ooo, kolezi, a, pa stavljao sam u CRNI SLOT, da, zasto pitas, jel nisam trebao? to je Marvell, rece mi MCH da treba u Intel ICH slot sto ima 6xportova..
ps, ja sam stavljao 2xST500 Seagate u RAID0, ali na zasebni SiliconImage 3xxx PCIe, i posle mesec dana jedan je vec geknuo, ne mogu da verujem..sada imam RAID0, ali voleo bih da probam raid0 na ploci, cisto da vidim koje bi bile performanse, kako bi se ponasalo...jer nesto me ovaj kontroler zbunjuje, jeste SATA2, pise da je taj, ali kao da radi SATA150, ne znam ni sam..u HDtach meri brzinu od 140 max..
Pošto ti je taj Silicon Image ? Ne mislim da ga otkupim od tebe, nego napiši gde si ga kupio i koliko si platio da bih znao šta da očekujem za kolike pare ?
`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli, Nego nama, - što smo im se naguzili ` (mali Mujo)
Uđem danas u LOGO, pitam za hardware RAID PCI kartu, lik me pogleda kao da sam mu na japanskom rekao nešto, a žena koja je takođe radila ostavi mi utisak da joj zvuči poznato, kao na primer neko špansko selo, okrenem se i izađem.
`ajmo dalje...
`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli, Nego nama, - što smo im se naguzili ` (mali Mujo)
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647744. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.