sad sam ušao s polja. Videh da ima još deset poruka(nešto ozbiljno se desilo) od kad sam otišao, pa reko da vidim. Zmajko ti si car. Koliko se sećam ti si razvalio i onog bata89 ako mu se dobro sećam nika. Ma nesmeta mi što je tamo samo mi nije jasno što se osetio prozvanim. + za brkateudavačebirajupajsera muahahahaha +x3 za suvu komšinicu. Na poslu sam i smejem se ko kreten, a stranke sede preko puta mene. Verovatno misle da sam retard hahahah.
Ma nisam ja razvalio nista... Razvaljuju oni sami sebe sa svojim stavovima. Eto, Gile iako spamer No 1. i bax almighty su oket likovi koji se nisu uzbudili kad su popili prozivke i sve je kuLJ. Taman i da im se izvinem za nastup. Nadam se da mi ne zameraju, se*onja sam i ja ponekad... Dobro mozda cesce od toga.
Zmajko – LEGENDO! Bob Rock-a nestade sa onog sajta ko jajeta s’ groba! Od nedavno su se na nasem forumu pojavili likovi koji su zasluzili slicnu sudbinu!...
Zmajko majstore,odusevio si me!!!!!Celo sam se jutro smejao(ali stvarno),ljudi me pitaju sto,ne znam sta da im kazem! Imao sam isto tako jednog drugara,kao ti,provali neku foru,i umre od smeha! Ko kani pobjedit,mora Zmajka prejebat! Ljudi dosta svadje,hajde malo da pricamo ozbiljne teme!
Imam jedan mali problem,u Camtasi-i 5 kada snimim cam,i kada ponovo reprodukujem,desava se da je sve ok,samo u okviru cam-a crna povrsina,sve sam probao ali ne znam u cemu je caka!Znaci snimam ceo desktop,i cam,sve se vidi osim camerice!Sta li moze biti?
Nakon toga skini 5icu ako vec nisi... Upravo radim na njoj (Vista instalirana) bez ikakvih problema. Petica je majka sa novim opcijama za produkciju i plejerom.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.