Nemaš nigde opciju da vidiš datum firmware-a, jer taj firmware nema to kao pridodatu informaciju... Imaš samo oznaku verzije... Nije to kao kod matičnih ploča, pa da uz oznaku verzije stoji i datum.
To i jeste najveća NEOBJAŠNJIVA svinjarija Samsunga, po pitanju ovoga... `Ajde - greške se dešavaju svakome - ali ZAŠTO nisu promenili oznaku verzije korigovanog firmware-a, da svako može odmah proveriti da li treba da odradi patch, ili ne... TO je `facepalm`.
ne pljuj svetinju `Samsung` što leb donosi ćošak trgovinama
28.02.2011. 15:58
status: user broj poruka: 411
Ako neko `pljune` po M A R C I koju prodaje neki naš podrumUvoznik (koji ima veze i članove po forumima),, odmah paljba po toj osobi. Svetinju `SAMSUNG` ne dirati u Srbiji. Shvatio sam na samom početku kada sam sklapao konfiguraciju da tolika halabuka i hvaljenje Samsung HDD-ova ne vodi ka njihovoj brzini i kvalitetu vec ka prodavcima, koji su navukli par klinaca koji po lančanoj reakciji dalje balave i šire priče po forumima.
Sada, svaka kritika mnogima teško pada ....vidim?!? Jebga, neko u narednih par dana posetiocima ovog sajta neće moći da uvali Samsung diskove....eto ... kupovaće se oni drugi koje su svi pljuvali da se kvare poput WD. Seagate i sl., ... kolo se okreće ....
Re: ne pljuj svetinju `Samsung` što leb donosi ćošak trgovinama
28.02.2011. 16:00
status: user broj poruka: 9006
Brzini da, kvalitetu - jok more, krepavaju ko i ostali, i meni je vrisnulo par.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: Shvatio sam na samom početku kada sam sklapao konfiguraciju da tolika halabuka i hvaljenje Samsung HDD-ova ne vodi ka njihovoj brzini i kvalitetu vec ka prodavcima, koji su navukli par klinaca koji po lančanoj reakciji dalje balave i šire priče po forumima ::
Ja lično imam 3 komada F4 2TB, i 2 komada F2 1.5TB... Ukupno 9 terabajta podataka na Samsung hardovima... Za sve ostale aspekte imam samo reči hvale - za brzinu, hladnoću u radu i tišinu... A POGOTOVO ZA CENU...
I sledeći disk koji ću kupiti - biće Samsung, ako ostane ovakav odnos cena/performanse... Samo ću se prethodno DOBRO raspitati da li taj drajv ima neke mane... A za WD EARS green drajvove sam, bar na Newegg-u, od drugih kupaca/korisnika, čuo daleko lošije komentare...
Zato sam i bio zaprepašćen svinjarijom OVAKVE razmere, i krajnje smešno-sramotnim načinom na koji Samsung pokušava da ovo drži `ispod tepiha` i da se ne pročuje blam... A zaista ne vidim nikakvo drugo opravdanje za NEmenjanje oznake firmware-a. Jer da su promenili oznaku firmware-a, da se razlikuju oznake verzije ispravnog firmwarea i defektnog, i da ljudi mogu lako i brzo da provere koju verziju drajva imaju, bilo bi ITEKAKO više ljudi koji bi im slali drajvove nazad na reklamaciju, i opsedali njihove support telefonske linije.
AMD Athlon II X4 620 @ 3.55 GHz @ default VCore, HT @ 2.45 MT/s, NorthBridge @ 2.45 MT/s, Arctic Cooling Freezer 64 Pro Gigabyte GA-MA785GT-UD3H, Radeon HD4200 IGP @ 1GHz, 2444 3D Marks `06 2 x 2GB Kingston HyperX DDR3 1600 @ 1450 MT/s, 7-7-6-17 1T
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.