probacu petichku verizju, tu neku stabilnu :) da vim dal me opet zajebava tako da ne mogu da kliknem play-pause dugme kad zumiram stranu........
Inache chrome ko chrome jeste brzi od mozile, mada ja ne primecujem da mi bas toliko brze radi, ali je radio dobro, stabilno, osim onoga sto sam gore napisao......
:: ja ne znam za takav bug, stavise, to zumiranje mi savrseno radi, bez greske, kao i ove komande sto navodis.. ali u chrome 5 stable verziji, novije sam probao i kada sam video da nema tu nekih izmena, uglavnom vizuelnih.. ja stavio 5 stable, i zaista je stabilan kao stena. Da ne pominjem sto imam 40 tabova stalnih :: ::
brze radi u smislu sa mnogo vecom lakocom se snalazi u otvaranju bukvalno svega, nekako sve ide mnogo laganije u odnosu na bilo koji explorer.. a i brze otvara, ne nesto sad extra primetno, ali primetno.
:: probacu petichku verizju, tu neku stabilnu :) da vim dal me opet zajebava tako da ne mogu da kliknem play-pause dugme kad zumiram stranu....... :: :: Inache chrome ko chrome jeste brzi od mozile, mada ja ne primecujem da mi bas toliko brze radi, ali je radio dobro, stabilno, osim onoga sto sam gore napisao..... :: :: pozdrav :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: :: :: ja ne znam za takav bug, stavise, to zumiranje mi savrseno radi, bez greske, kao i ove komande sto navodis.. ali u chrome 5 stable verziji, novije sam probao i kada sam video da nema tu nekih izmena, uglavnom vizuelnih.. ja stavio 5 stable, i zaista je stabilan kao stena. Da ne pominjem sto imam 40 tabova stalnih :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.