Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Dajte neki predlog za HARDware RAID kartu, za 2 diska, ne treba mi za više, za kućnu upotrebu.
STRANA 2 OD 2
Scyter Pa ja sam lepo napisao..... 25.04.2009. 21:24 #110186

status: user
broj poruka: 8138
...Nego pitam koja je razlika izmedju 6401AALS i 640AALS?Oboje imaju po 32 mb kesa i oboje pripadaju black seriji.

The Way It`s Meant To Be Played

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic ..bax2003 26.04.2009. 01:42 #110225

broj poruka: 19083
ooo, kolezi, a, pa stavljao sam u CRNI SLOT, da, zasto pitas, jel nisam trebao? to je Marvell, rece mi MCH da treba u Intel ICH slot sto ima 6xportova..

ps, ja sam stavljao 2xST500 Seagate u RAID0, ali na zasebni SiliconImage 3xxx PCIe, i posle mesec dana jedan je vec geknuo, ne mogu da verujem..sada imam RAID0, ali voleo bih da probam raid0 na ploci, cisto da vidim koje bi bile performanse, kako bi se ponasalo...jer nesto me ovaj kontroler zbunjuje, jeste SATA2, pise da je taj, ali kao da radi SATA150, ne znam ni sam..u HDtach meri brzinu od 140 max..
Slavuj yyy 26.04.2009. 10:05 #110269

broj poruka: 2236
Pošto ti je taj Silicon Image ? Ne mislim da ga otkupim od tebe, nego napiši gde si ga kupio i koliko si platio da bih znao šta da očekujem za kolike pare ?

`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli,
Nego nama, - što smo im se naguzili `
(mali Mujo)
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 29.04.2009. 19:19 #111053

broj poruka: 2236
Uđem danas u LOGO, pitam za hardware RAID PCI kartu, lik me pogleda kao da sam mu na japanskom rekao nešto, a žena koja je takođe radila ostavi mi utisak da joj zvuči poznato, kao na primer neko špansko selo, okrenem se i izađem.

`ajmo dalje...

`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli,
Nego nama, - što smo im se naguzili `
(mali Mujo)
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika ja kupio ovde jos pre dve godine i jos ga imaju po istoj ceni 29.04.2009. 20:05 #111059

broj poruka: 1133
http://www.pixel.rs/php/cen_full1.php

AKO NISTA DRUGO NEKA TI DONESE NEKO IZ N.SADA

PCI ATA/S-ATA RAID controller 2-port
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647744.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs