Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
evo ovako
STRANA 2 OD 2
Slavuj ... 24.05.2009. 00:01 #116473

status: user
broj poruka: 2236
Dakle, kao što su svi živi u prilici da ustanove, od žaljenja, primedbi i traženja nekih vizuelnih i softverskih reparacija sajta definitivno nema ništa i izgleda da niko ne zna kada će i da li će takvih stvari uopšte biti u budućnosti.
Ja se ovih dana zapitkujem nešto otprilike ovako: ``Da li će uopšte biti foruma za koji mesec ? Da li je stvarno neophodan ?``

Jer, od kako sam počeo da pratim ovdašnje teme prilično aktivnije, poslednjih 7-8 meseci, nešto nisam primetio da se skoro uopšte postavljaju imalo ozbiljnija pitanja od onih klasičnih, već ponovljenih i sažvakanih po 745i put gotovo svakome ponaosob ko ima PC, naravno, ništa od toga ne bi ostavljalo ni približno toliki utisak bez ``naslova`` koji smislom(dakle, besmislom) i ciljnom grupom(dežurna/e budala/e) nisu mnogo udaljeni od:

JAO JOJ !
KUKU LELE !
NEĆE PA NEĆE !
A ŠTO SAD NEĆE KAD JE JUČE HTELO ?
DIODA SVETLI ŽUTO AL MI LIČI NA CRVENO, STRINE MI, I TO ONE IZ PETROVCA NA MLAVI !

Moj je neki stav da bi taj neki sada virtuelni moderator, koji se već par dana spominje, u nekoj budućnosti imao obavezu da briše jak off-topic i flejm svake vrste i količine, bez izuzetaka, pa naravno i moj. Pod ``jak`` off topic podrazumevam isključivo psovke i ozbiljno izražene besmislice koje baš nikako ne mogu biti u vezi sa temom. Ni povremeni katanci ne bi nikome škodili.

SkyFire, meni je jako žao ako bilo koga vređa to što ja danas živim u Srbiji i nemam fond reči = 7, retko psujem, a ne vređam i ne omalovažavam automatski svakoga čije mi se mišljenje ili stav ne svidi u nekom trenutku.

Ko sa tim ima problem = pravac kod psihijatra ! Možda još uvek postoji mogućnost potpunog izlečenja !

Druga je stvar što tebi fali boravak u centru pažnje.

90 percent of everything is crap.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Ja, igrac 24.05.2009. 00:21 #116477

broj poruka: 5714

Zasto lepo ne priznas da si ti onaj davitelj iz casopisa `Svet Kompjutera` koji se zove Miodrag Kuzmanovic, a kojeg sam se, u par navrata, usudio opleviti jezikom razuma i racionalnog mislenija, a koje je on za uzvrat, uprkos ostrim kritikama, izvoleo prikazati u ribrici IO port...na zalost, kao sto pojedini imaju prilike da i dalje gledaju u SK, to nije urodilo plodom, pa se u tom casopisu i dalje arci jedna ionako skupocena i deficitarna stranica masnog papira, kao za burek kod cuvenog Petrovica u Zemunu....arci na jedan krajnje volseban nacin trpeci svakojaka mudrenija dokonog ali nesudjenog romanopisca, sa diplomom NS pravnog fakulteta u zadnjem dzepu izlizanih farmerica a sve to zbog neostvarenog decackog sna da zavrsi neki, makar `bilo koji bilo kada i bilo gde`, tehnicki fakultet kako bio bio u stanju zaleci za stavove kojih se neprikosnoveno drzi, kao proleterka komunizma na barikadama crvene (r)evolucije...

E sada, sta sam to napisao...vise ni sam ne znam :-)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Mi bas pricamo o nedolicnom ponasanju a ono.. 24.05.2009. 06:25 #116510

broj poruka: 18472
Eto kako pocinje bilo kakva rasprava..Neko ti se direktno obraca bez potrebe i jos u zavijenoj formi ti kaze da ides kod psihijatra - a ne ,on se ogradio..ccccc...pazi sad filozofa kad udari u pricu!Pored svega mi jos kaze da sam zeljan da budem u centru paznje!Ako ovo nisu uvrede onda ja ne znam sta su?!Zaista ne znam kako da reagujem,il da se smejem il da se cudim al u svakom slucaju ovo je zalosno!
Pitanje kolegi Slavuju.Zasto si me uopste uzeo u usta?Da li sam ja tebe negde direktno prozvao???!!!Umes li ti nekad da priznas kad pogresis ili ces i dalje da mlatis praznu slamu filozofirajuci i pisajuci konfuzne eseje?Postoji li negde kraj svemu tome?
Ja zaista nisam tip koji voli da se svadja ali me jako interesuje koji si se moj okacio na mene?

I Want to believe - The truth is out there

Slavuj ... 24.05.2009. 12:08 #116548

broj poruka: 2236
Nije da mi smeta to što si gotovo nepismen, nije ni to što si sujetan kao neka baba što čitavog života hekla, niti što imaš razumevanja samo sa svoje poltrone, ali ja ipak imam neke mere ispod kojih ne idem ni po koju cenu, tako da svoju seljobersku prevrtljivost vežbaj na nekoj fukari svog kalibra, jer iako često imam slobodnog vremena, moje dobro raspoloženje još uvek poznaje granice. Odjebi.

Pozivam Administratore da bar ovaj put odreaguju u korist većine posetilaca ovog foruma time što će permanentno banovati ili mene ili SkyFire-a. Hvala u svakom slučaju.

90 percent of everything is crap.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ttate re: 24.05.2009. 12:55 #116552

broj poruka: 366
I vi kazete da je forum los da je otisao u ku*ac bla,bla,bla. Pa forum nikada nije bio bolji.Vidis` ti` sta se tu sve desava: friziraju se vozila,krpe se graficke ,traze nestali kucici,prozivaju novinari,za svakog po nesto.Trazi se moderator ,koji ce nam djavo teba lepo pustiti nek sve ide svojim tokom tako je najbolje. Jos nesto: pojedini su zajasili ovog naseg `gromovnika` samo ne znam zasto.On je jedini autentican lik ovde(bar se tako predstavio) i bez njega ovaj forum nebi bio to sto jeste. On je pacenik na svoj nacin ali bas oko onih stvari zbog kojih smo svi ovde.

SkyFire Re: ... 24.05.2009. 13:58 #116570

broj poruka: 18472
Bas ti hvala na ovim lepim recima.Vidi se koliko imas kucnog vaspitanja i kulture i na sta si sve spreman,koliko nisko da se spustis.Sto se mene tice ti si pokazao svoje pravo lice i koliko vredis kao licnost-covek.Zalosno!

P.S.Evo da se nebi cimao sad cu da te predlozim za moderatora posto me toliko nepodnosis pa me ti licno banuj.Ispuni sebi tu zelju pa ce ti spasti kamen sa srca.

I Want to believe - The truth is out there

:: Nije da mi smeta to što si gotovo nepismen, nije ni to što si sujetan kao neka baba što čitavog života hekla, niti što imaš razumevanja samo sa svoje poltrone, ali ja ipak imam neke mere ispod kojih ne idem ni po koju cenu, tako da svoju seljobersku prevrtljivost vežbaj na nekoj fukari svog kalibra, jer iako često imam slobodnog vremena, moje dobro raspoloženje još uvek poznaje granice. Odjebi
::
:: Pozivam Administratore da bar ovaj put odreaguju u korist većine posetilaca ovog foruma time što će permanentno banovati ili mene ili SkyFire-a. Hvala u svakom slučaju
:: 90 percent of everything is crap.
DaSickSyst Ljudi sta vam je??? 24.05.2009. 14:33 #116581

broj poruka: 2909
Pa najveca glupost koju bi administratori mogli da urade je da postave nekog od forumasa za moderatora,a i oni su svesni toga i zato to i ne rade...I skidam im kapu sto do sad nisu naseli na ove price...Jer bi i onih zadnjih 5% ljudi koji nesto vrede napustili ovaj forum i ovo bi tek tada postao pravi cirkus...Ko god stavi malo prst na celo shvatice o cemu govorim...

Tacno je da je ovaj forum ranije zaista nesto vredeo,i da je ovo sad kupusara gde se par likova utrukje ko ce nabiti veci broj postova odgovaranjem na apsolutno sve teme nebitno dali se razumeju ili apsolutno nemaju pojma o cemu se radi...Ako hocete da skroz propadne naka se dodeli nekome titula moderatora i resen problem...

DaSickSystem

philaemos .... 24.05.2009. 20:39 #116670

broj poruka: 2743
Sve vise, i sve mladja deca koriste kompove i internet, pa ima vise ljudi koji posecuju forume.
Pa kad te osobe pocnu da ti sole pamet... jbg...
Sto bi Ivica Dacic u `Nikad Izvini` rekao: `Od toga se susi kicma i deci raste rep`

imarkovic pajsgudgud 24.05.2009. 22:05 #116710

broj poruka: 19085
aj nadji, keve ti tu temu, da vidim, ne secam se nesto tih duhova, kakvi bre duhovi..
BataCele ... 24.05.2009. 22:59 #116748

broj poruka: 1532
Da pogledam pitanja na prvoj strani treba mi 1-2 minuta.

Da procitam sta me interesuje treba mi 5-10 minuta, retko vise.

Da nakuckam kakav odgovor treba mi 10-ak minuta 1-2x nedeljno.

Mislim da ne gubim mnogo vremena na forumu. Ali, avaj.. zena ne misli kao ja...

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

MACHINE Re: ... 25.05.2009. 00:47 #116774

broj poruka: 5714
A sitnu decu si zaboravio :)))

Pozz

:: Da pogledam pitanja na prvoj strani treba mi 1-2 minuta
:: Da procitam sta me interesuje treba mi 5-10 minuta, retko vise
:: Da nakuckam kakav odgovor treba mi 10-ak minuta 1-2x nedeljno
:: Mislim da ne gubim mnogo vremena na forumu. Ali, avaj.. zena ne misli kao ja..
:: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
gliga79 evo ovako 12.12.2009. 04:29 #169317

broj poruka: 4641
Taman sam hteo da postavim sliku misleci da je forum krenuo normalnom putanjom, ali sam se predomislio. Znam da je vecina nervozna ali predlazem da se iskulirate bar 1min. pa razmislite sta ce da napisete.(mozda se pokajete ili promenite misljenje).Relativno kratko sam na forumu ali mislim da od ranije postoje neki klanovi i netrpeljivost. Hteo bih da ukazem na jednu ruznu pojavu koja mi jako smeta. To je prozivanje i vredjanje na najgori nacin, tipa covek ne pomene niti se obrati osobi , a ovaj prospe uvrede na sve strane. Kako prozivate osobe koje i ne poznajete, samo na osnovu onoga kako razmislja i kakav mu je temperament. Vredjaju pojedinci. Vredjaju clanove koji im nisu simpaticni, i automatski grupu ljudi koja je dobra sa tim likom.
Od svih clanova najbolje poznajem Sky Fire-a. Covek nije nepismen, svestran je i dobar kao covek, sto je najbitnije. Ima takav temperament koji nekima ne odgovara, i u tome je problem. Ne vidim sta je lose sto stalno iznosi svoje misljenje i predlaze.Ima dosta odlicnih testova i tutorijala koji su za svaku pohvalu. To cini sajt onim sto jeste.
Bax2003 me je u pocetku odusevio time, sto su odgovori izlazili malte ne odmah, te nisam cekao.Ima ljudi kojima skidam kapu kao sto su dvojica gore navedenih zatim Imarkovic, Plamen,Daum,Pufi(veoma korektan i dobar,znanje ce tek da steknei da bude strpljiv) itd
Izvinjavam se onima koje nisam nabrojao,ali ima ih jos.
Nadam se da cu bar malo da dam doprinos ka poboljsanju odnosa,ovim tekstom.
Pozdrav svima

Intel Q6600. CM Hyper TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
Power Color HD 3850, 512, DDR3
HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS

Daum Re: evo ovako 12.12.2009. 04:35 #169318

broj poruka: 12805
Ja moram da ti cestitam na vadjenju ove matore teme iz naftalina, mada ne vidim razlog zasto da ne. Bolje nego da si otvarao novu temu ko vecina ovih par dana za svaki put kad su hteli da pitaju KOJU GRAFICKU DA UZMEM :D

:: Taman sam hteo da postavim sliku misleci da je forum krenuo normalnom putanjom, ali sam se predomislio. Znam da je vecina nervozna ali predlazem da se iskulirate bar 1min. pa razmislite sta ce da napisete.(mozda se pokajete ili promenite misljenje).Relativno kratko sam na forumu ali mislim da od ranije postoje neki klanovi i netrpeljivost. Hteo bih da ukazem na jednu ruznu pojavu koja mi jako smeta. To je prozivanje i vredjanje na najgori nacin, tipa covek ne pomene niti se obrati osobi , a ovaj prospe uvrede na sve strane. Kako prozivate osobe koje i ne poznajete, samo na osnovu onoga kako razmislja i kakav mu je temperament. Vredjaju pojedinci. Vredjaju clanove koji im nisu simpaticni, i automatski grupu ljudi koja je dobra sa tim likom.
:: Od svih clanova najbolje poznajem Sky Fire-a. Covek nije nepismen, svestran je i dobar kao covek, sto je najbitnije. Ima takav temperament koji nekima ne odgovara, i u tome je problem. Ne vidim sta je lose sto stalno iznosi svoje misljenje i predlaze.Ima dosta odlicnih testova i tutorijala koji su za svaku pohvalu. To cini sajt onim sto jeste
:: Bax2003 me je u pocetku odusevio time, sto su odgovori izlazili malte ne odmah, te nisam cekao.Ima ljudi kojima skidam kapu kao sto su dvojica gore navedenih zatim Imarkovic, Plamen,Daum,Pufi(veoma korektan i dobar,znanje ce tek da steknei da bude strpljiv) it
:: Izvinjavam se onima koje nisam nabrojao,ali ima ih jos
:: Nadam se da cu bar malo da dam doprinos ka poboljsanju odnosa,ovim tekstom
:: Pozdrav svim
:: Intel Q6600. CM Hyper TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: Power Color HD 3850, 512, DDR3
:: HDD WD Caviar 640 Gb. AAK
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647737.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs