Juce sam imao srpski,danas matu.Bilo je dosta prepisivanja(mada se uopste nisam nadao tome).Sutra cu otici da vidim kako sam uradio.Nadam se dobrom rezultatu.Bilo je opustencija,na pocetku sam imao malu tremu. Uradio sam skoro sve zadatke,ali imao sam par malih grescica koje ce me kostati.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Kako si uradio prijemni, a njih pusti svadjaju se oni stalno :: :: Pozdrav :: :: :: :: Upropastite coveku temu :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Koliko ja vidim, a vidim dobro kod svih u statusu piše user, tako da niko nije broj 1,2,5... a nema ni titulu vladara ili kralja.
Stvarno mi nije jasno iz čega je proistekla ova rasprava, to što se dečku hard pokvario je slučajnost (garancija će odraditi svoje) i ne mora da znači da je ta serija hardova loša.
Sledeća stvar je da sam viđao i nove delove koji su neispravni, a takođe sam i viđao delove o kojima nije vođeno računa i eksploatisani su u lošim uslovima pa rade odlično. Od tolikih proizvedenih primeraka dešava se da neki i bude neispravan, a može da se desi i da je iz fabrike izašao ispravan, a da je u transportu oštećen.
Što se tiče broja postova po meni to nije odraz nečijeg znanja ili stručnosti tako da dalja rasprava o tome je besmislena. Neka svako doprinese koliko je u njegovoj mogućnosti i neka pomogne ostalim korisnicima kada i koliko može.
Moje mišljenje je da bi ovde trebalo da padne primirje i da se zakopaju ratne sekire.
Kako je tako je, ali je sve to sto si rekao istina...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: :: Kad god si udario na Bax-a tu si ga i popušio :: Pucaš posle trećeg posta...Bax bi mogao da te vozi ceo dan :: :: Budi jednom čovek pa ispuni obećanje...svi ćemo plakati ako uradiš ovo :: :: Veću gomilu samozadovoljštine nisam video od tebe...O MoĆni OverKlOkERU :: ::
SkyFire je covek koji zna da klokuje i malo toga van klokovanja,ne kapiram sto stalno napada baxa,a sve kao ne napada on prvi,ocigledno je opterecen popularnoscu i doslednoscu baxa,a sve je to opet nerazumno kad on kaze da nije opsednut brojem postova baxa,a uvek prvi to pocne da razmatra,haha mislim smesno mi dok ga citam jer sve unapred znam sta ce napisati...ljudi jadno mi da ga citam,dodje mi da ga branim kako je jadan,al opet kad vidim sa druge stane je bax koga cenim pre svega kao coveka tako da jbg,morgence :D
Kompleksi su vrlo negativna crta kod ljudi. Kako bi rekao `arhitektura je to,bato moj`.
:: Kako je tako je, ali je sve to sto si rekao istina.. :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: :: :: :: Kad god si udario na Bax-a tu si ga i popušio :: :: Pucaš posle trećeg posta...Bax bi mogao da te vozi ceo dan :: :: :: :: Budi jednom čovek pa ispuni obećanje...svi ćemo plakati ako uradiš ovo :: :: :: :: Veću gomilu samozadovoljštine nisam video od tebe...O MoĆni OverKlOkERU :: :: :: ::
Cekaj polako,gde si bolan krenuo?Cek malo da razgrne pa mu se uvuci u dupe jos vise..Nisi dovoljno usao.. Obecanja necu sigurno tebi turcine da ispunjavam jer se ti ne pitas nista!
@NMY Upravu si..Nema sta.
@ravenoss Ti pcberzu forum dozivljavas kao mesto gde treba neko da bude popularan?Zar i toga ima?Ja sam onda definitivno pao sa Marsa.Inace `lep` recnik koristis za nekog koga ne znas licno..Nekad malo ukljuci mozak pa ces mozda i shvatiti sta sam napisao a obrati paznju ko je koga prvi isprovocirao?Ja nekog napadam?Svasta!Jao jadan bax..
@Dachman Ko ima komplexe to ce vreme pokazati..Vidis necija arhitektura na zalost je malo sjebana i nema joj povratka al to on na zalost ne vidi.
Imate admine pa se zalite,nek me banuju ili krenite u pljuvacinu,imacete podrsku.Ja bih svakako bio srecniji da vise nikad ne dodjem ovde.Vise mi je muka od budala i gubljenja vremena na iste!
sto jedanpud nenapustis berzu kad ti vec nesto smeta?Ako nemozes da se uklopis idi covece.Ja da sam na tvom mestu nebih razmisljao ni tren okrenuo bi se i otiso.Ja ti ovo pricam iz dobre namere ne mislim da si los u to sam se uverio.Nekad te stvarno nerazumem a nekad si mi skroz ok.Dobro.Svi mi gresimo ljudi smo.Ovo sto ostali koji su se ukljucili u temu pricaju ruzno o tebi su ona srpska posla, ajmo sad svi da pljujemo jedni druge.Iskreno Bax mi je delovo ok ali kroz neke poruke sam shvatio da i nije bas tako zlatan.Danas sam se uverio.Ne drzim stranu nikom vec je tako.Ja smatram da ste i jedan i drugi potrebni forumu ali ti ako mislis da treba da ides ti znas najbolje.Neznam kad mi je gore,kad citam ove svadje ili kad procitam bljuvotine koji ostavljaju neki
Ma svi ste vi extra i bax i skyfire i mozete da sa plujete po ceo dan, al ovo sto je bax napisao apsolutni kraj ipak JA SAM NAJBOLJI i NE MOZE mi niko nista a mislim da bi covek koji je postavio temu trebalo da odnese hdd na reklamaciju to je najpametnije
pa eto i ja to mislim isto.Nevolim kad se ljudi svadjaju pogotovu ovako javno.Jao kako mi je to ruzno da kazem odvratno.Eto jos malo idem na poso a raspolozenje mi je pokvareno zbog svega sto sam procito.Jebem ti nas srbe ko nas i napravi
:: Obecanja necu sigurno tebi turcine da ispunjavam jer se ti ne pitas nista
Voleo bi čika Samir da mu ovo kažeš u oči.
U svemu je dobro da si sad pao najniže moguće.
Priznanje je početak izlečenja...znači za početak bi trebalo da jednom konkretno napišeš šta od komponenti stvarno imaš, ali ono što si platio...mislim da 60% lažeš i da si neki hardware video samo na slikama. A sledeći korak bi bio da batališ taj overklok...moramo da iz tebe isteramo zlo i uteramo ti dobro.
Toliki bad sectori deluju kao da su se u prodavnici gde si kupio HDD igrali ragbija sa nesrecnim WD-om
Sky & Bax kraljevi ste i jedan i drugi... Sparta je uvek imala 2 jednaka kralja, pa eto, vi mu dodjete isto na Berzi... Ajde bre koj vam je ku##c, pomirite se i kraj. Pozdrav _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
kakve gluposti. Jel neko konta da je ovo samo skup 0 i 1? Mnogi se preselili na internet i sve im je realno kroz taj prozor od 17`-24`. Ne kontam cemu sve to. Ja najbolji, ti najbolji. U cemu je fora? Kako je lepo zaveden red na mobilnisvet.com ili bilo koji drugi forum? Ban, brisanje teme/posta, ban zauvek i slicno. Pa tamo cim napises nesto velikim slovima odmah dobijes warning. To znaci kad bi svi ucestvovali u nekoj raspravi o prinosu secerne trske u svetu zavrsilo bi se ko je veci strucnjak i pobili bi se? Jbt. Kao oni glupi klinci sto ostavljaju komentare na youtube-u. uf! gubim zivce bez potrebe.
Fsamir koji si ti lik>SkyHigh ali mnogo imate bad sectora u glavi, a sto ne bismo otvorili temu o prinosu kukuruza na novom zelandu i u maloj krsni-poredjenje, posto na berzi ima vremenska prognoza, kurs evra,dolara....,beogradske vesti, reklama koliko oces, sto ne bismo mallo o poljoprivredi ž Almighty jel si odneo na reklamaciju hard
mene bas bio zabrinuo onaj susni period sto je bio pre kise. Vec sam se uplasio da necu moci da kupim jos jednu nVidia GeForce gts gtx gti tdi hdi sdi hybrid karticu ili ATI Radeon x8 pa da zezam krizu na 42` sve na full i sa 200+ FPS.
Pa ja sam morao da stavljam 1. Akaricide – sredstva za suzbijanje štetnih grinja 2. Fungicide – sredstva za suzbijanje gljiva 3. Herbicide – sredstva za suzbijanje korova 4. Insekticide – sredstva za suzbijanje štetnih insekata 5. Limacide – sredstva za suzbijanje puževa 6. Nematocide – sredstva za suzbijanje štetnih nematoda 7. Rodenticide – sredstva za suzbijanje štetnih glodara 8. Repelente – sredstava za odbijanje divljači 9. Regulatori rasta – sredstva za regulaciju rasta biljaka 10. Okvašivače – sredstva za poboljšanje kvašljivosti i lepljivosti i isplatilo se imao sam veliki prinos nvidia gtx 300 cdti tdi gti dti htp gt gs gts 16GB rama, ali onda sam dodao i malo emulgatora E - 220, 221, 232, 224-problemi sa varenjem: E - 338, 339, 340, 341, 450, 461, 463, 465, 466- u pakovanim sladoledima: E - 407-kozna oboljenja: E - 230, 231, 232, 233-unistavaju vitamin B12: E - 200- povecavaju holesterol: E - 320, 321- povecavaju pritisak i vidis sta se na kraju desilo, kolike sam probleme imao, zato sam sve bacio na 102` samsung/sharp plasma panela i sve je procvetalo da vidis kako je extra bilo u fullHD-u
moram doci da vidim kako ti to uspelo. Meni nece fungicidi da se prime iako sam skinuo najnovije vozace 10.1.5.6 ali modifikovane bas za extremne satove.
Pa znas kako, moras sa cincilatorom da ih rasprsujes, inace nece da se prime dimm memorije na 3856p i 756i, a pa nisu ti to najnoviji, imas u delta holdingu novije, a znas kako dobro krmo djubrivo imaju, a tek kakve kulere za cincilatore sa nitrogenim hladjenjem
:: Znaš ko pravi mudrost od overklokovanja.....sad ću da ti kažem :: 1. Onaj ko nema šta drugo pametno sa računarom da radi :: 2. Ne zna ništa drugo pametno sa računarom da radi :: 3. Opsednut je stvarima koje ne da ne donose pare nego samo izuvaju iz džepa :: 4. Jurcanje i takmičenje sa samim sobom i gomilom takvih dok nešto ne crkne :: 5. Čisto i apsolutno hvalisanje (samo se pitam za šta) :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
Da ne davim, ne cenim ljude koji se na jedan nacin ophode kada su sa tobom oci u oci, i sve fino ili ponekad i poltronski, a sasvim dugacije kada su u tudjem drustvu, pa onda okrenu stvari i drugu pricu i mislenija...takve osobe su po prirodi kukavice.
Sa bilo kim da sam u kontaktu trudim se da razmisljam jedan korak ispred njega, po defaultu ne verujem nikome, ali ako se neko pokaze dobar ili ucini nesto vredno paznje, uvek vracam desetostruko...bas kao i CubaseSX, mada on tu preteruje, njemu npr. da danas das 1 dinar sutra ce ti vratiti 1000 din.
Samohvala je u nekoj meri OK stvar, takmicarski duh takodje, dok ne predje u patolosko stanje, da li neko ima 100, 4000, ili 8000 postova ne tangira me nimalo, ionako pouzdano znam da je `FSB wall` za PCB counter poruka 9999, Zeljko predvideo samo 4 cifre :)) , racunajuci na to da ni u ludilu nece biti premasene obzirom koliko je truda ulozio u (ne)unapredjenje foruma...za ocekivati :)
Kada vecina napada pojedince obicno pokusavam da vidim ko gde gresi, a moze se biti u pravu a biti u manjini, hocu reci ako vecina kaze DA ne znaci da ne moze biti NE...zato ne volim nekontrolisane lavine pogotovo ako su poluopravdane...
Svaka `strana`, uvek, ima i + i - trenutke, pitanje je koja ima vise + a manje -
Ko se prepozna ili se ne prepozna u prici dokonog mislioca je samo njegov problem, svaka slicnost sa ljudima i dogadjajima je samo cista fantazija, nista vise...
Otkud znas da ne moze da se dostigne famozna cifra od 10 000 postova, a covek pitao za hard a vi ocete da lomite jedni drugima letve o glavu, bas zanimljivo :). A ovaj Samir od prvog komentara ne jebe nikoga 1%, covek ima neki svoj stav koji ce tesko promeniti :).
Pozdrav!
:: Kosancic kaze belo a Toplica crno.. :: :: Bice da je istina u sredini, zlatna sredina... :: :: :: Da ne davim, ne cenim ljude koji se na jedan nacin ophode kada su sa tobom oci u oci, i sve fino ili ponekad i poltronski, a sasvim dugacije kada su u tudjem drustvu, pa onda okrenu stvari i drugu pricu i mislenija...takve osobe su po prirodi kukavice :: :: Sa bilo kim da sam u kontaktu trudim se da razmisljam jedan korak ispred njega, po defaultu ne verujem nikome, ali ako se neko pokaze dobar ili ucini nesto vredno paznje, uvek vracam desetostruko...bas kao i CubaseSX, mada on tu preteruje, njemu npr. da danas das 1 dinar sutra ce ti vratiti 1000 din :: :: Samohvala je u nekoj meri OK stvar, takmicarski duh takodje, dok ne predje u patolosko stanje, da li neko ima 100, 4000, ili 8000 postova ne tangira me nimalo, ionako pouzdano znam da je `FSB wall` za PCB counter poruka 9999, Zeljko predvideo samo 4 cifre :)) , racunajuci na to da ni u ludilu nece biti premasene obzirom koliko je truda ulozio u (ne)unapredjenje foruma...za ocekivati : :: :: Kada vecina napada pojedince obicno pokusavam da vidim ko gde gresi, a moze se biti u pravu a biti u manjini, hocu reci ako vecina kaze DA ne znaci da ne moze biti NE...zato ne volim nekontrolisane lavine pogotovo ako su poluopravdane.. :: :: Svaka `strana`, uvek, ima i + i - trenutke, pitanje je koja ima vise + a manje :: :: Ko se prepozna ili se ne prepozna u prici dokonog mislioca je samo njegov problem, svaka slicnost sa ljudima i dogadjajima je samo cista fantazija, nista vise.. :: :: Poz ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.