Pa znas kako ako cemo o reklamiranju skoro 5 godina se reklamiram na PC berzi to pitaj Zeljka. Nas baner jos stoji, stavio sam link samo zato sto stoje i drugi linkovi koji ti nisu smetali.
Ne pričam o banerima i reklamama niti me zanima, već govorim o tome da umesto da se čoveku pomogne kao što svi ostali rade, ti nudiš svoje usluge što spada u reklamiranje...
:: Pa znas kako ako cemo o reklamiranju :: skoro 5 godina se reklamiram na PC berzi to pitaj Zeljka. Nas baner jos stoji :: stavio sam link samo zato sto stoje i drugi linkovi koji ti nisu smetali :: :: :: http://www.helpdisc.r :: ::
daum .. popravka hdd-a je bizniz .. cupanje podataka takodje .. nevidim kako moze pomoci nekom kod popravke hdd-a bez opreme, hardwera , lemilice, struje , znanja i vremena... to sve kosta .. free soft za ove namene-nepostoji ..
bacis 500e za pc3000 .. par meseci obuke ... 100e za kinesku duvaljku/lemlicu .. 150e na kupovinu bad hdd-ova chisto za vezbanje .. i tamo negde u decembru popravi sebi diskove.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647739. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.