Upravo sam to i rekao, tj prepravio pre tebe. Nema tii SATA jer lepo stoji na slici, kasnije sam je video. Koji je opticar???
- A N G E L -
:: Ovo se pojavilo pre neki dan, na OVOM kompjuteru(AMD 3200+,ASUS A7V8X, 2x1GB Kingmax SuperRAM DDR400, ATi 2600XT AGP) i MAXTOR-u od 80GB - mislim, pise : :: :: A cd-rw je na IDE kablu, nema ova ploca SATA prikljucke(ima ostavljen prostor da se ugrade, a oni su skuplji od cele ploce :: :: Na onom Q9300 na P5Q jos nisam nista probao. Napisacu kad budem. Otvoricu jos jednu novu temu sa podmuklom i smisljenom namerom da opteretim SERVER sajta : :: :: :: Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
Kupio sam ga pre 5 godina, i, ni sam ne mogu da verujem da ni jedan disk nije pokvario. NIJEDAN. Procitao je pola miliona diskova :) dobro, ne bas toliko, ali zaista iznenadjujuce mnogo. Nikad nijedan problem, bag, trip... sta god, nisam imao. Kupio sam ga u onoj knjizari na platou, sad sam video racun, posto mi kutija od ovog cd-rw-a sluzi kao stek za sve racune.
E da, iznenadjuje me da sam poslednjih 3 dvd-rw a dobio u kesi, kao na pijaci malopre banane.
Takodje i nekoliko hdd-ova... mislim, sta se desilo sa kartonskim kutijama ? Sta kao, u Srbiji se neki MILE iz Macvanskog Prnjavora setio da napravi biznis od polovnih kutija za hdd ? Kao crno trziste ? Ne razumem.
Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
Grane - Primarna i Sekundarna Uredjaji - Master i Slave kombinacije (zaokruzi potreban odgovor) uredjaj je: a) Primary Master b) Primary Slave c) Secondary Master d) Secondary Slave
Master grana i sekudarni???? opet???
:: :: Umesto sekundarni ja napisah slave.TREBA DA STOJI NA MASTER GRANI I DA BUDE SEKUNDARNI :: :: Na slici stoji CD- ROM A ON TREBA DA BUDE SPOJEN NA ISTOJ GRANI KAO I HDD NA KOJI SE DISE WINDOWS. ZNACI NA ISTI IDE KABEL.
:: Grane - Primarna i Sekundarn :: Uredjaji - Master i Slav :: kombinacije (zaokruzi potreban odgovor) uredjaj je :: a) Primary Maste :: b) Primary Slav :: c) Secondary Maste :: d) Secondary Slav :: :: Master grana i sekudarni???? opet?? :: :: :: :: :: Umesto sekundarni ja napisah slave.TREBA DA STOJI NA MASTER GRANI I DA BUDE SEKUNDARNI :: :: :: :: Na slici stoji CD- ROM A ON TREBA DA BUDE SPOJEN NA ISTOJ GRANI KAO I HDD NA KOJI SE DISE WINDOWS. ZNACI NA ISTI IDE KABEL.
Ajde smanji na “33”! Sjeb#o si pola forumasa. Samo sto nije pocelo vredjanje (sreca da se nije javila DIBIDUS PAMETNA PCoprema).
CPU: Intel Q9300 MB: P5Q MEM: 2x2GB Geil Black Dragon... sa nekim crvenim diodama, kao ocima - - ma glupo do bola. GPU: 2600XT 256MB 128 bit GDDR4 I naravno, WD6400AAKS pokusao da instaliram XP 32bit-ni.
I tako 3 puta za redom. Pre toga sam u Visti 64bit-noj na Seagate-u od 500GB, u Paragon partition manageru 9 Pro, kliknuo na update MBR za WD-a, i kao `operation finished succesfully`.
Upravo sam to uradio sa ovim Maxtorom….
Mozda ga zbunjuje nesto jer je cd-rom na SATA prikljucku, mada ga ne prepoznaje ni kao SCSI, a to mene zbunjuje
Ovo se pojavilo pre neki dan, na OVOM kompjuteru(AMD 3200+,ASUS A7V8X, 2x1GB Kingmax SuperRAM DDR400, ATi 2600XT AGP) i MAXTOR-u od 80GB - mislim, pise :)
A cd-rw je na IDE kablu, nema ova ploca SATA prikljucke(ima ostavljen prostor da se ugrade, a oni su skuplji od cele ploce)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.