E pa za vikend ce da padne neka trka, iako nisam igrao vise od god dana :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: samo instaliras,izaberes pass,nickname, i furas! ladno mozes sa njakavim netom da se naigras i naigras... by the way i ja igram... : :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: To je moj evil laugh : :: :: :: :: elem, jel ima neka caka za online ili samo instaliras i teras? Koliki treba upload da hostujes za ukupno 4 igraca :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: :: :: :: naravno online....ima jedan lik koji se tako smeje...nervira me!!!pa zato pitam....inace ja przim svaki dan.... :: :: ::
oko keyloggera za flash koji se sam instalira samo ubadanjem flasha u komp,haos nekom mozes napraviti sa njim,ali javi mi se na mail za detalje...ako bas zelis da mu ga smestis...mada ti je laganica varijanta to sa snimanjem...tako problem resavas TRAJNO i eliminises mogucnost da neka druga deca opet nagrabuse nakon sto on opet popravi komp...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: samo ti odnesi fleseve od svih drugara u prvu fotokopirnicu,stampariju....nabodi svaki na po par sekundi i onda mu odnesite fleseve,nakupice se toliko gamadi da ce zazaliti sto je trazio fleseve:) i to samo autorun-om:) ma snimite ga mobom video klip pa posaljite mejlom ministarstvu prosvete pusenje u ucionici spavanje na casu i snimite ga dok vam iznudjuje novac za nepotrebne gluposti kojih nema u nastavnom programu,posaljite snimak u lokalne novine,televiziju i sire,ljudi obozavaju da gledaju ovakve stvari na vestima,pa da vidis dal mu niko ne moze nista... :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: ::
To sa +5v je dobra fora, samo kad bih znao kako to da uradim?!? Msm ako hocu da otvorim flesh moram da ga polomim, mada smislicu nesto...
Imaju drugari xx snimaka, tako da cim prebacim sve videcemo sta cemo. Covek uzima kintu samo tako, ko ne ide na sa njim odmah mu on zapreti kao gledas da imas 1, ili da ponavljas... Cim budem ubacio snimke ide tema na forumu... :)
ramzesIII: jel mozes da mi napises tacno sta i kako da uradim?
doca80: e moze to je dobra fora, ewo ti moj mail: plamen_ks@live.com pa mi posalji programcic i detaljna uputstva...
I meni je predavao Toma,samo sto je tad bilo da donesemo 2 CDRW,posto DVD nije bio popularan,a ni flesevi nisu bili korisceni tad ( 2002, godina)...Veruj,samo ce svi da najebete ako se zezas sa njim...Bolje se ne cackaj...
svi knjigu za usi i m`rs da radite domaci! Sve petake da mi naredjate, sad ce tromesecje! Covek bar ne strajkuje nego vam predaje. Dabogda i mi svi doziveli 70 godina kao on pa ako moze i 100-ku da naguramo!
Ako je definitivno bezobrazluk evo ti resenja iz moje srednje polupalno `VIS` iz Kragujevca, neko ubacioi profesorku u sahtu i preko nje necijeg ficu bila je unutra preko 24h, nikoga nikada vise nije oborila, i jedan profesor se lepo vozio u kontejneru sa vrha kosovske ulice, sve je to bilo :) ima jos dogadjaja knjige da se pisu...
Pa ako covek vec uzima flesice a ne vraca, onda ces nekom drugom verovatno sjebati komp a ne njemu......A taj drugi ni kriv ni duzan....Verovatno profa samo uzme i proda....
Veoma moguce. Ma probace on to u kabinetu, posto tamo mora kao da pogleda taj nazovi projekat koji mu donosimo na jedan flesh, a drugi je kao za druge generazije... msm gluposti. Ja ako mu budem odneo flesh, morace da pukne (msm taj fazon sa +5v i masom). Ako ne pukne, morace da kupi 4gume za kola... heheh Ali mislio sam da mogu da mu sjebem win...
:: Pa ako covek vec uzima flesice a ne vraca, onda ces nekom drugom verovatno sjebati komp a ne njemu......A taj drugi ni kriv ni duzan....Verovatno profa samo uzme i proda... :: ::
Nema potrebe za nasiljem. Samo pozovete ministarstvo da posalje inspekciju i sve ce se dovede u red. Inspekcija (koliko sam obavesten) dobija platu po ucinku, jedva ce docekati da odrade jos jedan posao. A i sam poziv moze biti anoniman. Nema sta tu da se zamarate, jos ako imate snimke sa sve iznudjivanjem novca (jer to je upravo to) mogu i krivicno da ga gone. Sve sto radi mora da bude pokriveno nastavnim programom i drugim dokumentima, mora da ima odobrenja itd. itd. tako da mora i dnevnik(e) da montira. Skola/profesor ne sme da uzima novac deci/roditeljima, tj. isti nisu u obavezi da ga daju... ma ima gomila stvari koje covek krsi. Samo ministarstvo i inspekcija. Dovoljno.
Privatizovati sve skole, domove zdravlja i slicne ustanove pa da vidis kako ce profesori da predaju, djaci da uce, doktori da rade a pacijenti da se lece. Osiguranici tipa penzosi ili onia kojima firma placa naravno ostaju, ustanove pare za usluge naplacuju od drzave i to je to... Prosto ko pasulj.
Ovako sve nam je `dzabe` i zato se i ne ceni, plate su male, skolske diplome se ne cene, pacijenti ne dobijaju negu, nosimo im fleseve, cokoladice, bombonice... zona sumraka....
A sve moze lako da se resi...
Ne znam zasto sam vam ovo napisao, ali ovo moze nekome i da koristi. U svakom slucaju ne skodi, a cim ne skodi znaci da pomaze...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.